15 / 05 / 2024

güzelbahçe depremden kaçış noktaları

güzelbahçe depremden kaçış noktaları

Bir hafta boyunca art arda depremlerle sarsılan İzmir'de yıkıcı bir depremin ardından kentte ilk nerede toplanılacağı sorusu gündeme geldi. İşte dün yayınladığımız 6 ilçenin dışında diğer 5 ilçedeki toplanma yerlerinin listesi...

Çeşme ve Güzelbahçe'deki imar planı askıda! Çiğli'deki Büyük Gül Parkı'nı da ilgilendiriyor... 

İzmir'in Çeşme ve Güzelbahçe ilçelerinde mülkiyeti Hazine'ye kayıtlı kimi parsellerin imar planı değişiklikleri Resmi Gazete ilanı ile birlikte askıya çıkarıldı.

İzmir'deki Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerinin imar planı askıya çıkarıldı!

Mülkiyeti Hazine’ye kayıtlı, İzmir’in Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerindeki kimi parsellerin imar planları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından değiştirilerek özelleştirme kapsamına alındı.

Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında?

Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği'nin yeni başkanı uzun senelerdir dernekte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Bayram Tekçe oldu. Peki Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında, hangi okullardan mezun oldu?

Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak diyen Selçuk Geçer tarih verdi! Dolar borcu olanlar köşe bucak kaçtı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ''Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak'' diyerek tarihi açıkladı. Dolar borcu olanlar, dolarlarını bozduranlar köşe bucak kaçacak. İşte doların 42 TL olacağı o tarih... 

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Arda Güler'e tahsis edilen Mercedes İspanyol basınının gündeminde: Kaç para? 

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Milli gururumuz Arda Güler'e tahsis edilen lüks otomobil İspanyol basınında manşetlerde yer aldı. Her adımı olay olan Arda Güler'in otomobili de oldukça konuşuldu. İşte detaylar...

Uğur Gökçe hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Astor Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Uğur Gökçe kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Astor Enerji’de hangi kaç yılında ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Uğur Gökçe ile ilgili merak edilen her şey...

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Güncel hurda fiyatları kaç lira? Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Demir cevheri vadeli fiyatları ve bakır fiyatları düşüşe geçerken gözler hurda fiyatlarna çevrildi. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 1 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? 1 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son dönemlerde peş peşe indirim geldi. Gelen indirimlerden sonra güncel demir fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor.Demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? 1 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Esin Güral Argat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esin Güral Argat'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Esin Güral Argat'ın  hayatına dair merak edilenler.

1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demir fiyatlarına son günlerde peş peşe indirim gelmeye başladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatları 2023 ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç TL? 13 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Güncel hurda fiyatları hurda işi yapanlar ve sektör temsicileri tarafından araştırılıyor. Geçtiğimiz hafta düşüşe geçen hurda fiyatları haftaya sakin başladı. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 

güzelbahçe depremden kaçış noktaları Haberi

güzelbahçe depremden kaçış noktaları


Bir hafta boyunca art arda depremlerle sarsılan İzmir'de yıkıcı bir depremin ardından kentte ilk nerede toplanılacağı sorusu gündeme geldi. İşte dün yayınladığımız 6 ilçenin dışında diğer 5 ilçedeki toplanma yerlerinin listesi:


5 İLÇEDEKİ NOKTALAR


GÜZELBAHÇE: 60. Yıl Anadolu Lisesi, ilçe pazaryeri (Yalı Mahallesi), Avni Akyol Lisesi, eski İzsu şantiye alanı, Yukarı Pazaryeri-Şehit Kemal Caddesi-Kahramandere.


KARABAĞLAR: Eskiizmir Pazaryeri, Özdemir Sabancı Parkı, Nisa Serezli Parkı, Adnan Süvari Parkı, Ahmet Piriştina Doğal Sit Parkı, Türkan Kasapoğlu Sevgi Yolu Altı Semt Oyun Alanı, Uğur Mumcu Parkı, 2. Tanju Okan Parkı (2. Çimentaş Parkı), Palmiyeli Park (Yadigari Camii Yanı), Salih Omurtak Parkı, Osman Kibar Parkı Ezkiizmir Kartal Parkı, Hulusi Kentmen Parkı, ODG. Zeki Doğan Parkı, Adnan Kahveci Parkı, Bizim Park ve 4019Sokak Çocuk Oyun Alanı, 123 ile...