23 / 07 / 2024

istanbul beyoğlunda kentsel dönüşüm projeleri

istanbul beyoğlunda kentsel dönüşüm projeleri

Aylin Kotil, CHP'den Beyoğlu Belediyesi başkanlığı için aday adayı. İstanbul'un unutulmaz belediye başkanlarından yine CHP'li Aytekin Kotil'in yeğeni. Aylin Kotil kentsel dönüşüm için mutlaka yerinde dönüşüm yapacağız...

İstanbul’da dev kentsel dönüşüm başlıyor! İBB Meclisi’nden onay çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açıkladığı mega kent İstanbul’da başlatılacak olan kentsel dönüşüm seferberliğine meclisten bütün partilerin oybirliği ile onay çıktı.

İstanbul Beyoğlu'nda 225 milyon TL'ye arsa satılıyor! İzmir Büyükşehir'den İstanbul ve İzmir'de gayrimenkul satışı!

İzmir Büyükşehir, İstanbul ve İzmir illerinde yer alan 13 adet arsa ile araziyi satıyor. Peki iki büyükşehirdeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ekrem İmamoğlu: Beyoğlu'nun kentsel dönüşüm ve tapu sorununu mahalle mahalle ele alacağız!

Yerel seçim sonrası ilk ziyaretini Beyoğlu Belediyesi Başkanı İnan Güney’e yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu’nun kentsel dönüşüm ve tapu sorunları olduğunu ve bunları mahalle mahalle ele alacaklarını söyledi.

İzmir Büyükşehir'den İstanbul Beyoğlu'nda 225 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Beyoğlu'ndan 697 metrekare alana sahip arsa satacak. Arsanın satış bedeli 225 milyon TL olarak açıklandı.

Beyoğlu Belediyesinin kentsel dönüşüm hazırlıklarına tepki: Afet yasası geri çekilsin!

Beyoğlu Belediyesinin rant odaklı kentsel dönüşüm hazırlıkları, vatandaşları tepkilerine neden oldu. Vatandaşlar, afet yasasının geri çekilmesine ilişkin çağrıda bulundu. İşte o açıklamalar...

Kentsel Dönüşüm Yasası için ilk uygulama Talan Beyoğlu'nda başladı!

Kentsel dönüşümde yeni bir dönemi başlatacak olan yasanın uygulaması için ilk hazırlıklar Talan Beyoğlu'nda başladı.

Yeni kentsel dönüşüm yasasında ilk adım Beyoğlu Belediyesi'nden geldi: Binaların fotoğrafları çekiliyor! 

Kentsel dönüşümde yeni bir dönemi başlatacak yasal değişikliğin Meclis’ten jet hızıyla geçtiği gün, Beyoğlu Belediyesi de çalışmaları başlattı. İşte detaylar..

Bakan Özhaseki açıkladı: İstanbul'a özel kentsel dönüşüm

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da hızlı bir kentsel dönüşümü hedefleyen yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Özhaseki, bu projenin İstanbul'u daha modern ve yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi amaçladığını belirtti.

KENTSEV: İstanbul'a özel kentsel dönüşüm yasası hayata geçirilmeli!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkan Vekili Haldun Ersen, İstanbul'a özel kentsel dönüşüm yasasının hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti.

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz: Beyoğlu ve Kağıthane'de 1.086 konutun teslimi yapıldı!

İstanbul'un Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.086 adet konut hak sahiplerine teslim edildi. İşte ayrıntılar...

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm hızlanıyor: Emlak Konut GYO da proje geliştirecek!

İstanbul'da olası deprem karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları Beyoğlu ilçesinde de tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Yıldız, kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut ve belediyenin birlikte yapacağını aktardı.

İstanbul Yenileniyor'da kentsel dönüşüm projelerinin temelleri atıldı! 4 proje için düğmeye basıldı!    

İstanbul Yenileniyor projesi kapsamında, Kadıköy, Kartal ve Şişli’de bulunan depreme dayanıksız blokların yerine yapılacak 4 projenin temel atma töreni gerçekleştirildi. 

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

istanbul beyoğlunda kentsel dönüşüm projeleri Haberi

istanbul beyoğlunda kentsel dönüşüm projeleri

İstanbul'un Beyoğlu ilçesi kentin aydınlık yüzlerinden birisi, istanbul'a gelen hemen bütün turistlerin de uğrak yeri, özellikle de İstiklal Caddesi Cadde Beyoğlu'nun "mostrası". Arka yollara hele de aşağı mahallelere indiğiniz zaman diz boyu mezbelelikle karşılaşıyorsunuz. İlçeye kadın elinin değmesi neleri değiştirebilir? 


Aylin Kotil, CHP'den Beyoğlu Belediyesi başkanlığı için aday adayı. İstanbul'un unutulmaz belediye başkanlarından yine CHP'li Aytekin Kotil'in yeğeni. Alanda harıl hani çalışıyor. Aylin Kotil'le Beyoğlu için ne gibi projeler ürettiğini konuşuyoruz: Beyoğlu'nun 45 mahallesi var. Bu 45 mahallenin sekizinde AKP bizim iki-üç katımız oy almış. Öncelikle o mahallelere gittik. O mahallelerde kapı kapı, kat kat, daire daire ziyaretlerimizi yapıyoruz. Her yere giriyoruz. 

Bütün kadınlarla konuşuyoruz. 

-Oralardaki semt pazarlarma, esnafa gidiyoruz. Bunun dışında da o mahallelerde ev toplantıları yaptık. 

¦ İstekleri çok basit Dört...