16 / 05 / 2024

gayrimenkulde hak kaybını önleyen yazılım

gayrimenkulde hak kaybını önleyen yazılım

İMAR Planlama konusunda yaklaşık 20 yıldır zamandır hizmet veren İmpo İmar, imar konusundaki tecrübesini farklı bir hizmet alanına daha aktardı...

Bakan Mehmet Özhaseki'den, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in eleştirilerine cevap!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada kent merkezlerinde rezerv yapı alanı olarak ilan edilmiş olan bölgede taşınmazı olan hak sahiplerinin herhangi bir hak kaybına uğramadığını dile getirdi.

Merkez Bankası'nın faiz kararına 2 gün kala mevduat faizlerinde son durum ne? İşte son dakika banka banka aylık getiri!

Enflasyon karşısında parasının değer kaybını önlemek isteyenler mevduat faizlerini tercih ediyor. Peki bankaların mevduat faizlerinde son durum ne? İşte son dakika mevduat faizi oranları...

Konutta vergi kaybının engellenmesi için öneri: Tapu devri ve ödemeleri noterlerde, avukatlık firmalarında yapılsın!

Marmara Capital Portföy Yönetimi Genel Müdürü Haydar Acun, konutta vergi kaybının önlenmesi amacıyla bir öneri paylaştı. İşte o öneri ve vatandaşlar ile sektör temsilcilerinden gelen yorumlar... 

Emekli ve asgari ücretlinin maaşı ne kadar eridi? İki aylık kaybı SGK uzmanı Erdursun açıkladı

Dolar kuru tarihi rekorunu kırarken, ücretli çalışan ve emeklinin maaşı da gün geçtikçe eriyor. SGK Uzmanı Özgür Erdursun, 1 Ocak 2024’ten bu yana emekli ve asgari ücretlinin kaybını hesapladı. Bakın emekli ve asgari ücretlinin maaşı ne kadar eridi?

Fikirtepeliler kentsel dönüşüm mücadelesinin sonucunu bekliyor! Vatandaş hikayeyi baştan sona anlattı...

İstanbul'da kentsel dönüşüm denilince akla ilk gelen yer olan Fikirtepe'de binlerce mağdur hak kaybına uğradıklarını ve mücadelelerinin sonucunu beklediklerini belirtti.

ATEM Başkanı Akçam gayrimenkulde başarının yedi altın anahtarını sıraladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) emlak danışmanları için ‘Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı’ isimli eğitim programı düzenledi. Akçam emlak danışmanlarının mesleklerinde en iyisi olmaları için yapmaları gerekenleri sıraladı.

Mağdur ev sahibinden dikkat çeken mesaj: Bir yıllık kaybım 228 bin TL!

Ev sahibi ve kiracılar arasında sert rüzgarlar esmeye devam ederken, mağdur bir ev sahibinin mesajı oldukça dikkat çekti. Yaşadığı mağduriyeti paylaşan ev sahibi bir yıllık kaybının 228 bin TL olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Kılıç afetlere karşı uyardı! Şehir planlamacılarının önerileri dinlenmeli, nehir yataklarına ev yapılmamalı!

Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, afetlere karşı şehir plmacılarının önerilerinin dinlenmesi gerektiğini belirterek aksi takdirde çok fazla can ve mal kaybının olacağını açıkladı.

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

Çalışanlara müjde! Maaşlara yüzde 25 zam geldi! Resmen açıklandı!  

​​​​​​​Beylikdüzü Belediyesi, yükselen enflasyon karşısında belediye çalışanlarının hak kaybına uğramaması için DİSK Genel-İş Sendikası ile ek protokol imzaladığını açıkladı. Ek protokolle beraber belediye şirket çalışanlarının günlük ücretlerinin yüzde 25, yemek ücretlerine ise yüzde 60 zam yapıldı

Hisseli tapusu olanlar dikkat: Şimdi kontrol etmezseniz yandınız! Eviniz, arsanız elinizden aniden peş peşe kayar gider

Mülk sahiplerinin, hisse paylarını koruma ve kontrolü elde tutma konusunda dikkatli olmaları, gelecekte herhangi değer kaybını engellemek adına hayati bir adım bulunuyor. İşte o konuya ilişkin detaylar...

EYT'li olup maaşı bağlanmayanlar aman dikkat! Bu bilgileri hemen kontrol edin! Maaşınızı nasıl alabilirsiniz? 

Emeklilikte yaşa takılanlar yasası çerçevesinde emekliliğe hak kazananların sayısı 2 milyonu aşarken, maaşı bağlanmayan pek çok EYT'li bulunuyor. Peki EYT maaşı bağlanmayanlar ne yapabilir? 

SSK ve Bağ-Kur’lulara son dakika ek ödeme müjdesi! Hemen hesaplara yatacak paraya bakın!

Emeklilere ilişkin sağlanan promosyon ödemeleri, ekonomik istikrarın korunması ve emekli olmayı hak kazananların yaşam standartlarının yükseltilmesi bakımından büyük önem taşıyor. Bu kapsamda, birçok banka emeklilere yapacağı promosyon ödemelerini tek tek açıkladı. İşte detaylar...

gayrimenkulde hak kaybını önleyen yazılım Haberi

gayrimenkulde hak kaybını önleyen yazılım

İMAR Planlama konusunda yaklaşık 20 yıldır zamandır hizmet veren İmpo İmar, imar konusundaki tecrübesini farklı bir hizmet alanına daha aktardı. 


Üç yılı aşkın süredir gerçekleşen Ar-Ge çalışmalarının sonucunda, mülk yönetim sistemi İmpomes'i geliştirerek hayata geçiren şirket, bu yazılım sayesinde gayrimenkul sahiplerinin hak kaybını önlüyor, onları milyarlarca liralık vergi cezasından kurtarıyor. 

Değişen tapu kayıtları, imar planları, emlak beyanı unutulan gayrimenkuller, zaman zaman mülk sahibinin zararına neden oluyor. Ancak İmpo İmar'ın geliştirdiği web tabanlı mülkiyet yönetim sistemi İmpomes, mülk sahibinin Türkiye'nin her yerindeki mülklerini internet üzerinden takip ederek aerekli hukuki süreçleri zamanında başlatmasını sağlıyor. 


İmpomes hakkında bilgi veren İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, özellikle pek çok gayrimenkulu bulunan kurumsal firmaların yararlandığı İmpomes sayesinde, mülk sahiplerinin değişen planlardan veya üzerinde bilgisi dışında gerçekleşen...