29 / 04 / 2024

iş modern teslim

iş modern teslim

Yakın zamanda faaliyete geçmeye hazırlanan İş Modern Ticaret Merkezi’nin Haziran ayı itibariyle başlayan ilk etap teslimleri devam ediyor

İşmodern faaliyete geçiyor! 2. Etap'ta metrekaresi 2 bin 150 TL!

Sinpaş Yapı tarafından İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde inşası devam eden İş Modern projesindeki ilk etap teslimleri devam ediyor

Sinpaş Yapı, İş Modern projesini bugün teslim ediyor!

İş Modern projesi kira öder gibi iş yeri sahip olma fırsatını sunarken satışı tamamlanan ilk etabında bugün teslimler başladı.

TOGG, 19 bin 583 T10X'i sahiplerine teslim etti...

TOGG, bugüne kadar 19 bin 583 T10X'i sahiplerine teslim ettiğini açıkladı. İşte haberin detayları...

O ilde 27 bin konut mart ayında hak sahiplerine teslim edilecek!

​​​​​​​Diyarbakır’da, yapılan deprem konutları hızla yükseliyor. İlk konutlar, mart ayınca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından törenle hak sahiplerine teslim edilecek. 27 bin konutun yapılacağı mahalle, 100 bin kişinin ikamet edeceği modern bir kente dönüşecek.

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen konut ve iş yerleri teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında 2. etap 247 konut ve iş yerini teslim ederek, bazı tesisler ile millet bahçesi için toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat güvencesi ile Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’ un 2'inci fazı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un için düğmeye basıldı. İşte teslim tarihi...

Elazığ Sivrice'deki deprem konutları bir ay içinde teslim edilecek!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Sivrice ilçesinde inşa edilen göl manzaralı konutların bir ay içinde hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Ataşehir Modern teslim tarihi!

Ataşehir Modern teslim tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Ataşehir Modern teslim tarihi ve proje detayları...

Murat Kurum'dan müjde! Bir yıl içerisinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de inşa edilen konutların, bir yıl içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

İzmir'deki deprem konutları 1 yıl içinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir depreminde ağır hasar gören binaların yıkım çalışmalarının başlatıldığını dile getirdi. Kurum, yeni inşa edilecek konutların, hak sahiplerine bir sene içersinde teslim edileceğini de açıkladı. 

Türk STK’ların Sudanlı selzedeler için hayata geçirdiği Türk Köyü'ndeki konutlar teslim edildi!

Türk Kızılay ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) da aralarında yer aldığı sivil toplum kuruluşlarının (STK) Sudan'da geçen yıl selde evlerini yitirenlere yönelik olarak inşa ettiği evler teslim edildi.

Giresun Dereli'de inşa edilen TOKİ konutları 7 ay içinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Giresun'un Dereli ilçesinde inşa edilen yeni konutlar, depremzede vatandaşlara 7 ay içinde teslim edilecek.

Malatya'da depremzedeler için yapılan konutlar 1 yıl içinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Malatya'da depremzedeler için yapılan konutlar 1 yıl içinde teslim edileceğini söyledi.

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları yıl içinde teslim edilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, inşaatı devam eden kentsel dönüşüm konutlarından 725 konutu 2019 yılı içinde teslim edeceklerini açıkladı.

Servet GYO 2018'de İş Modern Ambarlı'da 56 milyon TL'lik satış yaptı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Beylikdüzü'nde inşaatı devam eden İş Modern Ambarlı projesinde 2018 yılı içerinde yapılan ön satışların toplam tutarı KDV Hariç yaklaşık 56 milyon TL olarak  gerçekleşti...

iş modern teslim Haberi

iş modern teslim

Sinpaş Yapı tarafından İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde inşası devam eden İş Modern projesindeki ilk etap teslimleri devam ediyor. A, B, C ve D blokların satışlarının sürdürüldüğü ikinci etapta metrekare birim fiyatı 2.150 TL’den başlıyor. İlk etap teslimleri ile yakın zamanda faaliyete geçmeye hazırlanan İş Modern Ticaret Merkezi’nin yüzde 65 oranında satışları tamamlanan ikinci etabı sahiplerine Mart 2013’te teslim edilecek. 


Konuttaki ödeme avantajını ticari gayrimenkule taşıyan Sinpaş Yapı, atölye depolama ve imalat yapan pek çok firma tarafında, merkezi lokasyonu ve fonksiyonel mimarisiyle büyük ilgi gören İş Modern Ticaret Merkezi’nin ikinci etabında 48 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuyor. 


63 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan İş Modern Ticaret Merkezi’nin satışı devam eden ikinci etapta yer alan blokların büyüklükleri 600 metrekare ile 14...