17 / 05 / 2024

Kahramanmaraşta ilave hazır beton tesisi

Kahramanmaraşta ilave hazır beton tesisi

Kahramanmaraş'ta İlave Hazır Beton Tesisi projesi için Tuğra Türkoğlu Eğitim Öğretim Tekstil Otomotiv Madencilik Pet. Tic. ve San. Ltd. Şti. tarafından 25 Haziran'da saat 10:00'da toplantı düzenlenecek.

Nefes Çengelköy satışta! Peşin ödemelerde indirim fırsatıyla oturuma hazır 2+1 ve 4+1 daireler!

Nefes Çengelköy projesinde konut satışları devam ediyor. Peşin ödemelerde indirim fırsatının sunulduğu projede, 2+1 ve 4+1 dubleks daireler oturuma hazır durumda. Peki Nefes Çengelköy'de konut fiyatları ne kadar? 

Viridis Çengelköy'de son 20 konut! Tapular hazır!

Viridis İnşaat imzası taşıyan Viridis Çengelköy'de son 20 konutun satışı devam ediyor. Tapuların hazır olduğu proje 4 blok olarak inşa ediliyor. 

Deprem bölgesindeki hazır beton ve çimento firmalarına 37,8 milyon TL ceza!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremlerin gerçekleştiği bölgede hazır beton ve çimento sektöründe faaliyet gösteren firmalara 37,8 milyon TL ceza uygulandığını belirtti.

Narlı Bahçe Evleri'nde yüzde 50 peşin ödemelerde sıfır faiz, 36 ay vade avantajı! Taşınmaya hazır!

Narlı Bahçe Evleri'nde teslimler başladı. Oturuma hazır olan projede yüzde 50 peşinat, 36 ay vade fırsatıyla son dairelerin satışları devam ediyor. Narlı Bahçe Evleri'nde daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta 19 bin 418 kalıcı konutun inşası son sürat devam ediyor!

Kahramanmaraş'ta 6 bin 995 konutun inşası tüm hızıyla sürüyor. Baykar Konteyner Kenti’ni gezen AFAD Kahramanmaraş İl Müdürü Tayfun Temur, 19 bin 418 kalıcı konutun inşasının devam ettiğini açıkladı.

Kahramanmaraş'ta depremde 35 kişinin yaşamını yitirdiği binaya ilişkin 5 sanık hakkında iddianame hazırlandı!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, 35 kişinin hayatını kaybettiği 10 katlı Ezgi Apartmanı'nın yıkılması ile ilgili olarak ikisi tutuklu, biri tutuksuz, ikisi firari 5 sanık ile ilgili olarak iddianame hazırlandı.

Azerbaycan, Kahramanmaraş’ta konut ve okul inşa edecek! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türkiye ve Azerbaycan arasında, Kahramanmaraş’ta konut, ilköğretim okulu, anaokulu ve kültür merkezi yapımı konusunda iş birliği anlaşması imzalandı. Söz konusu anlaşma, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Kahramanmaraş Elbistan'daki 350 köy konutu teslime hazır!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, 3 kırsal mahallede yapım çalışmaları tamamlanan 350 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu teslime hazır.

Kahramanmaraş'ta esnaf için inşa edilen geçici iş yerlerinin yüzde 92'si teslim edildi!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde iş yerleri yıkılan ya da ağır hasar gören esnaflar için toplamda 64 noktada planlanan 4 bin 55 geçici iş yerinden 3 bin 573'ü hak sahiplerine verildi.

Kahramanmaraş'ta 4.1 deprem oldu: Deprem uzmanından korkutan açıklama geldi! O fay hattında depremler...

Prof. Dr. Naci Görür, dün Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremle ilgili önemli bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta yerinde dönüşüm için 35 bin 395 başvuru yapıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen 11 ilin hızla ayağa kaldırılması ve afetzedelerin evlerine kavuşmaları için hayata geçirilen Yerinde Dönüşüm Projesi için Kahramanmaraş'ta şu ana kadar 35 bin 395 başvuru yapıldı.

Prefabrik evlerde son fırsat! Hemen taşınmaya hazır 2+1 konteyner ev 85 bin liraya satılacak, ilk gelen kapacak!

Depreme dayanıklı ve kurulumu kolay prefabrik evler için son fırsat  açıklandı. Paylaşılan detaylara göre, taşınmaya hazır 2 oda 1 salon konteyner ev 85 bin TL'ye satılacak, ilk gelen kapacak...

İstanbul Finans Merkezi’nde geri sayım başladı! Kamu bankaları taşınma hazırlığında!

İstanbul Finans Merkezi’nde inşaat çalışmalarında son aşamaya gelinirken, kamu bankaları da taşınma hazırlıklarını sürdürüyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın nisan ayı içerisinde birim birim Ataşehir’deki genel müdürlük binalarına taşınacağı belirtiliyor.

Kahramanmaraşta ilave hazır beton tesisi Haberi

Kahramanmaraşta ilave hazır beton tesisi

Kahramanmaraş İli, Türkoğlu İlçesi, Türkoğlu Mahallesi sınırları içerisinde “ 11 (A) Grup Er: 3297653 Erişim Numaralı ve S: 84070 Sicil Numaralı Sahaya Ait Kalker Ocağı, Kırma-Eleme Tesisi ve İlave Hazır Beton Tesisi” yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Kılılı Mahallesi Düğün Salonu 


Toplantı Yerinin Adresi: Kahramanmaraş İli, Türkoğlu İlçesi, Kılılı Mahallesi 


Toplantı Tarihi: 25.06.2015 


Toplantı Saati: 10:00


Proje Sahibi: Tuğra Türkoğlu Eğitim Öğretim Tekstil Otomotiv Madencilik Pet. Tic. ve San. Ltd....