17 / 05 / 2024

İnegöl imar sorunu

İnegöl imar sorunu

İnegöl Belediye Meclisi, ilçe merkezine 10 yeni kavşağın yapılmasına oy birliği ile karar verdi. Bursa-Ankara karayolunda yapılacak 3 geçit ile birlikte ilçede trafiğin rahatlatılması planlanıyor...

40 yıllık imar sorunu çözülecek mi? 10 mahallenin kördüğümü için 'imar olsun da nasıl olursa olsun' deniyor!

Yaklaşık 27 bin nüfusu bulunan Antalya Kırcami'deki bölge halkı, imar sorunu için yerel seçimleri beklemeye başladı. Peki 40 yıllık imar sorunu çözülecek mi?

Kadıköy'deki o inşaat için koruma amaçlı imar planı hazırlandı! İBB, 'kurul kararına aykırı' dedi.

İstanbul Kadıköy’de bulunan tescilli tarihi eser Sokullu Konağı ve arkasında yer alan 2 bloklu sitenin iskan ruhsatını alabilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koruma amaçlı imar planı hazırladı... İşte detaylar...

Bilecik Ertuğrulgazi’nin imar sorunu çözülüyor!

Bilecik Ertuğrulgazi Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşları sevindirecek haber geldi. Ertuğrulgazi’nin 10 yılı aşkın süredir devam eden imar sorunu çözülüyor.

Ergene Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldüğünü belirtti. İşte Yeşiltepe Mahallesinin imar süreci...

O ilde flaş imar sorunu! Merkezefendi'deki o arsaya iki yerine üç villa yaptılar...

Denizli Merkezefendi Belediyesi bugün imar sorunu ile güne başladı. Merkezefendi'de 2 yerine 3 villanın yapılmasına izin verilmesi gündeme bomba gibim düştü.

Muğla'nın imar sorunu çözülüyor mu?

İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Av. Sevin Çağlayan, Muğla'nın ilçelerinde senelerdir kronik hale gelmiş olan problemlerin ilk sırasında yer alan imar sorununun 2012 yılında çıkartılan 6360 sayılı kanun ile çözülebileceğine vurgu yaptı. 

Aydın Efeler'de 24 yıllık imar sorunu çözüldü!

Aydın Efeler'de 1033 aileyi yakından ilgilendiren ve 24 yıldır çözüme kavuşması beklenen imar sorunu çözüldü.

İnegöl'de e-imar uygulamasını 1 ayda 12 bin kişi kullandı!

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından 2020 yılının Nisan ayında hizmete açtığı e-imar uygulaması, kısa süre içerisinde vatandaşlarca sıkça kullanılmaya başladı. Uygulamayı Mart ayında 12 bin ziyaretçinin kullandığı açıklandı.

Ankara Çukurambar’daki 5 yıllık imar sorunu çözüldü!

Geçmişte yapılan eksik imar hatası sebebiyle vatandaşların mağdur olduğu Çankaya Karakusunlar ve Çukurambar bölgesindeki bazı parsellerdeki imar sorunu, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Encümeni tarafından çözüldü. 

Alim Karaca: Fethiye'nin bütüncül imar planı sorunu çözülmeli!

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ilçeye ziyarete gelen Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya tersanenin taşınması, bütüncül imar planı ve körfezin temizlenmesi problemlerini anlattığını ve çözüm için destek istediğini belirtti.

Amorium Antik Kenti için koruma amaçlı imar planı hazırlandı!

Afyonkarahisar'ın Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Amorium Antik Kenti'nin turizme kazandırılacağını açıkladı. Bu kapsamda, Amorium Antik Kenti için koruma amaçlı imar planı hazırlandı.

Beykoz'un imar sorunu çözülmeli! Deprem kapıda!

Beykoz'un imar sorunu devam ediyor. Peki büyük İstanbul depremi kapıdayken Beykoz'un imar sorunu nasıl çözülecek?

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

İnegöl imar sorunu Haberi

İnegöl imar sorunu

İnegöl Belediye Meclisi'nin şubat ayı olağan toplantısında ilçenin trafik sorununa çözüm getirecek maddeler görüşüldü. 


Gündemdeki maddelerden biri Mesudiye altgeçidi ve kavşağının genişletilmesi, Kozluca yoluna geçit yapılması ve OSB kavşağında üst geçit yapılması ile ilgiliydi. 

Toplantıda kavşak projelerinin imar planına işlenmesi konusu görüşüldü. 


Konuyla ilgili bilgilendirme yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Milletvekilimiz Hüseyin Şahin ve Karayolları Bölge Müdürümüzün de katılımıyla bu 3 yeri inceledik. Mesudiye altgeçidi kayıtlarda hiç gözükmüyor, planda öyle bir şey yok. Kamyonların da geçebileceği şekilde düzenlenecek. 


Yine bizim belediye marifeti ile yaptırdığımız Kozluca altgeçidi genişletilerek araçların da geçebileceği bir altgeçit yapılacak. Bir de OSB kavşağında kesintisiz ulaşımı sağlamak adına bu kavşakta bir uygulama yapılacak" dedi. 


10 YENİ KAVŞAK... 

İnegöl Belediye Meclisi'nde ilçe merkezinin farklı bölgelerinde yapılması planlanan 10 adet yeni kavşak da ele...