02 / 05 / 2024

irandan türk yatırımcılara çağrı

irandan türk yatırımcılara çağrı

İran Sanayi, Maden ve Ticaret Bakanı Nemetzade, Türk yatırımcılara bu projelerde yer alması için çağrı yaptı. İranlı resmi makamlara göre, söz konusu projelerin tutarı 400 milyar doları buluyor.

Türk yatırımcılarının Dubai'ye ilgisi artıyor! Dubai niçin bu kadar çok tercih ediliyor? İşte nedenleri...

Son dönemlerde Türk yatırımcılarının Dubaiye ilgili çığ gibi büyüdü. Yatırımcıların Dubai'de yatırım yapmasının bazı nedenleri bulunuyor. Yatırımcılar niçin Dubai'yi tercih ediyor?

Türk yatırımcılar konut arayışında rotayı yurt dışına çevirdi! Konut fiyatları yurt dışı ile yarışır halde...

Bir yandan amortisman süresini bir yandan sunulan imkanları değerlendiren Türk yatırımcılar rotayı yurt dışına çevirdi.

TSPB ve GYODER'den iş birliği! GYO verileri şeffaf bir şekilde yatırımcılara sunulacak!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) ile Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları (GYO) sektörüne ait verilerin şeffaf bir biçimde yatırımcılara sunulması amacıyla iş birliğine gitti.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

JP Morgan'dan yatırımcılara tavsiye: TL'de ağırlık artır!

Merkezi ABD'de bulunan yatırım bankası JP Morgan, yatırımcılara gönderdiği bilgi notunda "TL'de ağırlık artır" diyerek Türk Lirasını tavsiye etti. Notta, Türkiye'deki gelişmelere ilişkin değerlendirmeler de yer aldı.

Ekonomi Uzmanı Nejat Özonay'dan Türk yatırımcılara uyarı!

Yatırımcıların gözünden borsanın değerlendirilmesi: Nejat Özonay'ın dikkat çeken tweetleri... İşte ayrıntılar...

Türk yatırımcıları 128 ülkede varlığını sürdürüyor!

Yurt Dışı Yatırım Anketi verilerine göre, Türk yatırımcılar 2022 yılı sonu itibarıyla 128 ülkede faaliyetlerine devam ediyor.

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

2021 yılında Türk yatırımcıların yurt dışındaki yatırımları ne kadar?

Türk yatırımcıların 2021 sonunda yurt dışında ne kadar yatırım yaptıkları belirlendi. İşte 2021 sonu itibariyle Türk yatırımcıların yurt dışındaki yatırım rakamları!

ÇEDBİK’ten yatırımcılara yeşil bina çağrısı!

Türkiye’nin yeşil binalar konusundaki çatı kuruluşu ÇEDBİK; yatırımcılara yeşil bina çağrısı yaptı. İşte detaylar...

White City Living'ten Türk yatırımcılara özel avantajlar!

Londra’da yapımı devam eden "White City Living" özel lansman düzelendi. Düzenlenen lansmanda konutlar özel fiyat avantajlarıyla Türk yatırımcılara özel avantajlar sağlıyor.

White City Living Türk yatırımcılarla buluşuyor!

Londra’nın en prestijli projeleri arasında yer alan “White City Living” 25 Şubat tarihinde Türk yatırımcılarla buluşuyor…

irandan türk yatırımcılara çağrı Haberi

irandan türk yatırımcılara çağrı

Ambargodan sonra petrol ve doğalgaz arama alanlarında 300 projelik yatırım listesi oluşturduklarını açıklayan İran Sanayi, Maden ve Ticaret Bakanı Nemetzade, Türk yatırımcılara bu projelerde yer alması için çağrı yaptı. İranlı resmi makamlara göre, söz konusu projelerin tutarı 400 milyar doları buluyor.


İran Sanayi, Maden ve Ticaret Bakanı Muhammedreza Nemetzade, İran'da ambargodan sonra petrol ve doğalgaz arama, kuyu açma alanında 300 projenin gerçekleştirileceğini belirterek, Türk yatırımcılarının bu projelerde yer almasını istediklerini söyledi. Nemetzade, “Türk şirketleri cesaretle İran'da yatırım yapmalı. Birçok Türk sanayici İran'da yatırıma çok ilgi gösterdiler, onları davet ettik” dedi. Söz konusu projelerle ilgili 'Derin Ekonomi' Dergisi'nin Eylül sayısındaki röportajda İran'ın Ankara Büyükelçiliği Ekonomi Müşaviri Alirıza Jabbari ise projelerin tutarının 400 milyar doları bulacağını belirtmişti. Bu projelerde petrokimya yatırımı ve...