11 / 10 / 2024

kadın emlakçılar

kadın emlakçılar

EMLAKÇILARIN müşterilerini ikna etmede en çok tercih ettikleri yöntem kadınlarla daha çok iletişim kurmak oluyor. Konut alma kararında en büyük etkinin kadınlarda olduğunu emlak uzmanları  söylüyor...  

Emlakçılar komisyonlarda fatura kesiyor mu? Bakanlık araştırsın önerisi!

Sosyal medyada emlakçıların komisyonları da araştırılsın önerisi gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Bankaların faizleri indireceği söylentisi fırsatçı emlakçıları harekete geçirdi!

Son günlerde bankaların faizleri düşüreceğine yönelik oluşan beklenti fırsatçı emlakçıları ve ev sahiplerini harekete geçti. Bu haberin ardından konut fiyatlarındaki artış hız kazandı. 

Emlakçılar, Özcan Deniz'in villalarının peşine düştü! Satmak ve kiralamak için birbirleri ile yarışıyorlar...

Emlakçılar, şarkıcı Özcan Deniz’in iki yıl önce Zekeriyaköy’de 120 milyon liraya satın aldığı, geniş bahçeli ve havuzlu dört villasını satmak ve kiralama için adeta yarışa girdi. 

Emlakçılar konut piyasasında fiyatların yükselmesine neden oluyor iddiası!

Kiralık konut piyasasında sular durulmuyor. Şimdi de emlakçıların, konut piyasasında fiyatları yukarı çektiği ifade ediliyor. İşte ayrıntılar...

Emekliler bu ilçelere akın akın gidiyor! Emlakçılar arsa tarla yetiştiremiyorlar...

Emekli vatandaşların gözdesi olan ilçelerde emlakçılar adeta arsa tarla yetiştiremiyorlar. Türkiye’de Ege ve Akdeniz Bölgeleri emekli vatandaşlar için adeta vazgeçilmez bölgeler arasında. Emeklilik dilekçesini veren vatandaşlar akın akın bu iki bölgenin ilçelerine gidiyorlar.

Konutta vergi oyunu! Emlakçılar; gayrimenkul, emlak ve arsa işlerinden zengin olmanın yolunu böyle buluyor...

Kredi ile emlak, gayrimenkul ve arsa almak isteyenlere emlakçıların yaptığı vergi oyunu ortaya çıktı.. Bazı emlakçılar, vergiden dolayı, gayrimenkullerin fiyatlarını yükseltiyor ya da kredi ile çekilecek tutarın miktarını azaltıyor. İşte detaylar..

Konut satışlarının durması emlakçıları işsiz bıraktı! Emlakçılar isyanda! Her ay 85 emlak dükkanı kapanıyor!

Konut kredi faizlerinin yüksek olmasıyla konut satışları durma noktasına geldi. Satışlardaki bu düşüş en çok emlakçıları etkiledi. İstanbul'da her ay 85 emlak dükkanın kapandığını söyleyen emlakçılar isyan etti. 

Emlakçılar neden satılmayan evlerin fiyatını düşürmez? 

Bazı emlakçıların ilandaki fiyatları, ev sahibi istese de düşürmediği gündeme geldi. Peki emlakçılar neden satılmayan evin fiyatını düşürmez? İşte o paylaşıma gelen yorumlar...

Kadın yatırımcılar konutu güvenli liman olarak görüyor! 2023'te kadınlar 401 bin 933 konut satın aldı!

Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde kadınlara yapılan konut satış sayıları hakkında bilgiler veren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Türkiye genelinde 2023 yılında, kadınlar yüzde 32,8 pay ile 401 bin 933 konut satın aldı.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Burdur'daki araziler emlakçıların eliyle yabancılara geçiyor iddiası!

'Ata tarla satılmaz, satışa çıksa da alınmaz' kültürüne sahip Burdur'daki arazilerin emlakçıların eliyle yabancılara geçtiği iddiası gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Halkbank kadın girişimciler için destek veriyor! Bakın faizsiz kredinin tutarı ne kadar? 

Müjdeli haber Halkbank tarafından kadın vatandaşlara duyuruldu. Faizsiz kredi sayesinde girişimci kadın vatandaşlar sıfır faizli destek paketinden faydalanabilecek. Başvuru için gerekli detaylar haberimizde... 

Kocası ölen kadın mirastan ne kadar pay alır? Anne sağken miras paylaşımı nasıl olur?

Miras konusunda pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan bazıları da “Kocası ölen kadın mirastan ne kadar pay alır? Anne sağken miras paylaşımı nasıl olur?” sorularıdır. İşte bu soruların yanıtları!

kadın emlakçılar Haberi

kadın emlakçılar

EMLAKÇILARIN müşterilerini ikna etmede en çok tercih ettikleri yöntem kadınlarla daha çok iletişim kurmak oluyor. Özellikle konut alma kararında en büyük etkinin kadınlarda olduğunu belirten emlak uzmanları, emlakçıların bu istatistiği kullandıklarını söylüyorlar. Emlakçılarda, gelen çiftlerde erkekten çok kadına yönelirken, erkeklerin ev alma kararında ayrıntıları önemsemediklerini de söylüyorlar. Emlakçıların bu konuda yaptığı diğer bir girişim ise kadm emlakçılar oluyor. Bu sayede gelen kadın müşterileri ikna etmekte daha kolay hale gelmiş oluyor. Kadm emlakçılar, kadınların ev seçme kriterleri arasında ilk koşulun ev ve çocuğunun okul mesafesi olduğunu söylerken, komşuluk ilişkileri ve mutfaktaki detaylar da öne çıkan diğer kriterler oluyor.

Aile konuta
Aile konutu kavramı 4721 sayılı Medeni Kanun ile düzenleniyor. Medeni Kanun'un 194'üncü maddesine göre "Eşlerden biri diğer eşin açık rızası bulunmadıkça,...