14 / 05 / 2024

gayrimenkul dnaışmanı

gayrimenkul dnaışmanı

Ülkemizde 1997 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren RE/MAX, Türkiye’de 2.000 Gayrimenkul Danışmanı sayısına ulaştı...

Gayrimenkul mü, mevduat faizi mi?

Coldwell Banker Akademi Gayrimenkul Danışmanı Serkan Gök, Emlak Sektörü hakkında önemli açıklamalar yaptı. Serkan Gök açıklamasında sektördeki yükselişin en büyük nedeninin enflasyon olduğunu dile getirerek, en iyi yatırım aracının gayrimenkul olduğunu kaydetti.

Gayrimenkul danışmanından kötü haber: ‘Konutta eski fiyatları aramayın!’

Türkiye'de son zamanlarda artan kredi faizleri, emlak ve otomobil piyasasında belirgin bir durgunluğa neden oldu. Gayrimenkul Danışmanı Samet Hızalan ise fiyatların esnemek ve geri çekilmek zorunda olduğu belirterek, "Şaşalı günler eskide kaldı. Artık önceki fiyatları aramayın" dedi.

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem başlıyor!

Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, gayrimenkul sektöründeki yeni düzenleme ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Çukurambar gayrimenkul piyasasında son durum ne?

Prokule Türkiye Gayrimenkul Danışmanı Fatih Gürpınar, Ankara Çukurambar gayrimenkul piyasasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ev sahiplerinden normalleşme zammı!

Gayrimenkul Danışmanı Ayşe Fügen Arda, gayrimenkul sektörüyle ilgili açıklamalarda bulundu. "Geçen seneye göre minimum yüzde 25. Yüzde 40, yüzde 50'ye çıkan bölgeler oldu" diyen Arda, mal sahiplerinin kiralık ev fiyatlarını artırdığına dikkat çekti.

Evrim Kırmızıtaş Başaran, Yılın Girişimci İş Kadını seçildi!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Yılın Girişimci İş Kadını oldu...

Mülk yöneticisinin görev ve sorumlulukları!

Gayrimenkul Danışmanı ve Mülk Yöneticisi Mehmet Adak, Emlakkulisi.com okuyucuları için ''mülk yönetimi'' konusunu kaleme aldı...

Doğalgaz, Bodrum’da gayrimenkul sektörünü hareketlendirdi!

Doğalgazın Bodrum için önemli bir gelişme olduğunu kaydeden Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, “Bodrum uzun zamandır doğalgazın gelmesini bekliyordu" dedi.

Faizler konut satışlarını nasıl etkiledi?

Türkiye genelinde konut satışları 2021 Ocak'ta bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 37,9 azalarak 70 bin 587 oldu. Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp konuyla ilgili önemli değerlendirmeler yaptı.

Gayrimenkulde 21. Yüzyılın trendi yeşil binalar oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Mecit Osmanlı, 'Gayrimenkulde 21. Yüzyılın Trendi: Yeşil Binalar'ı kaleme aldı. İşte Mecit Osmanlı'nın o yazısı...

Gayrimenkul 2021'de de yıldız olabilir!

2020 yılında ekonominin lokomotifi olan gayrimenkul sektörü bu özelliğini 2021'de de koruyabilir. Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkul en güvenli yatırım araçlarından biri olarak yatırımcısını sevindirmeye devam edecek yorumunda bulundu. 

Ticari gayrimenkulde Kovid-19 sonrası neler olacak?

Gayrimenkul Danışmanı Mecit Osmanlı, ticari gayrimenkulde pandemi süreci sonrası beklentileri ile ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte Mecit Osmanlı'nın o yazısı...

Konut sektöründe pandemi sonrası yükselen trendler neler?

Gayrimenkul Danışmanı Mecit Osmanlı konut sektöründe pandemi sonrası yükselen trendler ile ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte Mecit Osmanlı'nın o yazısı...

gayrimenkul dnaışmanı Haberi

gayrimenkul dnaışmanı

RE/MAX Türkiye, ülkemizde gayrimenkul sektöründe verilen hizmetlerin kalite standardını yükseltebilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Nitelikli, işinin ehli, yalnızca aracılık yapmaktan öte danışmanlık hizmeti verebilecek, iş ortakları tercih eden RE/MAX Türkiye, gayrimenkul danışmanlarını daha ileri taşımak için de çok sayıda eğitim sağlıyor.


Gayrimenkul sektöründeki istihdama büyük katkı sağlayan RE/MAX Türkiye, franchise’ları gibi danışmanlarıyla da büyümeye devam ediyor. 2013 yılında 23 yeni ofisini hizmete açan RE/MAX Türkiye’nin, Gayrimenkul Danışmanı sayısı da 2.000’e ulaştı.


RE/MAX Türkiye Gayrimenkul Danışmanları, çok sayıda eğitimlerden geçiyor ve yalnızca ev kiralama, alım ve satım üzerine değil; tapu işlemlerinden, bölgenin fiyat politikasına varana kadar en doğru bilgilere sahip olabilmek için çalışıyorlar. Alım-satım ve kiralama sürecinin A'dan Z'ye en kolay ve kaliteli şekilde tamamlanmasında rehberlik üstleniyorlar. 


Gayrimenkul sektörü adına sevindirici gelişmeler yaşanıyor ve...