05 / 05 / 2024

Gülbeği Demir

Gülbeği Demir

Turaz Yapı Malzemeleri Elektrik ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gülbeği Demir tarafından 10 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Beşevler Sokak'ta kuruldu.

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

Buğra Gökçe: İzmir'i demir ağlarla örüyoruz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Fahrettin Altay - Narlıdere metro hattının ilk tünelinde kesintisiz bağlantı yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, "İzmir'i demir ağlarla örüyoruz" dedi.

Ankapark’ta sona gelindi! 30 gün içinde tahliye edilecek!

750 milyon dolar harcanan ve demir yığınına dönen Ankapark için vakit doldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2018'de işletmesi özel bir şirkete tahsis edilen Ankapark’ın 30 gün içerisinde tahliye edilmesini istendi.

Yizek Gıda Nalburiye Demir İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yizek Gıda Nalburiye Demir İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Selim Tavlu tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Turaz Yapı Malzemeleri Elektrik ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turaz Yapı Malzemeleri Elektrik ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gülbeği Demir tarafından 10 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Beşevler Sokak'ta kuruldu.

Seismic Safety Deprem Güvenliği Fuarı gerçekleşti!

Türkiye’nin ilk İkiz Konferans Fuarları olan Seismic Safety Deprem Güvenliği ve Intergeo Euraisa fuarları başarıyla gerçekleştirildi. Bu fuarlarla depreme karşı planlama ve yapılaşma adına yeni bir platform oluşturuldu...

Onur Metalurji Makine İnşaat Taahhüt ve İş Güvenliği Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onur Metalurji Makine İnşaat Taahhüt ve İş Güvenliği Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Suat Oral tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Mayıs'ta kuruldu.

İş güvenliği her sektörün sorunu!

Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasının ardından iş güvenliği yeniden gündeme geldi. Türkiye’de sık sık gündeme gelen ve büyük acıların yaşandığı iş kazaları akıllara “alınan önlemler yetersiz mi kalıyor” sorusunu getiriyor.

Enerji şirketleri Türkiye'nin güneşi için yarışacak!

Güneş enerjisinden elektrik için 13 megavatlık ihaleler yapıldı. Fakat daha yolun çok başındayız. Önümüzde 587 megavatlık yarış var. Dev şirketler Türkiye'nin güneşi için kıyasıya kapışacak.

One Tower Kule Konut ve AVM projesi, kapılarını bu kez Anneler Günü için açıyor!

One Tower Kule Konut ve AVM projesi, kültür sanat etkinliklerine devam ediyor. Ferah satış ofisiyle Ankara’nın yeni kültür sanat merkezi haline gelen One Tower Kule Konut ve AVM projesi, kapılarını bu kez Anneler Günü için açıyor.

Demir La Vida Büyükçekmece ödeme koşulları!

Konut fiyatlarının 183 bin liradan başlangıç gösterdiği Demir La Vida Büyükçekmece ödeme koşullarına haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Demir İnşaat projesi Demir La Vida'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Remzi Okan Gökdemir İzmir Demir Çelik yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticisi oldu!

İzmir Demir Çelik Sanayi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Remzi Okan Gökdemir İzmir Demir Çelik yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticisi oldu.

İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili yönetmelikler!

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması ve mevcut sağlık ve güvenlik şartları düzenleniyor. Peki, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili yönetmelikler nelerdir?

Gülbeği Demir Haberi

Gülbeği Demir

Turaz Yapı Malzemeleri Elektrik ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gülbeği Demir tarafından 10 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Beşevler Sokak'ta kuruldu. 


Turaz Yapı Malzemeleri Elektrik ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet...