06 / 05 / 2024

halkbank esnaf kira ödemesi

halkbank esnaf kira ödemesi

Halkbank'tan "Esnaf Destek Paketi" kapsamında sunulan destek kredisinden faydalanan organizasyon firması sahibi Erol Yıldırım, "Bu kredi paketleri, bizim personel ve kira giderlerimizi 2 ay karşılayacak boyutta" dedi ve daha fazla destek beklediğini belirtti...

İstanbul'da bir esnaf anlattı: Mal sahibim Afgan, 5 bin TL kira veriyorum!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve partisinin İBB Başkan adayı Azmi Karamahmutoğlu’nun esnaf ziyaretinde bir esnafla diyaloğu sosyal medyanın gündemine düştü. 

Ticari gayrimenkullerde 4 kata varan kira zammı: Küçük işletmeler kapanıyor!

Ticari gayrimenkullerde kira sınırlaması olmaması, özellikle KOBİ’ler ile esnaf ve zanaatkarı olumsuz etkiliyor. Yüzde 150'ye ulaşan zam talepleri, bazı bölgelerde 4 katına çıkarken Euro ile kira isteyenler de var. 

ATEM Başkanı Akçam ev sahiplerini uyardı! Kira beyannamesi vermeyen yandı!

Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kira gelirlerinin vergi dışı bırakılmasının önüne geçilmesi amacıyla çalışma yürüttüklerini ifade etmişti. Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Bakan Şimşek’in açıklamalarını değerlendirdi.

1954 yılında kira bedelleri gündemde! Dükkan kiralarında kritik karar!

1954 yılında, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Birliği'nin üçüncü kongresinde kira fiyatları gündeme geldi.

Küçük esnafa kira darbesi! İş yeri kiraları beşe katlandı, kirasını ödeyemeyen kepenk indiriyor!

Küçük esnaf fahiş orandaki kira artışlarından oldukça dertli. Geçen yıl 10 bin lira kira ödeyen bir esnaf bugün 50 bin liralık astronomik rakamlarla karşılaşırken, kirasını ve diğer giderlerini karşılamakta zorlanan çoğu esnaf kepenk kapatıyor.

Halkbank’tan dev adım! Halkbank müşterilerinin başına talih kuşu kondu!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden zarar gören esnaf ve sanatkarların, kefalet kooperatifleri veya Halkbank'tan kullandıkları düşük faizli kredi borçları 6 ay öteledi.

Halkbank müjdeyi verdi! Düşük faizli 60 ay vadeli 500.000 TL kredi desteği! 

Halkbank 60 ay vadeli 500.000 lira kredi desteğinden yararlanmak isteyenler başvuru şartlarını ve detaylarını araştırıyor. Peki Halkbank esnaf kredi desteği kimlere verilecek? Halkbank 60 ay vadeli kredi başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Halkbank'tan esnaflara müjde! 60 ay vadeli 500 bin TL!

Maliye Bakanlığı, esnaf için 100 milyar liralık kredi paketi başlattı. Bu kapsamda Halkbank, 60 ay vadeli yüzde 7,5 faizle 500 bin TL kredi verecek. Peki, Halkbank'tan 60 ay vadeli kredi başvurusu yapan kimler ve şartları neler?

'İş yeri kiralarına da yüzde 25 sınırı getirilsin'

Bu yılın Haziran ayında konut kiralarının artışına yüzde 25 zam sınırı getirilmiş ancak işyerleri bu uygulamanın dışında tutulmuştu. İş yeri sahipleri ve özellikle küçük esnaf kira artışından yakınarak kendileri için de sınırlama getirilmesini istiyor.

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve Akbank’tan sıfıra yakın faiz kararı! İşte güncel kredi faiz oranları!

Gelen son dakika haberine göre Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Akbank faiz düşürme kararı aldı. 4 bankanın taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranları merak ediliyor. Halkbank ise esnafa özel kredi paketini duyurdu. Esnaf bu kredi paketiyle rahat bir nefes alacak. Peki kredi başvurusu nasıl

Halkbank'tan gençler için faizsiz 300 Bin Türk Lirası kredi

KOSGEB’in Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni tamamlayan genç girişimciler, esnaf ve sanatkarlara, onaylanan projelerini Halkbank’a getirmeleri durumunda yüzde 100 faiz indirimi uygulanacak kredi limiti ise 100 bin liradan 300 bin liraya yükseltildi.

Esnaf kredisinde son durum! Halkbank kredisi şartları...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Esnaf Destek Kredi Paketi'nin detayları ortaya çıkmaya başladı. İşte esnaf ve zanaatkarlara 100 milyar, 60 ay vade ve yüzde 7.5 faiz oranlı esnaf destek paketi hakkında merak edilen detaylar...

Esnaf kredi faizi 2022 ne kadar? Halkbank esnaf destek paketi başvuru şartları neler?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni esnaf kredi desteğinin tüm detaylarını açıkladı. Peki 2022 esnaf kredi desteği tutarı ne kadar oldu? Halkbank esnaf kredi faiz oranı nedir? İşte detaylar...

halkbank esnaf kira ödemesi Haberi

halkbank esnaf kira ödemesi

Halkbank'ın destek paketi Kovid-19 sürecinde esnafı mutlu ediyor. Halkbank'ın Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında esnaf ve sanatkarlar için sunduğu "Esnaf Destek Paketi", "İşletme Kredisi" ve "Paraf Esnaf Kart" paketleri, işletmecilerin giderlerini karşılıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Halkbank, işverenden çalışana, esnaftan emekliye birçok kesim için destekler içeren Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında esnaf ve sanatkarlar için "Esnaf Destek Paketi", "İşletme Kredisi" ve "Paraf Esnaf Kart" destek paketlerini sundu.

Halkbank'tan "Esnaf Destek Paketi" kapsamında kredi alan organizasyon firması sahibi Erol Yıldırım, kına gecesi organizasyonları yaptıklarını ifade ederek, koronavirüs salgını nedeniyle toplu organizasyonların iptal edilmesi sonucu işlerinin durma noktasına geldiğine dikkat çekti.

Yıldırım, düğün organizasyonlarının salgından çok fazla etkilendiğini belirterek, "Düğünler için yılda ortalama 600 bin organizasyon yapılıyor. Bu organizasyonların yaklaşık 450 bini bir mekanda...