04 / 05 / 2024

istanbul deprem 24 mayıs

istanbul deprem 24 mayıs

AFAD Deprem Dairesi Başkanı Murat Nurlu, Ege Denizi'ndeki depremin ardından şu ana kadar en büyüğü Saros Körfezi'nde 5.3 olarak gerçekleşen 20 artçı depremin meydana geldiğini bildirdi.

Gökçeada ve Edirne'de bazı binalarda ufak çaplı hasarlar meydana geldi!

AFAD, Ege Denizi'nde meydana gelen 6.5 büyüklüğündeki depremin ardından Gökçeada ve Edirne'de bazı binaların çatılarında ufak çaplı hasarların bildirildiğini, bunun herhangi can kaybına neden olmadığını belirtti.

Ege Denizi'nde 3.0 ve 5.3 şiddetinde artçı depremler meydana geldi!

AFAD, Ege Denizi'nde 6.5 büyüklüğündeki depremden sonra, büyüklüğü 3.0 ile 5.3 olan onlarca artçı depremin meydana geldiğini, artçı deprem aktivitesinin yoğun şekilde devam ettiğini bildirdi.

Balıkesir'de deprem nedeniyle bazı dükkanların camları kırıldı!

Ege Denizi'nde saat 12.25'te meydana gelen 6,5 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Balıkesir'de pek çok vatandaş, ev ve iş yerlerini terk etti. Bazı dükkanların ise camları kırıldı.

Hüseyin Avni Mutlu: İstanbul'da deprem nedeniyle can ve mal kaybı yaşanmadı!

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Ege Denizi'nde meydana gelen depremin İstanbul'da da hissedildiğini belirterek, şu ana kadar herhangi bir olumsuz bilginin intikal etmediğini bildirdi...

Mustafa Toprak: İzmir genelinde depremle ilgili olumsuzluk yaşanmadı!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, 24 Mayıs 2014 günü 12.25'te Ege Denizi'nde meydana gelen depremle ilgili, İzmir genelinde herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığını bildirdi...

Kuzey Anadolu Fayı'nda 7 büyüklüğünde deprem olursa 24 ildeki yapıların yüzde 80'i yıkılır!

Neotektonik ve deprem uzmanı Prof. Dr. Hamit Haluk Selim, 24 şehrin merkezinden geçen Kuzey Anadolu Fayı Hattı'nda 7 büyüklüğünde deprem olursa yapıların yüzde 80'inin yıkılacağını belirtti. İşte uzman isimin korkutan o açıklaması...

'Enerjisini boşaltmadı' diyen Prof. Dr. Okan Tüysüz'den 24 il için deprem uyarısı geldi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Jeoloji Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Okan Tüysüz, 24 il için deprem uyarısı yaptı. İşte Okan Tüysüz'ün o açıklamaları...

24 yılda 3 büyük deprem yaşayan Düzce, depreme dirençli kent olma yolunda!

Düzce'de depreme dayanıklı konut çalışmaları hızlandırıldı. Düzce son 24 yılda 3 büyük deprem yaşadı. Kent yeni güvenli konutların inşası çalışmalarıyla "depreme dirençli kent" olma yolunda ilerliyor.

Ödül İstanbul'da 24 ay vade fırsatı! İlk bloklarda teslimler başladı! 

Özyurtlar Holding imzasıyla Beylikdüzü'nde yükselen Ödül İstanbul'da ilk blokların teslimleri başladı. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere şirket bünyesinde 24 ay vade fırsatı sunuluyor. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Prof. Dr. Şükrü Ersoy: 6 Şubat depremi Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz etti! 24 saatte 4 büyük deprem!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, son 24 saatte 4'ten büyük 4 depremin meydana geldiğini belirterek, 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz ettiğini söyledi.

İSKİ'den açıklama! İstanbul'da 24 saat su kesintisi var! Bu ilçeler dikkat!

İstanbul’un 6 ilçesinde birden su kesintisinin bir gün boyunca süreceği haberi geldi. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), 6 farklı ilçede bugün 06.00 saatinden itibaren 20 Haziran 06.00 saatlerine kadar toplamda 24 saat boyunca su kesintisinin olacağını duyurdu.  İşte İstanbul’da 1 gün su ke

24 Mayıs 2023 son dakika deprem listesi! Bugün deprem nerede, ne zaman oldu? İşte Kandilli Rasathanesi verileri!

24 Mayıs Çarşamba deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını merak ediyor. İşte 24 Mayıs 2023 Çarşamba Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? 24 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu? Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından günlük deprem listesi araştırılıyor. İşte 24 Nisan 2023 deprem listesi!

İstanbul Deprem Bilim Kurulu'ndan son dakika deprem önerileri: Boş konut stoku, gökdelenler, deniz ulaşımı...

İBB’nin bir araya getirdiği 'İstanbul Deprem Bilim Kurulu' tarafından şehrin, beklenen büyük depreme hazırlanması için bazı önerileri gündeme getirdi. Peki bu öneriler neler? 

Borsa ile ilgili şok iddia: Borsa İstanbul deprem felaketinin ardından neden hemen kapatılmadı?

Borsa İstanbul, deprem felaketinin ardından işlemlere kapatılma kararından önce 4 bin 186 puandan işlem görüyordu. Borsanın kapatılması çağrılarına rağmen işlemlerin neredeyse 3 gün durmaması tepkilere yol açtı.

İstanbul'da 24 taksitle 4 konut ve 2 gayrimenkul satılıyor! Megakentte ev almak isteyenlere yüzde 20 indirim fırsatı!

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak, İstanbul ili, Fatih, Bakırköy, Şişli ve Büyükçekmece ilçelerinde yer alan 4'ü konut olmak üzere 6 gayrimenkulü taksit imkanıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Altın fiyatlarında deprem! Görenlerin aklı çıktı! 1 gram altını bile olanlar hemen bakın! 24 Eylül 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları bu hafta Fed faiz kararından sonra düşüşe geçti. Hafta sonunun ilk gününde de aşağı yönlü hareket eden altın fiyatlarında deprem yaşanıyor. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın ne kadar? 24 Eylül 2022 canlı altın fiyatları.

Bakanlık'tan arsa almak isteyenlere büyük müjde! İstanbul'da 24 ay taksitle 10 arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, mega kent İstanbul'daki toplam 10 adet arsayı satışa çıkardı. Peki söz konusu arsaların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

istanbul deprem 24 mayıs Haberi

istanbul deprem 24 mayıs

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanı Murat Nurlu, Ege Denizi'ndeki depremin ardından şu ana kadar en büyüğü Saros Körfezi'nde 5.3 olarak gerçekleşen 20 artçı depremin meydana geldiğini bildirdi.


Nurlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ege Denizi'nde 6.5 büyüklüğündeki depremin, Gökçeada'nın 40 kilometre kadar batısında, 25 kilometre derinlikte meydana geldiğini söyledi.


Ege Denizi'ndeki depremden 8 dakika sonra, Saros Körfezi'nde 5.3 büyüklüğünde artçı meydana geldiğini ifade eden Nurlu, şu ana kadar 2.8 ile 5.3 arasında 20 artçı deprem meydana geldiğini bildirdi.


Depremde can kaybı ve büyük çaplı hasarın söz konusu olmadığını belirten Nurlu, AFAD il müdürlüklerinin de bölgede çalışmalarını sürdürdüğünü...