28 / 08 / 2024

Gümüşhanede kaya düşen apartman

Gümüşhanede kaya düşen apartman

Gümüşhane'nin Merkez ilçesi Oltanbey Mahallesi'nde yamaçtan kopan kayalar 10 katlı apartmanın üzerine düştü. Binada ise büyük hasarlar meydana geldi.

Gümüş mü, altın mı? En çok hangi yatırım aracı kazandıracak?

Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran gümüş ve altın yine yatırımcıların odağında yer alıyor. Peki yatırımcısına en çok hangi yatırım aracı kazandıracak; altın mı, gümüş mü? Inveo Portföy Fon Yönetim Müdürü Eral Karayacızı açıkladı.

Yeni kira düzenlemesi ile değişen bir şey var mı? Yoksa aynı düzen devam ediyor mu?

Kira artışlarında 1 Temmuz itibarıyla yeni düzene geçildi. Bu tarihe kadar kiralar yüzde 25 kira artış sınırı uygulanırken bundan sonra TÜFE'ye göre hesaplanacak. Peki yeni kira düzenlemesi ile değişen bir şey var mı? Yoksa aynı düzen devam ediyor mu?

İslam Memiş'ten gümüş yorumu! Gümüş fiyatlarında beklenen o rakam geldi! Sıra ons altında!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarındaki düşüşe dikkat çekerek beklenen 28,80 dolar seviyesinin geldiğini duyurdu. 

Gümüş altını tahtından etti! İslam Memiş elinde gümüş olanlara sesledi! İşte gümüşün geleceği seviye!

Gümüş, 11 ayın en yüksek seviyesine yükseldi. Altını tahtından eden gümüş yatırımcıların ilgi odağı haline gelirken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde gümüş olanlara seslenerek, yıl sonunda geleceği seviyeyi açıkladı.

Gümüş yüzde 28 artışla altını solladı! Gümüş yatırımcıları köşeyi döndü! 11 yılın en yüksek seviyesinde!

Gümüşün ons fiyatı 2013 yılından bu yana ilk kez 30 doları aşarak en yüksek seviyeye ulaştı. Gümüş fiyatlarındaki yükseliş sosyal medyayı sallarken, milyonlarca kişi gümüşün gram fiyatının ne kadar olduğunu araştırıyor.

Prof. Dr. Gürsel Öngören: Kentsel dönüşümün önündeki en büyük engeller kalktı!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada kanunda yapılan yeni düzenlemelerle kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerin kalktığını söyledi.

Altın, gümüş, elmas ve yakut... Hepsini unutun! Dünyanın en değerli yeni madeni belli oldu! 

Dünyanın en değerli madeni belli oldu. Ne altın ne gümüş ne de elmas. En değerli maden olarak adlandırılan ''beyaz altın'' gelecekte sadece o kullanılacak. Ülkeler şimdiden araştırmaya başladı. Beyaz altın ne?

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı.

Düşüşler kalıcı değil diyen İslam Memiş gümüşü işaret ederek tarih ve rakam verdi! Ciddi alımlar yapardım...

Son günlerde düşüşe geçen gümüşle ilgili altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, düşüşler kalıcı değil diyerek gümüşün geleceği rekor seviyeyi açıklayarak ''ciddi alımlar yapardım'' dedi.

Gümüş fiyatları ne olur?

Gümüş, altından sonra en çok tercih edilen yatırım enstrümanı. Geçen sene yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağlayan gümüşün bu sene ne olacağı merak ediliyor. Peki gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?

Gümüş güncel fiyatı! 1 gram gümüş ne kadar? 21 Eylül Perşembe gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son dönemde atağa geçti. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak gümüş fiyatlarındaki güncel fiyatları takip ediyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? 21 Eylül 2023 gümüş fiyatları.

Gümüş kritik viraja girdi! Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Son zamanlarda yatırımcılar tarafından en çok tercih edilenler arasında yer alan gümüş düşüşe geçti. Uzmanlara göre kritik viraja giren gümüşün yönünün nasıl olacağı açıklandı. Peki gümşü fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Gümüşhane-Bayburt Havalimanı tamamlanma sürecinde: Bakan resmen açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gümüşhane'de düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, bölgedeki altyapı çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Gümüşhanede kaya düşen apartman Haberi

Gümüşhanede kaya düşen apartman

Gümüşhane kent merkezinde Oltanbey Mahallesi'nde akşam saatlerinde dev kaya kütleleri dağdan koparak 10 katlı binanın üzerine düştü. Olayda kayalar yangın merpeni boşluğunu yıktı.

Memleket Gazetesi'nde yer alan habere göre, bölgeye gelerek incelemelerde bulunan inşaat mühendisi Yusuf Oral, binada çatlaklar olduğunu ve riskin devam ettiğini söylerek, apartmanın tahliye edilmesi gerektiğini belirtti.

Müze Evleri Blokları’nın arka cephesinde bulunan dağ yamacından kopan kayalar apartmanın üzerine yuvarlandı. Kaya parçaları bazı katlara büyük hasar verirken,  bir daireden de içeri girdi. Olay anında büyük panik yaşanırken olay yerine polis, AFAD ve itfaiye ekipleri geldi.

Olay yerine gelerek incelemeler yapan İnşaat Mühendisi Yusuf Oral, kayaların düştüğü noktada çatlaklar ve hareketlenmeler olduğunu belirtti. Oral, bölgede 10 yıldır yapılaşma olduğunu söyleyerek, tedbir alınmasını gerekmesi halinde tehlike altında kalan binaların tahliye edilmesi...