20 / 05 / 2024

Genç patronlar için renkli mobilya

Genç patronlar için renkli mobilya

Genç patronların önceliğinin kendi tarzlarına uygun ofis kurmak olduğu belirtilirken, ofislerdeki mat ve kasvetli mobilyalar yerine pastel, spor çizgileri olan özel tasarım mobilyaları tercih ettikleri bildirildi

Ekonomist Atilla Yeşilada'dan konut almak isteyenler için kötü haber!

Ekonomist Atilla Yeşilada, konut almak isteyenler için kötü haberi verdi. Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Yeşilada, "İstanbul'da konut almak bir hayal olacak. Orta sınıfın daralması ve gençlerin umutsuzluğu ön planda." dedi.

İŞKUR, Türkiye genelinde iş arayanları bilgilendirmek için stantlar kuracak

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), iş gücü piyasasının ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve hizmetlerin özellikle gençler özelinde bilinirliğini daha çok artırmak için 81 şehirde olmak üzere genelinde açacağı stantlar ile istihdamın artırılmasına destek olacağını açıkladı. İşte haberin detayları...

Nef'ten dev proje! 600 dairelik öğrenci rezidansı için start verildi!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markası Nef, Novu Merter’in ardından şimdi de gençlere benzersiz bir yaşam konsepti oluşturma amacıyla Novu markalı öğrenci rezidansı için start verdi. 

2023-2024 Eğitim Yılı için KYK Burs ve Öğrenim Kredisi Başvuruları Ne Zaman? Başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın (GSB) KYK yurtlarına dair son açıklamaları sonrasında öğrenci burslarına olan ilgi arttı. Ön lisans ve lisans öğrenci adayları için üniversiteler kapılarını yeniden açtı. Özellikle başka bir şehirde eğitim gören öğrenciler bu tarihleri merakla araştırıyor.

Bu kursa katılan hem öğreniyor hem de 45 bin TL alıyor: İŞKUR’dan gençlere kaçırılmaz iş fırsatı 

İŞKUR, gençler için kaçırılmaz bir program sunuyor. Hem mesleki eğitim alınabiliyor hem de bu süreç içerisinde maddi destek sağlanıyor. Katılımcılar aylık olarak 7,411 TL ve 160 günlük eğitim süresince toplamda 45,609 TL harçlık kazanabiliyorlar. Eğitimler tamamlandığında gençlere iş de sağlanıyor.

Kiralık ev bulamayan öğrenciler için Bakanlık harekete geçti! Yurt kapasiteleri artırılıyor!

Üniversitelerde kayıtlar önümüzdeki hafta başlayacak. Öğrencileri en çozrlayan şey ise kiralık ev sorunun ve fahiş fiyatlar olurken, Gençlik ve Spor Bakanlığı, yurt kapasitelerini artırmak için harekete geçti.

Üniversite tercihini yapacak gençler için ipuçları! İşe alımlarda en çok tercih edilen üniversite ve bölümler hangileri?

Kariyer.net, ‘İşverenin Tercihi’ analizinin sonuçlarını açıkladı. Analiz özellikle üniversite tercihlerini yapacaklar için rehber niteliğinde.  Analiz, hangi üniversitelerden ve hangi bölümlerden mezun olanların daha kolay iş bulduğuna ilişkin önemli sonuçlar ortaya koydu.

18-28 yaş arasındaki gençlere destek müjdesi! Genç Girişimci Desteği ne kadar? Hemen başvuru şartlarına bakın! 

Kendi işini kurmak ve gelirini ticaretten elde etmek isteyen gençler için Genç Girişimci Desteği veriliyor. Peki Genç Girişimci Desteği nasıl alınır? Genç Girişimci Desteği ne kadar? 

18-29 yaş arası gençlere İŞKUR'dan destek! Başvurular başladı!

Gençler için devlet destekli bir maaş projesi hayata geçirildi ve başvuruları başladı. Bu projenin temel amacı, gençlerin eğitimlerine destek sağlamak ve onların istihdam olanaklarını artırmaktır.

İŞKUR'dan gençlere müjde! Hemen başvuran 5 bin 529 TL ödeme alacak!

İşsiz gençlere meslek edindirme kursları açan İşkur'dan gençler harçlık ödemesi geldi. Eğitim alırken kurslardan para kazanan gençler için bir güzel haber daha duyuruldu. Kayıtlı gençler aylık 5 bin 529 TL alacak.

Borsa İstanbul'da genç yatırımcı sayısı arttı, aileler çocuklar için de hesap açtı

Enflasyonist ortam ve ekonomik belirsizlikler nedeniyle nakit para kendisine gidecek adres ararken, çocukları için geleceğe dönük yatırım yapmak isteyen aileler, borsada daha fazla hesap açıp hisse almaya başladı.

Halkbank'tan gençler için faizsiz 300 Bin Türk Lirası kredi

KOSGEB’in Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni tamamlayan genç girişimciler, esnaf ve sanatkarlara, onaylanan projelerini Halkbank’a getirmeleri durumunda yüzde 100 faiz indirimi uygulanacak kredi limiti ise 100 bin liradan 300 bin liraya yükseltildi.

Genç çiftçiler hemen bakın! Kosgeb genç çiftçi desteği başvuruları başladı mı? Başvuru şartları neler?

KOSGEB genç çiftçiler için de destek sağlamayı sürdürüyor. Peki Kosgeb genç çiftçi desteği başvuruları başladı mı? Genç çiftçi desteği başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

Genç patronlar için renkli mobilya Haberi

Genç patronlar için renkli mobilya

Türkiye'nin en büyük zenginlik kaynağı olarak görülen genç nüfusun yeni patronları, gerek aile şirketlerinin başına geçerek, gerek kendi işlerini kurarak birbirinden farklı sektörlerde kariyerlerinin zirvesine doğru hızlı adımlarla çıkmaya devam ediyor.


Şirketlerin tepe yönetimlerinde yaşanan bu değişim, çalışma alanlarında kullanılan renkler ve mobilyaların çizgileri başta olmak üzere çok farklı alanlarda önemli dönüşümleri de beraberinde getiriyor.


Ekonominin büyümesine paralel girişimci sayısının artmasının gençleri devlet dairelerinden uzaklaştırırken, kendi işlerini de kurmaya yönlendirdiğinin altını çizen Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, genç patronların önceliğinin kendi tarzlarına uygun ofis kurmak olduğunu, ofislerdeki mat ve kasvetli mobilyalar yerine ise pastel, spor çizgileri olan özel tasarım mobilyaları tercih ettiklerini bildirdi.


Tekin, dünya genelinde 21. yüzyılın 'ben çağı' olarak nitelendiğine değinerek, "Artık herkesin birincil önceliğinin kendisi olduğu...