09 / 05 / 2024

Hikmet Şişecioğlu ağrı

Hikmet Şişecioğlu ağrı

Ağrı Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hikmet Şişecioğlu kimdir? Hikmet Şişecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hikmet Şişecioğlu ne zamandan beri, Ağrı Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

İsra Holding, bölgenin ilk AVM'si V Mall Ağrı'da hafriyat çalışmalarına başladı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla faaliyetlerine devam eden İsra Holding’in Ağrı İl Özel İdaresi iş birliğiyle inşa ettiği V Mall Ağrı projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Patara'daki 28 milyon 700 bin TL'lik arazi satışı için 'durdurulsun' çağrısı!

Kaş Belediye Meclisi, Patara'daki toplam 43 dönümlük araziden iki parsel için alınan ihale kararı üzerine Kaş Çevre ve Kültür Derneği, ihalelerin iptal edilmesi çağrısında bulundu. 

Kentsel dönüşüm bir zorunluluk diyen Refik Tuzcuoğlu belediyelere çağrıda bulundu! Sahada daha aktif olmalısınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade ederek, belediyelerin sahada daha aktif olmaları konusunda çağrıda bulundu. 

TÜRSAB’ın fiyat indirimi çağrısına turizmcilerden destek geldi!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın, iç pazarda otel fiyatlarının indirilmesi için yaptığı çağrıya destek geldi. Türkiye Genç İş İnsanları Derneği Başkan Yardımcısı Şebnem Akman Balta, “İç pazarı kazanmak için oteller acilen indirime gitmeli” dedi.

Yeni ekmek kapısı oldu! Ama ağır cezası var

Kısa süreli kiralama sistemi Türkiye'de de her geçen gün daha yaygınlaşıyor. Evini ya da evinin bir bölümünü günlük, haftalık gibi kısa süreli olarak kiraya verenler ek gelir desteği veriyor. Ancak ağır cezaları da var. İşte tüm detaylar...

İTO Başkanı Avdagiç, iş dünyasına seslendi! Depremzedelerin istihdamı için çağrı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç’ten, iş dünyasına depremzedeler için bir çağrı geldi. Avdagiç, iş dünyasından, depremde zarar gören ve başka illere yerleştirilen kişilerin istihdamında öncelik tanınmasını istedi.

Ünlü bankadan müşterilerine ‘flaş’ çağrı! Yenilikçi iş fikri olanlara 100 bin TL ödül verecek!

Katılım bankacılığı alanında hizmet veren Kuveyt Türk, inovatif iş fikri olanlara çağrıda bulundu. Yenilikçi fikir ve önerileri olan ve dereceye giren ilk 3 kişiye toplamda 100 bin lira ödül verecek. Başvuru detayları haberimizde…

Tahincioğlu’ndan kentsel dönüşüm için ses getirecek çağrı!

Deprem kuşağındaki Türkiye’de bulunan riskli binalar için hükümete önemli bir çağrı geldi. “Kentsel dönüşüm rant kapısı olmamalı" diyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Devlet öncülük yapsın biz dönüştürelim” diye seslendi.

Türkiye'den en çok konut alan yabancı ülke vatandaşları bakın kim oldu! Krizin çözümü için 'durdurun' çağrısı yapılmıştı

Türkiye'de büyüyen konut krizinin çözümü için çalışmalar devam ederken yabancıların Türkiye'den konut satın almaları Haziran ayında rekor kırdı. Orta ve dar gelir grubunun konuta erişiminin zorlaştığı bu dönemde yabancıya konut satışının sınırlandırılması çağrıları yapılmıştı.

Çin'den bankalara konut kredisi çağrısı!

Çin hükümeti, 2022 yılının ilk çeyreğinde gayrimenkul alımında kullanılan kredileri yükseltmeleri ve gayrimenkul geliştiricilerine uygulanan borç sınırlamalarını kaldırmaları için bankalara çağrı yaptı. Bu şekilde gayrimenkul şirketlerine destek olunması planlanıyor.

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Ekrem İmamoğlu'ndan riskli yapı çağrısı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından paylaştığı video ile Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'ndeki riskli yapıların dönüşümü için "Beklemeye hiç vaktimiz yok" dedi ve mahalle sakinlerine çağrı yaptı.

Portekiz Ankara büyükelçisinden inşaat yatırımı çağrısı! 

Portekiz'in Ankara Büyükelçisi Jaime Van Zeller Leitao, Portekiz ve Türk şirketlerine inşaat ve turizm alanında iş birliği yapması konusunda çağrıda bulundu. 

Hikmet Şişecioğlu ağrı Haberi

Hikmet Şişecioğlu ağrı

Hikmet Şişecioğlu kimdir?

1969 Erzurum doğumlu İl Müdürü Hikmet ŞİŞECİOĞLU, 1990 yılı İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü mezunudur. 


1990 yılında Tokat Bayındırlık ve İskân İl Müdürlüğünde Mühendis olarak memuriyet hayatına başladı.

1992 - 1999 yılları arasında Erzincan Bayındırlık ve İskân Müdürlüğünde Mühendis olarak, 1999 - 2001 yılları arasında Erzincan Bayındırlık ve İskân Müdürlüğünde Dön. Ser. İşl.Md. V. olarak, 27.08.2001-24.12.2001 tarihleri arasında Erzurum Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde Şube Müd. olarak,  2001 - 2011 yılları arasında Erzurum Bayındırlık ve İskân Müdürlüğünde (asil) Müdür Yardımcısı olarak, 2011 - 2013 yılları arasında ise Erzurum çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde Araştırmacı-Müdür Yard. V. olarak  çalıştı. 


31 Temmuz 2013’de 10996 sayılı Bakanlık olur ile Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürü  görevine vekâleten atandı.

Evli ve 2 çocuk...