26 / 05 / 2024

Gaziantep aşevi

Gaziantep aşevi

Gaziantep’in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Güneş Mahallesi’nde inşa edilen yeni aşevi inşaatını inceledi.

Bakan Özhaseki: Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi hızla yükseliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi inşaatlarının hızla yükselmeye devam ettiğini açıkladı.

Gaziantep Nurdağı'nda fiber kompozit bloklarla köy evi ve deprem konutu inşa ediliyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgeler arasında yer alan Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, birbirine geçmeli fiber kompozit bloklarla bir köy evi ve 6 dairelik konut inşa ediliyor.

Gaziantep'te 42 bin 358 deprem konutu inşa edilecek!

Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül yaptığı açıklamda Gaziantep'te 42 bin 358 deprem konutu inşa edileceğini kaydederek, bunların 12 bin 607'sinin köy evi olduğunu söyledi.

Depremden etkilenen 10 şehirdeki iş dünyası depremzedeler için seferber oldu!

Bölgedeki fabrikaların büyük kısmı faaliyetlerini 1 hafta erteledi. Fabrikalar bölge halkına yardım için konaklama, aşevi ve depo olarak kullanıma açıldı. İş dünyası tüm imkanlarını depremzedelerin hizmetine sundu.

Emekli Albayın villasını 'aşevi yapacağız' diye satmışlar!

Isparta'ya aşevi yaptırmak amacıyla villasını satan Emekli Jandarma Hakim Albay Halil Gelendost'un dolandırıldığı iddia ediliyor.

Evsiz ve kimsesizlere 55 milyon TL aktarıldı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada bu ay evsiz ve kimsesizler için kullanılmak üzere, konaklama projesi ve aşevi hizmeti için 55 milyon lira kaynak aktarıldığını belirtti.

Bahçeli doğa evleri konseptine talep artıyor!

Arizon Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, “İstanbul nüfus yoğunluğu itibariyle en çok konutun satıldığı şehir olma özelliğini korurken İstanbullularda ise bahçeli doğa evi konseptine talep artıyor” dedi.

Kartal'da kültür merkezi ve aşevi için ilk kazma vuruldu!

Kartal Belediyesi tarafından Yalı Mahallesi'ne inşa edilecek Yalı, Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi" ile Esentepe Mahallesi'nde kurulacak "Aşevi ve Gıda Bankası Projesi" için ilk kazma vuruldu.

Gaziantep’te ihtiyaç sahipleri için aşevi inşa ediliyor

Gaziantep’in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Güneş Mahallesi’nde inşa edilen yeni aşevi inşaatını inceledi.

Gaziantep Gazi Konuk Evi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen 13 odalı Gazi Konuk Evi açıldı.

Gaziantep Alzheimer Hastaları Buluşma Merkezi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin inşa ettiği “Moral Evi Projesi” kapsamında yaptırılan Alzheimer Hastaları ve Yakınları Buluşma Merkezi hizmete açıldı.

Artvin Semt Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

içerisinde Aşevi, Hasta Yakınları Misafirhanesi, Yaşlılar Dinlenme Evi ve Hanımlar Lokali bulunan Artvin Semt Konağı tamamlanıyor.

Bismil'de aşevi açıldı!

Sofraları sıcak yemekle buluşturacak olan aşevi projesi Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç'in de katılımı ile açıldı...

Gaziantep aşevi Haberi

Gaziantep aşevi

Gaziantep’in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Güneş Mahallesi’nde inşa edilen yeni aşevi alanını gezip incelemelerde bulundu.

Doğru Haber'de yer alan habere göre; ihtiyaç sahibi, aile ve vatandaşlar için sıcak yemek ve çorbanın kaynayacağı aşevi, Şahinbey Belediyesi'nce 4 bin 244 metrekare inşaat alanı üzerinde yer alıyor.

Yeni yapılan aşevi ve deponun inşaat çalışmalarını yerinde incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İncelemenin ardından açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, vatandaşa sunulan ikramların bu aşevinde hazırlanacağını açıkladı.

Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediyesi olarak kendi işlettiğimiz aşevlerimiz var. Bunlara bir yenisini daha ekliyoruz. Böylelikle gerek Ramazan ayında yapmış olduğumuz yemekler ve her gün 8 bin 500 kişiye ulaştırmış olduğumuz yemekler burada hazırlanacak. Ayrıca Muharrem ayı boyunca aşure ikramlarda bulunuyoruz. Bunların hepsini burada yapıp, dağıtımını gerçekleştirmiş olacağız....