30 / 04 / 2024

Gurbetçilere özel konut kredisi

Gurbetçilere özel konut kredisi

Garanti Bankası 'Gurbetçi Mortgage' konut kredisi ile yurtdışında yerleşik TC vatandaşlarına TL veya dövize endeksli mortgage ürünü ile Türkiye'den avantajlı bir şekilde ev sahibi olabilme imkanı sunuyor...

Murat Kurum'dan memurlara ve emekçilere sosyal konut müjdesi!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum yaptığı açıklamada memurlara ve emekçimize özel sosyal konut projeleri yapacaklarını duyurdu. İşte Murat Kurum'un konu ile ilgili açıklamaları...

Singapur'da konut satışları son 15 yılın en düşük seviyesinde!

Singapur'da yeni özel konut satışları 2023 yılında son 15 senenin en düşük seviyelerine geriledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Arçelik 1060 YKMG Kurutmalı Çamaşır Makinesi çoklu kredi kartıyla ödeme imkânıyla satışa sunuldu!

Türkiye’nin en büyük beyaz eşya üreticilerinden Arçelik, kurutmalı çamaşır makinesi almak isteyen kişilere özel çoklu kredi kartıyla ödeme fırsatını sunduğunu duyurdu. Arçelik, bu kapsamda, 1060 YKMG Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nin teknik özelliklerini ve fiyatını da paylaştı.

Zel Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zel Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Sunar tarafından kuruldu.

Türk Hava Yolları'nda gurbetçilere özel indirim kampanyası; Bilet fiyatları düştü

Türk Hava Yolları, Avrupa'da yaşayan Türkler'e yönelik indirimli bilet kampanyası başlattığını duyurdu. İşte kampanyanın detayları...

Garanti Bankası borcu olana kampanya! Tam 90 bin alabilmek için nasıl başvuru yapılır?

Garanti Bankasından dev kampanya haberi geldi. Garanti Bankası, banka borcu olan kişilere özel olarak bir kampanya başlattığını duyurdu. Banka, banka borcu olan kişilere 90 bin TL'ye varan kredi vereceğini açıkladı.

Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın!

DASK teminatının düşük kalması sebebiyle vatandaşlar özel konut poliçelerini tercih etmeye başladı. Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın! 

ING’den düşük faizli, sıkıştırmayan kredi! Tam 10 bin TL nakit veriyor!

ING Bank’ın yeni müşteri olacak kişilere özel 3 ay ertelemeli kredi kampanyasında 10 bin TL nakit krediyi 1,39 faiz oranıyla veriyor.

AB tarım ve çiftçi için dev paket hazırladı. Genç çiftçiler ve küçük çiftliklere özel bütçe ayrıldı

AB 1 Ocak 2023'de yürürlüğe girecek ortak tarım politikasıyla Avrupalı çiftçiye 300 milyar euronun üzerinde kaynak ayırdı. Genç çiftçiler ve küçük çiftçilere özel kaynak aktarımı yapılacak.

İstanbulkart’ınız varsa dikkat! Para iadesi yapılacak!

İstanbul’da yaşayanların kullandığı İstanbulkart ile ilgili yeni bir duyuru yapıldı. İstanbulkart sahibi kişilere özel kampanya başlatıldığı açıklandı. Kampanya kapsamında para iade edileceği ve kampanya için son tarihin 31 Aralık olduğu belirtildi.

TOKİ'den konut bekleyen gurbetçilere bir kötü haber daha!

Dar gelirlilere 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen gurbetçi projesi için şok bir erteleme kararı geldi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

TEB'den düşük faizli kredi!

Gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere özel düzenlenen yeni kampanyada, TEB üzerinden cep telefonunuz aracılığı ile birlikte başvurunuzu yaparak, 20 bin TL kredi alabilirsiniz. 

TOKİ'den ucuz konut bekleyen gurbetçilere kötü haber! 

Dar gelirlilere 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen gurbetçi projesi için şok erteleme geldi. İşte son dakika detayları...

Gurbetçilere özel konut kredisi Haberi

Gurbetçilere özel konut kredisi

Garanti Bankası 'Gurbetçi Mortgage' konut kredisi ile yurtdışında yerleşik TC vatandaşlarına özel imkanlar sunuyor. Gurbetçiler Türkiye'de satın alacakları konutlar için TL veya dövize endeksli mortgage ürünü ile Türkiye'den avantajlı bir şekilde ev sahibi olabiliyor.


Gurbetçi Mortgage Konut Kredisinin Özellikleri


-Konut kredisi TL cinsinden veya dövize endeksli (USD/EUR/GBP) olarak kullanabiliyor


-Konut kredisi vade seçenekleri 240 aya kadar uzayabiliyor.


-Maksimum 500.000 TL veya karşılığı döviz cinsi kadar konut kredisi kullanabiliyor.


-Konut kredisi hesaplama araçlarıyla tüketicinin bütçesine uygun ödeme planı oluşturuabiliyor.


- Değişken konut kredisi veya sabit oranlı konut kredisi seöeneklerinden biri tercih edilebiliyor. Seçilen faiz şekline bağlı olarak; konut kredisi faiz oranı ve aylık taksitler değişkenlik gösterebiliyor.


- Sadece "mesken" alımı amacıyla ve gerçek kişiler tarafından kullanılabiliyor.


- Satın alınacak konutun ekspertiz değerinin % 65'ine kadar konut kredisi kullanılabiliyor.


-...