15 / 05 / 2024

Jerome David Salingerın evi

Jerome David Salingerın evi

ABD'li ünlü yazar Jerome David Salinger'ın evi, illüstratör porgramı Cartoon Studies etkinlikleri çerçevesinde sanatçı rezidansı olarak hizmet vermeye hazırlanıyor.

Ünlü ekonomist dolara meydan okuyan altın için hedef fiyat vererek uyardı!

Ons altın 2 bin 353 dolar, gram altın 2 bin 421 TL ile rekor kırdı. Ünlü ekonomist David Rosenberg yaptığı açıklamada jeopolitik riskler ve küresel merkez bankalarının alımlarıyla birlikte ons altının 3 bin dolar hazırlığında olduğunu söyledi.

Ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesinde! Yatırımcılar hazır olun! Gram altın için rekor tahmin ortaya çıktı!

Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarında faiz indirimi için bekleyecek zamanının olduğunu açıklamasının ardından ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Gram altın için rekor tahminler ortaya çıktı. 

Florida'da emlak piyasasını Messi belirledi!

İş adamı Bet David'in göre Lionel Messi'nin Fort Lauderdale bölgesine taşınmasıyla birlikte civarda yer alan konutların da değeri arttı...

Altın fiyatlarında Powell etkisi: FED'in faiz kararı sonrası düşüşe geçti

Federal Reserve (Fed), politika faizini yüzde 5,50 seviyesinde sabit tutarak beklenen kararı aldı. Ancak Fed Başkanı Jerome Powell, basın toplantısında gelecekte faiz oranlarına yönelik herhangi bir ipucu vermemesi ve ekonomik büyümede yavaşlama beklentisi ifade etmesi, altın fiyatlarında negatif bi

Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından gram altının yıl sonu fiyatı belli oldu! Detaylar peş peşe geldi!

Altın fiyatları, Fed Başkanı Jerome Powell'ın 'şahin' tonlu yönlendirmelerinden sonra düştü. Yeni günde hızlı toparlanma kaydeden altın fiyatları için Fed belirsizliği sürüyor. Peki, gram altın yıl sonunda kaç TL olacak? İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in gram altın yorumları...

Fed faiz kararıyla ilgili ilk açıklama Jerome Powell'dan geldi! Yükseltmeye hazırız!

Piyasaların heyecanla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararıyla ilgili ilk açıklama Fed Başkanı Jerome Powell'dan geldi. 

Altın fiyatları 26 gün sonra böyle olacak: Durum oldukça kötü! Yeni tahmin yatırımcıları korkuttu! Şimdiden hazır olun

Altın fiyatlarını etkileyecek kritik açıklama dün geldi. Fed Başkanı Jerome Powell faizleri peş peşe artıracağına ilişkin açıklama yaptı. Gözler 26 gün sonra yapılacak faiz kararına çevrilirken altın için yeni tahmin geldi. Durum oldukça kötü!

Fed Başkanı Powell'dan faiz mesajı

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, bankanın faiz politikasıyla alakalı dikkat çekici bir açıklama yaptı. Powell "Fed Para Politikası Kurulu üyelerinin neredeyse tümü faizlerin sene sonuna doğru bir miktar daha yükselmesinin doğru olacağını düşünüyor." dedi. İşte detaylar...

Altın fiyatlarında oynaklık! Piyasalar Jerome Powell'un açıklamasına odaklandı! Altında düşüş devam edecek mi?

Yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü altın fiyatlarında oynaklık devam ediyor. Yükseliş trendi kısa süren altın için gözler Jerome Powell'a çevrildi. Peki, altın fiyatları düşecek mi? İşte detaylar...

Küresel piyasalarda Fed'in kararı bekleniyor! Altın, dolar, Borsa ve endekslerde son durum ne?

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın Kongre'de gerçekleştireceği sunum öncesi risk iştahı düşük ilerliyor. Peki altın, dolar, Borsa ve endekslerde son durum ne?

Dolarda dananın kuyruğu o tarihte kopacak! Amerika Merkez Bankası açıkladı! İşte doların geleceği rakam

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'dan faiz kararı öncesi açıklama geldi. Dolarda dananın kuyruğu o tarihte kopacak! Dolar yükselecek mi, düşecek mi? İşte doların geleceği rakam.

ABD Fed Başkanı'ndan faiz açıklaması! faiz oranlarının daha fazla...

Fed Başkanı Jerome Powell Cuma günü yaptığı açıklamada, merkez bankası yetkililerinin borçlanma maliyetlerindeki geçmiş artışların etkisine ilişkin belirsizliği ve  ABD faiz oranlarının daha fazla artırılması gerekip gerekmediğinin hala belirsiz olduğunu söyledi.

Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları yükselmeye devam eder mi? Piyasaların gözü bu haberde! 

Piyasaların gözü  ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yarın açıklayacağı para politikası kararları ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın toplantı sonrası yapacağı açıklamalarda. Peki Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları yükselmeye devam eder mi? 

Jerome David Salingerın evi Haberi

Jerome David Salingerın evi


J. D. Salinger'ın New Hempshire'daki evi, illüstratör porgramı Cartoon Studies etkinlikleri çerçevesinde sanatçı rezidansı olarak hizmet vermeye hazırlanıyor. Gelecek şubat ayında başlayacak rezidans programında çizerler, Salinger'ın evinde geçirecekleri süre boyunca hem üretecek hem de New Yorker illüstratörleri ile vvorkshop yapma şansı elde...