18 / 05 / 2024

Gürcan Gülen açıklama

Gürcan Gülen açıklama

Jale Özgentürk 'ün haberine göre Gürcan Gülen Türkiye 'de kaya gazı için fizibl demenin henüz erken olduğu görüşünde. En büyük kaynağın Güneydoğu Anadolu ve Trakya olduğunun tespit edildiğini söylüyor.

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Dolar 15 gün sonra 40 TL olacak iddialarına hükümetten flaş açıklama geldi!

Dolar 15 gün sonra 40 TL olacak iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, hükümetten konuyla ilgili flaş bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, yaptığı açıklamada bu iddiaların doğru olmadığını belirtti.

Gram altına yasak mı geliyor? Kuyumculara gizli bir yazı gönderildi, İslam Memiş'ten şok açıklama geldi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, kuyumculara gönderilen 22 ayar 1 gramlık fiziki altınların üretiminin yasaklandığı ile ilgili mesajlarla ilgili açıklama yaptı. İşte İslam Memiş'in konu ile ilgili o açıklaması...

2024 asgari ücreti ne zaman açıklanacak? Beklenen açıklama yapıldı mı?

Ülkemizde milyonların merakla beklediği 2024 senesi asgari ücretinin ne zaman açıklanacağı belli olduğu kaydedildi. Buna göre açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, asgari ücretin 29 Aralık Cuma günü açıklanacağını belirtti. İşte haberin detayları...

Bakan Göktaş açıkladı! Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yatırılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibarı ile hesaplara yatıracaklarını kaydetti. Konu ile ilgili yapılan açıklama ve haberin detayları...

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yıla özel açıklama: Deprem dirençli kentler oluşturmayı başaralım!

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yılına özel açıklama geldi. Görür, Cumhuriyetin 100. yılını kutlayarak, Cumhuriyet'ten çok şey beklediklerini en önemlisinin de ''Deprem dirençli Türkiye'' olduğunu açıkladı.

İzmir’deki depremin ardından Naci Görür'den kritik açıklama!

İzmir'de dün gece meydana gelen depreme ilişkin Prof. Dr. Naci Görür açıklama yaptı. İşte detaylar...

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Böyle kredi Türkiye tarihinde görülmedi! İş Bankası'ndan flaş açıklama

İş Bankası'ndan kredi arayan vatandaşlara yönelik flaş bir açıklama geldi. Böyle kredi Türkiye tarihinde bile görülmedi. Kredinin detayları meraklandırdı.

Malatya depremleri sonrası Naci Görür'den korkutan açıklama: "Bendeki haritada bu depremlerin..."

Malatya sallanmaya devam ediyor! Peş peşe meydana gelen depremlerin ardından Naci Görür'den bir açıklama daha geldi. İşte detaylar...

İstanbul'da hangi ilçeler yabancılara kapatıldı? Göç İdaresi açıkladı! 

Milyonlarca göçmenin yaşadığı İstanbul'da geçtiğimiz Mart'tan beri zorunlu haller dışında yabancılara oturum izinlerinin durdurulduğu ileri sürüldü. Göç İdaresi'nden konuya ilişkin açıklama geldi. İşte ayrıntılar...

Kapalıçarşı'da 21 TL'ye yükselen gümüş fiyatları ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? İslam Memiş'ten net açıklama

Gümüş fiyatları 21 TL seviyesine yükseldi. Kapalıçarşı gümüş alış satış fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten net açıklama geldi.  

Gürcan Gülen açıklama Haberi

Gürcan Gülen açıklama


Kaya gazı ABD için son yılların  mucizesi oldu. Teksaslılar yüzlerce yıl önce petrol bulduklarında yaşadıkları sevinci şimdi kaya gazı ile yaşıyor. 


Dünyanın birçok ülkesini de saran bu heyecan Türkiye'nin de yeni "enerjik" tartışmalarının konusu. 

Kimine göre 8 yıllık kimine göre 100 yıllık rezerv var. 

Kaya gazı Türkiye için mucize mi olacak yoksa konu yine abartılıyor mu? 

Bu sorulara İstanbul'da Çelik İhracatçıları Birliği Başkanı Namık Ekinci'nin öncülüğünde düzenlediği bir seminerde yanıt arandı. 


Seminerin bir konuğu vardı, Gürcan Gülen... 

Teksas Üniversitesi Ekonomik Jeoloji Bölümü Enerji Ekonomisti. 

25 yıldır Houston'da yaşıyor ve ABD'nin kaya gazı macerasını ilk günden beri takip ediyor. 

Gülen, kaya gazında ABD ve Türkiye'deki gelişmeleri anlattı. 

Türkiye'de kaya gazı için fizibl demenin henüz erken olduğu görüşünde. En büyük kaynağın Güneydoğu Anadolu ve Trakya olduğunun tesbit edildiğini söylüyor. Rezervin...