10 / 05 / 2024

italya gıda yatırımı

italya gıda yatırımı

İtalya Ekonomi Bakanlığı ve İtalyan yatırım ajansı İnvitalia’nın ev sahipliğinde, Türk iş dünyasının İtalya'da yatırım yapması, iki ülke işadamlarının beraber üçüncü ülkelerde çalışmasına yönelik ekonomi çalıştayı yapıldı...

Yunanistan’da  250 bin Euro’ya yatırım yapmak isteyen Türkler için son 6 ay

Yunanistan Golden Visa programında değişiklik yaparak, 250 bin Euro’luk alt limini yükseltti. Türkler için fırsatların hala devam ettiğini söyleyen,  77A Real Estate Athens’in kurucu ortağı Deniz Sevgür Siourounis, Yunanistan’da yatırım yapacakların bilmesi gerekenleri anlattı.

Yatırımcılar konut yatırımından uzaklaştı! Arsa yatırımı bir çıkış yolu olarak görülüyor...

Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık şirketi Türkiye genelinde 2023 yılına ilişkin konut ve arsa satışına yönelik bir araştırma yaptı. Araştırmalarına göre 2023 yılının en gözde yatırım aracı arsa oldu.

Yunanistan 'altın vize' için değişikliğe gidiyor! Yatırım tutarında sınır 800 bin euro olacak!

Yunanistan'da yatırım yapma karşılığında kişilere oturma izni sağlanmasını öngören 'altın vize' için gereken minimum tutarın 800 bin euroya çıkarılacağı söyleniyor. 

Finansal özgürlüğünüz için tam bu kadar yatırım gerekiyor! Rakam rakam açıklandı: Temettü, kupon, kira...

Yatırım yapacaklar ve yatırımcılar için finansal özgürlüğün yakalanması için ne kadar yapılması gerektiği tek tek açıklandı. 16,3 bin takipçili Finansal Özgürlük Yolcusu, X sosyal medya hesabından finansal özgürlük için açlık ve yoksulluk sınırına göre yatırım tutarlarını paylaştı. İşte o paylaşım..

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu!

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yabancılara gayrimenkul satışına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Tatar, "Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu" dedi.

İstanbul'da o bölgeye yatırım yapanlara piyango vurdu! İşte İstanbul'un en değerli bölgesi!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, İstanbul'da yatırım yapanlara veya yatırım yapmayı düşünenlere en değerli bölgelerin nereler olduğunu açıkladı. 

Ankara'da yatırımcılar en çok bu ilçelere yatırım yapıyor! 

Ankara'da yatırımcıların en çok hangi ilçelere yatırım yaptığı belli oldu. İşte Ankara'nın en gözde yatırım yerleri...

Borsaya yatırım yaparken sakın bu hatayı yapmayın! Sosyal medyadaki ‘sözde borsa uzmanlarına’ aman dikkat!

Borsa son zamanların en gözde yatırım aracı ancak yatırım yaparken çok dikkatli olunması gerektiği konusunda uzmanların çok önemli uyarıları var. Özellikle de konusuna hakim olmayan, sosyal medyadaki ‘sözde borsa uzmanlarına’ karşı dikkatli olunması öneriliyor.

Kripto paralara nasıl yatırım yapılır? Kısa vadede mi, uzun vadede mi kazandırıyor? İşte doğru yatırımın püf noktaları!

Bybit, son yılların en gözde yatırım araçlarından kripto paralara ilişkin yatırımcıları bilgilendirici açıklamalarda bulundu. İşte kripto paralara doğru yatırım yapmanın kuralları, detayları haberimizde…

1 trilyon dolarlık ABD’li çip devi Avrupa'da yatırıma hazırlanıyor!

Yapay zeka rallisiyle birlikte 1 trilyon dolarlık değere ulaşan şirketler kulübüne katılan Kaliforniya merkezli çip üreticisi Nvidia Avrupa'da yatırım planlıyor.

Yatırımcılar altını, doları bırakıp ona koşuyor! Artık o da bir yatırım aracı!

Dolar ve altından sonra o da yatırım aracı haline geldi. İşte yatırımcıların düşünebileceği o yatırım aracı!

Dağ Yatırım İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağ Yatırım İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Serpil Dağ tarafından kuruldu.

Ünlü ekonomist en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Seçim öncesi hemen bakın!

Altın, dolar ve euro piyasalarında yaşanan hareketlilikle kararsız kalan küçük yatırımcılara yönelik önerilerde bulunan ünlü ekonomist Serhat Latifoğlu, en yüksek değer artışı gösterecek yatırım aracını açıkladı. İşte ayrıntılar...

italya gıda yatırımı Haberi

italya gıda yatırımı

Roma'daki çalıştaya, Ekonomi Bakanlığı, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), İtalya Ekonomi Bakanlığı yetkilileri, İnvitalia'dan çok sayıda ilgili katıldı.


Çalıştayda konuşma yapan İnvitalia Başkanı Giancarlo Innocenzi Botti, Türkiye’yi büyüyen ekonomisiyle bir yıldız gibi olduğunu belirterek son dönemde Türk özel sektörünün, tekstil, gıda, gayrimenkul gibi alanlarda yaptığı önemli yatırımları hatırlattı.


Botti, ekonomisiyle büyüyen Türkiye’nin milli havayolu firması Türk Hava Yollarından da (THY) övgüyle söz ederek, başarılı örnek olarak gösterdi.


Türkiye'nin Roma Büyükelçisi Hakkı Akil de 2001 yılında kriz geçiren Türkiye’nin IMF’nin yeniden yapılanma programını başarıyla uygulayan AK Parti hükümetiyle ekonomisini üç misline katladığını ifade etti. Büyüyen Türk ekonomisinde özel sektörün geliştiğine ve bunun İtalya'ya da yansıdığına dikkati çeken büyükelçi, Kale Seramik, Permak, Vestel, Ziylan, Toksöz Holding, Ece Holding gibi Türkiye’nin önde gelen özel kuruluşlarının...