06 / 05 / 2024

izmir Bayraklı yeni pazar yeri

izmir Bayraklı yeni pazar yeri

Bayraklı Belediyesi'nin Çay Mahallesinde 7 bin 194 metrekare alanda yapımı devam eden dev pazar yeri proje inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Kısa sürede vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız" dedi.

İzmir Bayraklı'da yeni konutlar yılın son çeyreğinde teslim edilecek!

30 Ekim'de  İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında Bayraklı ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Yeni konutlar yılın son çeyreğinde hak sahiplerine teslim edilecek. 

İzmir Bayraklı'da riskli yapılar için düzenleme!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçede bulunan riskli yapılar için yeni düzenlemeyi hayata geçiriyor. Bayraklı Belediye Meclisi tarafından hazırlanan imar planı notu CHP, AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin oy birliğiyle kabul edildi. 

İzmir Bayraklı'da 1444 konut ve 208 iş yerinin temeli 22 Şubat'ta atılacak!

İzmir'deki depremde en fazla yıkımın görüldüğü Bayraklı'da yeni binaların inşası 22 Şubat'ta başlayacak. İzmir'deki depremde çöken veya ağır hasar görerek ilk etapta acil yıkılan 71 binanın olduğu bölgede, 7 proje alanı hazırlandı.

İzmir Bayraklı'da yeni konutlar fay üstüne yapılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İzmir depreminde yıkılan binaların yerine yeni konutlar inşa edeceği Bayraklı rezerv alanından fay hattı geçtiği belirlendi. 

İzmir Bayraklı'daki yeni konutlar Bornova Fay Zonu’nda inşa ediliyor!

JMO İzmir Şubesi, İzmir depremi sonrası yeni konutların yapılması planlanan Bayraklı rezerv alanında Bornova Fay Zonu’nun geçtiğini açıkladı. 

İzmir'de yeni bir felakete yol açabilir!

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, 30 Ekim'de yaşanan İzmir depreminin ardından Bayraklı ilçesinde bazı orman alanlarının evlerini kaybedenler için kalıcı konut yapılmak üzere 'orman' dışına çıkarılmasının yeni bir felakete sebep olabileceği belirtildi.

İşte İzmir'deki yeni konutların detayları!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir Bayraklı'da yıkılan bölgelerde yapılacak yeni binalara ilişkin bilgi verdi. Kurum, "Bunu da ilk kez paylaşıyorum. Ne yapıyoruz zemin artı beş. Hak sahiplerinin hepsine 2+1 daire veriyoruz" dedi.

TOKİ'den İzmir Bayraklı'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli Bayraklı İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Okul(Şehit Cesur İlkokulu), Bayraklı Mahallesi (Sabiha Ahmet Tabak Ortaokulu ve Sabiha Ahmet Tabak İlkokulu) 1'er Adet 16 Derslikli ve 24 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 12:00'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Bayraklı'ya 3 yeni okul müjdesi!

İzmir İli Bayraklı İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Okul(Şehit Cesur İlkokulu), Bayraklı Mahallesi (Sabiha Ahmet Tabak Ortaokulu ve Sabiha Ahmet Tabak İlkokulu) 1'er Adet 16 Derslikli ve 24 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 27 Ekim 2020 tarihinde saat 12:00'de yapılacak.

İzmir Bayraklı’da 6 bin 875 konut riskli çıktı!

Bayraklı Belediyesi, birinci derece deprem bölgesi olan İzmir'de, yeni ev alacaklara ya da oturduğu binanın güvenli olup olmadığını öğrenmek isteyen vatandaşlara binalarının depreme dayanıklı olup olmadıklarını öğrenebilecekleri önemli bir hizmet sunmaya başladı...

Avcılar İnşaat'tan İzmir'e üç yeni proje geliyor!

Avcılar İnşaat, kuruluşunun 30’uncu yılını Bayraklı, Gaziemir ve Çeşme’de hayata geçireceği toplam değeri 925 milyon TL olan üç yeni projeyle kutlayacak.

TOKİ'den İzmir'de yeni konut projesi!

İzmir Ödemiş’te modern mimari çizgide tasarlanan yeni konut projesi, az katlı konut planlarıyla mahalle fikrini yansıtırken, farklı sosyal ihtiyaçları karşılayan donatı alanlarıyla nitelikli bir sosyal çevre sunuyor …

İzmir Bayraklı'da 10.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Bayraklı İlçesi, Osmangazi Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 10 milyon 615 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

izmir Bayraklı yeni pazar yeri Haberi

izmir Bayraklı yeni pazar yeri


Bayraklı Belediyesi, ilçedeki mevcut pazar yerlerini yenilerken, ihtiyaç duyulan noktalarda ilçeye yeni pazar yerleri kazandırıyor. Sokak arası pazar yerlerini de tek tek kaldıran Bayraklı Belediyesi, geçtiğimiz aylarda Osmangazi Mahallesindeki dev pazar yerinin açılışını gerçekleştirmiş, Çay Mahallesinde ise yeni pazar yerinin temelini atmıştı. 7 bin 194 metrekare alanda yapımı devam eden dev pazar yeri proje inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı, ince işçiliğe geçildi.


Engelsiz pazar


Çay Mahallesinin pazar yeri ihtiyacını karşılayacak olan projede, pazar esnafının kullanacağı lavaboların fayans çalışmalarına başlandı. Sıhhi ve elektrik tesisatı biten inşaatta iniş-çıkıştan oluşan yürüyen merpen siparişi verildi. Boya işleminin tamamlanmasının ardından engellilerin kullanacağı asansör ile yürüyen merpen montajı tamamlanacak. Pazar yeri, bodrum, zemin ve 1. kat olmak üzere üç katlı olarak tasarlandı. 54 araçlık otopark kapasitesi bulunacak pazar...