03 / 05 / 2024

karaköy otel inşaatları

karaköy otel inşaatları

Salıpazarı-Karaköy hattı, otel yatırımcılarının istilasına uğradı. Bölgede 10’dan fazla yeni otel inşaatı var. Markalı hazır giyim, restoran, kuyumcu, halıcı ve hediyelik eşyacılar da bölgede yer arıyor…

Mahkeme 'dur' demişti, TOKİ vites yükseltti: 'Kanal İstanbul' çevresindeki inşaatlar tam gaz!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin geçeceği en verimli arazileri üzerinde Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın inşaatları yükseliyor. 

1940 yılında İstanbul'daki inşaatlar için yeni plan hazırlanmış!

1940 yılında İstanbul'un arkeolojik haritasının yapılması için yeni plan hazırlanmış. İstanbul'un her semtine yapılacak yeni inşaatlar için kriterler belirlenmiş.

1952 yılında Karaköy meydanın inşası için binalar yıkılmış!

Karaköy'de yoğunluğu gidermek için Karaköy'e meydan yapılması planlaması yapılmış. Bunu için de Karaköy'deki bazı binaların yıkılmasına karar verilmiş.

Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatları yüzde 28 düştü! 

Almanya'da konut inşaat ruhsatları, ocak-ağustos ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 28 geriledi. Yükselen faiz oranları nedeniyle konut inşaat ruhsatlarının azaldığı belirtildi. Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatların yüzde 28 düştü. 

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehri etkiledi. İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Şile Akçakese Köyü'ndeki otel inşaatı tepki çekti!

İstanbul'un doğa harikası kıyılarından biri olan Şile'deki Akçakese Köyü'nde yapılaşma tehdidi dikkat çekiyor. Sahile yakın mesafede bir otel inşa eden firmanın faaliyetleri köylünün tepkisini çekti.

Hakkâri Yüksekova'da 5 yıldızlı otel inşa ediliyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde Hakkari'de devam eden yatırımlar hakkında bilgi verdi. Kente yapılan yatırımlar arasında 5 yıldızlı otel inşası da bulunuyor.

Koronavirüs otel inşaatlarını vurdu!

Otelleri.net ekibinden Ecem Güneş, Emlakkulisi.com okurları için ''Koronavirüs otel inşaat sektörüne olumsuz etkileri'' konusunu kaleme aldı. İşte o yazı...

Büyük inşaatlar sokağa çıkma yasağında çalışacak!

İçişleri Bakanlığı tarafından 29 Mayıs saat 24.00 ile 31 Mayıs saat 24.00 arasında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması genelgesi yayınlandı. Genelgeye göre, büyük inşaatlara çalışma izni verildi...

Büyük inşaatların çalışmalarına izin verildi! 

23-26 Nisan tarihlerinde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasında, büyük inşaat şirketlerinin, sağlık hizmetlerinin kapasitesini arttırmaya yönelik acil inşaat firmalarının çalışmalarına izin verildi.

Çorum'da tarım arazilerinde yapılan izinsiz inşaatlar yıkılacak! 

Çorum'daki köy içleri ile tarım arazileri üzerinde bulunan izinsiz inşaatlar için yıkım kararı alındı. İl Özel İdaresi yıkımlara ilişkin hukuki süreçlerin devam ettiğini açıkladı..

karaköy otel inşaatları Haberi

karaköy otel inşaatları


İstanbul'a turist getiren kruvaziyer gemilerinin yanaştığı Salıpazarı-Karaköy Limanı özelleştirme ihalesi, kelimenin tam anlamıyla, başta emlak piyasası olmak üzere bölgeyi uçurdu. Galataport olarak bilinen Türkiye Denizcilik İşletmeleri'ne ait İstanbul Salıpazarı Liman Sahası'nın özelleştirilme ihalesinin ilkini 2005 yılında İsrailli işadamı Sami Ofer kazanmış; ancak ihale bir süre sonra iptal edilmişti. Limanın 30 yıllığına özelleştirilmesini sağlayacak ihale geçtiğimiz mayıs ayında tekrarlandı ve bu kez 702 milyon dolarlık teklifle ipi Doğuş Holding göğüsledi.


BÜYÜKLER ÇEVREYİ PARSELLEDİ


2005 yılında iptal edilen Galataport ihalesinin sekiz yıl aradan sonra ikinci kez yapılması, Salıpazarı ile Karaköy arasına ilgi duyan yatırımcıları da hareketlendirdi. Salıpazarı'ndan başlayan Denizcilik İşletmeleri'ne ait alanın karşısında bulunan binaların etrafı tek tek çevrilmeye başlandı. Etrafı çevrilen binaların çoğunun yıkılarak otel olarak yeniden inşa edildiği gözleniyor. Yıkılıp yerlerine...