06 / 05 / 2024

Garabti koza ve maeda corporation

Garabti koza ve maeda corporation

Yerel ve uluslararası pazarda, inşaat ve danışmanlık projelerini takip etmek ve gerçekleştirmek amacıyla gerçekleşen ortaklık, Japonya'da GKMC İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. adıyla imza altına alındı Garanti Koza, Japon Maeda Corporation ile ortak oldu.

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Koza Altın, Trabzon Düzköy'de yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon'da yeni altın ve daha 5 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın, Adana Pozantı'da yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Adana'da yeni altın ve daha 4 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın'ın yeni altın ve gümüş madenine onay!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri'nin Ağrı Mollakara'daki yeni altın ve gümüş madenine onay çıktı...

Koza Altın düğmeye bastı! 20 günde üçüncü altın ocağını açmak için başvurdu! 

Borsa İstanbul'da işlem gören Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) cevher madeni sayısını artırıyor. Son olarak Erzurum ve Gümüşhane'de maden ocağı açmak için ÇED başvurusu yapan şirket, Nevşehir için harekete geçti.

Koza Altın harekete geçti! O kentte yeni altın ocağı açıyor: Beş yılda 506.250 ton cevher hedefi!

Türkiye'nin önemli maden şirketlerinden Koza Altın İşletmeleri A.Ş., yeni bir altın madeni işletmesi için ÇED onayı aldı. Bu kapsamda senede 101.250 ton, ayda 8437,5 ton ve yaklaşık günde 324,5 ton cevherin üretilmesi planlanıyor.

Türkiye için sevindiren gelişme! Dev altın ve gümüş rezervi bulundu

Türkiye'de altın çıkaran ve işleyen Türk madencilik şirketi Koza Altın, bir ilimizden daha müjdeli haber duyuruldu. Ağrı'nın Diyadin ilçesinde altın ve gümüş rezervinin bulunduğu alanda yürütülen sondaj ve inşaat çalışmaları sürüyor. Altın ve gümüşün toplam piyasa değerinin 1,2 milyar dolar olduğu i

Mercan Koza Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Koza Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli Ersin Kırtıl ve M.Hayrullah Aktan tarafından kuruldu.

Adana Yüreğir'de rezerv yapı alanları imara açıldı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Koza ve Yeşilbağlar Mahalleleri’nde vatandaşların inşaat yapmasını engelleyen rezerv yapı alanı iptal edilerek 75 hektarlık bölge imara açıldı.

Mesa Koza 66'a uluslararası ödül!

Mesa Koza 66 Projesi, World Architecture Community Ödülleri 34'üncü Dönem Projeleri'nin en iyi oldu ve ödüle layık görüldü.

Koza Grup Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koza Grup Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli Adnan Kınalı ve Nuray Horasan ortaklığında kuruldu.

Mesa Koza'nın iptali davası Danıştay’dan döndü!

Ankara'da Büyükesat Vadisi’nde inşa edilecek Mesa Koza Konut Projesi’nin yürütmesinin durdurulması ve iptali için açılan dava Ankara 18. İdare Mahkemesi’nde reddedilmesinin ardından Danıştay’dan döndü.

Garabti koza ve maeda corporation Haberi

Garabti koza ve maeda corporation

Garanti Koza, Japon inşaat devi Maeda Corporation ile ortak oldu. Firmaların eşit sermaye oranlarında katılımıyla, yerel ve uluslararası pazarda, inşaat ve danışmanlık projelerini takip etmek ve gerçekleştirmek amacıyla gerçekleşen ortaklık, Japonya'da GKMC İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. adıyla imza altına alındı. GKMC, Japon sermayeli şirketlerin Türkiye'deki fabrika yatırımlarında, Japon teknolojisi olan depreme dayanıklı 'seishin ve menshin' metodunun Türkiye'deki uygulamalarında rol...