28 / 04 / 2024

Karşıyaka Kalıcı Konutlar İş Merkezi imam hatipmi olacak

Karşıyaka Kalıcı Konutlar İş Merkezi imam hatipmi olacak

Çalışma kapsamında 16 derslik, laboratuar, okul idari işleri, müdür odası ve arşiv oluşturuluyor. Bodrum, zemin artı iki kattan oluşan bina toplam 3 bin 720 metrekare kullanım alanına sahip olacak...

Kalıcı deprem konutlarının yapımı devam ediyor...

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden sonra kalıcı konut çalışmaları kapsamında, Gaziantep'in Atalar köyünde hafif çelikten yapılan 130 köy evinden 32'si tamamlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Samandağ'da yapılacak olan 424 Kalıcı Konut Projesi'ne başlanıyor

Samandağ Kaymakamlığı tarafından ilçede TOKİ tarafından yapılacak olan 424 kalıcı konutun projesinin belli olduğu belirtildi. Buna göre, Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerde evleri yıkılan afetzedelerin barınma ihtiyacını karşılamak için çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. İşte haberin detayl

Hatay'daki kalıcı konutların teslimi için geri sayım başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen 6 Şubat tarihindeki depremlerin en çok yıkıma sebep olduğu Hatay'da, kalıcı konutlardan yapımı tamamlananlar bu ay hak sahiplerine verilecek.

Osmaniye'deki depremzedeler kalıcı konutlarına Aralık ayında yerleşecek!

Osmaniye'de 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen afetzedeler için hayata geçirilen kalıcı konutların ilk etabı Aralık ayında hak sahiplerine teslim edilecek.

Hatay'daki kalıcı konutlar Aralık'ta teslim edilecek!

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman yaptığı son dakika açıklamasında Hatay'da inşa edilen kalıcı konutların Aralık ayında sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Kalıcı konutlara geçilmesi için seferberlik vaktidir!

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Adıyaman'da yaptığı konuşmasında deprem konutlarına ilişkin konuştu. Kurtulmuş, kalıcı konutlara geçilmesi için seferberlik vakti vurgusu yaptı.

Gaziantep Nizip'teki kalıcı konutlar yükseliyor!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen kalıcı konutlar yükseliyor.

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen kalıcı konutların 4 blokunun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde yapılan kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatları tamamlandı.

Bakan Kirişci: Depremzedeleri kalıcı konutlarında ziyaret edeceğiz!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, deprem bölgesindeki kalıcı konutların bir kısmının yıl sonunu bulmadan teslim edileceğini belirterek buralara ziyaret gerçekleştireceklerini belirtti.

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Malatya Doğanşehir'de depremzedeler için yapılan kalıcı konutlar hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından afetzedeler için inşa dilen kalıcı konutlar hızla yükseliyor.

Kilis'te depremzedeler için yapılan kalıcı konutların inşası tam gaz! İlk etap 24 Aralık'ta tamam!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Kilis'te, afetzedeler için yapılan kalıcı konutlarda 2 blokun kaba inşaatında sona gelindi. İlk etap 24 Aralık tarihinde tamamlanacak.

Çay üreticilerinden deprem bölgesine kalıcı konut desteği!

Rize Valiliği himayesinde hazırlanan 'Çay sokağı' projesi ile Hatay ve Gaziantep'e kalıcı konutlar inşa edilecek. İşte konu ile ilgili detaylar...

Karşıyaka Kalıcı Konutlar İş Merkezi imam hatipmi olacak Haberi

Karşıyaka Kalıcı Konutlar İş Merkezi imam hatipmi olacak


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Başiskele bölgesinde bulunan Kalıcı Konutlar İş Merkezi, İmam Hatip Ortaokulu’na dönüştürülüyor.


Çalışma kapsamında 16 derslik, laboratuar, okul idari işleri, müdür odası ve arşiv oluşturuluyor. Bodrum, zemin artı iki kattan oluşan bina toplam 3 bin 720 metrekare kullanım alanına sahip olacak.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden alınan ihtiyaç listesi doğrultusunda Karşıyaka Kalıcı Konutları’ndaki kalıcı işyeri merkezi okula dönüştürülüyor. Bölgede bulunan kalıcı işyerlerinden bir tanesinde çalışmalar yürütülüyor. Diğer iki bina ise ilerleyen zamanlarda dönüşüm programına dahil edilecek.



Kocaeli Büyükşehir...