08 / 05 / 2024

incirliova online işlemler

incirliova online işlemler

Aydın'a bağlı İncirliova Belediyesi ve İncirliova Tapu Müdürlüğü ortaklığı ile hayata geçirilen uygulamada vatandaşlar emlak beyan değeri ile ilgili işlemlerini online ortama aktarabilecek. 

Aile içi tapu devir nasıl yapılır ve ücreti nedir?

Tapu devri yapılırken işlemler için gerçekleştirilen ödemeler vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Buna göre, aile içi tapu devir ücreti için ne kadar ödeme yapılması gerekmektedir? İşte merak edilen detaylar...

Emekli olacak vatandaşlar ikramiye için nelere dikkat etmeli?

Emeklilere, dul ve yetimlere ödenen bayram ikramiyesinden bu ay aylık başvurusunda bulunanlar da yararlanacağı belirtildi. Buna göre ödeme tarihi erkene çekilirse şayet ya da işlemler gecikir ise vatandaşlar ne gibi bir durumla karşı karşıya kalırlar?

Bankalar açıkladı: Para çekme ve yatırma işlemlerine limit getirildi!

Bankalar aldıkları yeni kararla, vatandaşın para yatırma ve çekme işlemlerine limit sınırı getirdi. Son dönemde online  işlemlerin çoğalmasıyla artık  isteyen istediği parayı banka veznesine yatırıp çekemeyecek. Kararla birlikte ATM’den para çekme limitleri de değişti.

SPK’dan Kızılbük GYO’yla ilgili işlemlere 195,5 milyon TL ceza!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Kızılbük GYO ile ilgili işlemler nedeniyle 195,5 milyon Türk Lirası idari para cezası verdi.

EYT'liler dikkat! 12 nedenle işlemler iptal edilebilir...

EYT düzenlemesi ile emeklilik başvurusunda bulunan vatandaşların 1 milyon 632 bininin aylık bağlama işlemi biterken yaklaşık olarak 200 bin kişinin de başvurusunun reddedildiği açıklnadı. İşte haberin detayları...

Cari işlemler dengesi eylül ayında 1.9 milyar dolar fazla verdi 

Cari işlemler dengesi, eylül ayında piyasanın üstünde gerçekleşerek 1,88 milyar dolar fazlalık gösterdi.. Buna göre, net hata ve noksan kalemi eylül ayında 208 milyon dolar olarak kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Akitsiz işlemler ne anlama gelir?

Tapu işlemleri genelde sıkıcı olarak algılansa da aslında oldukça karışık olmayan prosedürlerdir. Bu işlemleri kolayca yönetebilmeniz için sadece dikkat etmeniz gereken bazı  hususlar vardır. Akitsiz işlemler de bunlardan biridir ve tapu işlemlerinde sıkça kullanılan bir terimdir.

Cari işlemler ağustosta 619 milyon dolar açık verdi

Türkiye'nin cari işlemler hesabı, ağustos ayında 619 milyon dolar açık verirken, enerji ve altın hariç cari işlemler piyasasında altı milyar yüz kırk dokuz milyon dolarlık fazla meydana geldi. İşte haberin ayrıntıları...

81 ilde 18 yaş üstü yüzlerce personel alımı yapılacak! İşte hastane online iş başvuru ekranı!

81 ilde 18 yaş üstü yüzlerce personel alımı yapılacağı belirtildi.   İşte hastane online iş başvuru ekranı...

Miras intikali nedir? Miras intikali için hangi işlemler yapılmaktadır?

Miras intikali, hukuk terimlerinden biri olup belirli bir süreci temsil eder. Miras meselelerinde sıkça kullanılan bu terim, özellikle de mirasçıları ilgilendirmektedir. Peki miras intikali nedir, hangi süreci kapsar ve hangi işlemleri içerir? İşte miras intikali ile ilgili bilinmesi gerekenler…

Gayrimenkul işlemlerinden Hazine'ye 27,4 milyar TL'lik katkı sağlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı bir son dakika açıklamasında 2023 yılının ilk 6 ayında gayrimenkul üzerine yapılan tüm işlemler vasıtasıyla Hazine'ye 27,4 milyar TL'lik katkı sağlandığını kaydetti.

İfraz işlemi nedir? İfrazlı arsa nedir?

İfraz işlemi gayrimenkul alanında önemli bir terim olup gayrimenkul sahiplerini ilgilendirmektedir.  İfraz işlemi için izin ve onay süreci oldukça önemlidir ve belli başvuru süreci gerektirir. Bu işlemler tamamlandığında arsa ifrazlı arsa olarak adlandırılmaktadır. Peki ifraz ve ifrazlı arsa nedir?

Başkan Şahin: ‘Onaysız işlemlerden banka sorumludur’

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, onaysız işlemlere ilişkin açıklama yaptı. Şahin, müşterinin onayı dışında yapılan işlemler nedeniyle meydana gelebilecek tüm zarardan bankanın sorumlu olduğunu söyledi.

incirliova online işlemler Haberi

incirliova online işlemler

Aydın İncirliova Belediyesi ile İncirliova Tapu Müdürlüğü arasında emlak rayiç değerlerinin online ortamda paylaşılmasına yönelik ortaklık protokolü imzalandı. Sesgazetesi'nden Emrah Dinçer'in haberine göre; söz konusu protokole göre vatandaşlar emlak beyan değerine yönelik işlemlerini elektronik ortamda yapabilecekler.

Belediye Başkanı Aytekin Kaya ile İncirliova Tapu Müdürü Hatice Şimşek arasında imzalanan protokole göre vatandaşların emlak beyan değerlerini elektronik ortamda daha hızlı olarak yapabilecek.  Protokolün yürürlüğe girmesi sonrasında tapu işlemleri esnasında istenen emlak beyan değeri için vatandaşlar belediyeye gelmeden işlemlerini elektronik ortamda yapabilecek. 

İmzalanan protokol hakkında açıklama yapan Başkan Kaya, “İncirliova Belediyesi olarak ilçemiz Tapu Müdürlüğü ile emlak rayiç değerlerinin elektronik ortamda alınmasına yönelik protokol imzaladık. İmzaladığımız protokol kapsamında, emlak rayiç değer verilerini İncirliova Tapu Müdürlüğü ile elektronik ortamda paylaşacağız. Bu protokol sayesinde vatandaşlarımız...