21 / 05 / 2024

kastamonu Kösen Çayın Göleti

kastamonu Kösen Çayın Göleti

Kösen Çayın Göleti yükseltme inşaatını inceleyen Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin; "Ulaşımın çamur tabakası nedeniyle neredeyse imkansız olduğu zor şartlar altında hızlıca ilerleyen bu devasa proje devletimizin gücünün eşsiz bir örneği" dedi.

Dünyanın en pahalı emlak piyasasına sahip! Konut fiyatları 10 ayın ardından ilk kez yükseldi! 

Dünyanın en pahalı emlak piyasalarından biri olan Hong Kong'da  konut fiyatları Mart ayında yüzde 1,1 oranında artış göstererek 10 aylık bir düşüşün ardından ilk kez yükseldi. 

ABD'de mortgage faizi 5 ayın en yüksek seviyesinde...

Amerika'da geçen hafta mortgage faizlerinde yaşanan yükseliş devam etti ve yaklaşık olarak 5 ayın en fazla seviyesine ulaştı ve başvurular buna bağlı olarak da düşüşe geçmiş oldu.

Yabancılara konut satışı son 34 ayın en düşüğünde! 

Açıklanan rakamlara göre, Mart ayında yabancılara konut satışı son 34 ayın en düşük seviyesini gördü. İşte ayrıntılar...

Altın son 2 ayın zirvesine yakın seyrediyor! Elinde altını olan köşeyi döndü! 4 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde son iki ayın zirvesine yakın seyrediyor. Bugün altın fiyatları yükselirken, yatırımcılar güncel canlı altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? 4 Mart 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rekor üstüne rekor! Kıyıda köşede altını olanlar hemen 3 Mart 2024 altın fiyatlarına bakın!

Mart ayının ilk pazar gününde pek çok yatırımcı da altın fiyatlarındaki son durumu merak ediyor. Rekor üstüne rekor kıran gram altın 2.180 TL olurken, çeyrek altın ise 3 bin 580 TL'den satılıyor.

ABD'de bekleyen konut satışlarında son 5 ayın en büyük düşüşü!

ABD’de Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD’de bekleyen konut satışları 2024 yılının Ocak ayında yüzde 4,9 ile 5 ayın en büyük düşüşünü gösterdi.

Altın 2 bin doların altına indi! Son 2 ayın en düşük rakamları! Yatırımcılar hemen bakın! 14 Şubat 2024 altın fiyatları

Altının onsu bugün 2 bin doların altına geriledi. Son iki ayın en düşük rakamları görüldü. Bugün altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları kaç lira? 14 Şubat 2024 altın fiyatları.

ABD'de bekleyen konut satışları 5 ayın rekoruna imza attı!

ABD'de bekleyen konut satışları endeksi,  geçen sene Aralık ayında yüzde 8,3 artarak 5 ayın en yüksek seviyesine çıktı.  Bu artış, Haziran 2020'den bu yana görülen en yüksek aylık artış olarak kaydedildi.

Amerika'da mortgage faizi son 7 ayın en düşük seviyesinde...

ABD'de 30 senelik mortgage faiz oranı üst üste 9'uncu haftasında da gerileyip son 7 ayın en düşük seviyesine geldiği kaydedildi. İşte haberin detayları... 

Amerika'da mortgage faizleri yaklaşık 4 ayın en düşük seviyesinde...

ABD'de 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,17 ile ağustos ayından bu zamana oranla en düşük seviyesine gerilediği kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Ev sahiplerinden asgari ücret çıkartması: Kiralık ev ilanlarını tek tek geri çektiler!

Milyonlarca asgari ücretlinin beklediği gibi ev sahipleri de asgari ücret merakla bekliyor. Ev sahipleri asgari ücret belli olmadan, kiralık ev ilanlarını kaldırdı, Ocak ayını bekliyor.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Bitcoin yükselişte! Bitcoin fiyatlarının yükselişi 21 ayın zirvesinde seyrediyor...

Kripto para piyasalarında hareketlilik devam ederken, Bitcoin rakamları da  41 bin doları geçerek  21 ayın en düşük seviyesine geldi. İşte haberin ayrıntıları...

kastamonu Kösen Çayın Göleti Haberi

kastamonu Kösen Çayın Göleti

Tosya'da yıllardır konuşulan projelerden biri olan Kösen Çayın Göleti, devasa bir şekilde yükseltiliyor. Tosya ilçesi tarım alanlannın sulanmasında büyük öneme sahip Kösen Çayın Göleti yükseltme inşaatını inceleyen Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin; "Ulaşımın çamur tabakası nedeniyle neredeyse imkansız olduğu zor şartlar altında hızlıca ilerleyen bu devasa proje devletimizin gücünün eşsiz bir örneği" dedi. 

Yüklenici firma tarafından inşasına başlanan Kösen Çayın Göleti yükseltme çalışmalan aralıksız devam ederken Başkan Kazım Şahin, Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş ve beraberindeki teknik ekip incelemelerde bulundu. Başkan Şahin, sulama havzalannm herhangi bir şekilde çalışmalardan dolayı olumsuz yönde etkilenmediğini belirterek, bu projenin hayata geçmesiyle birlikte ilçenin önemli ölçüde sulama suyu ihtiyacımn giderileceğini ifade etti. 


Daha fazla su depolanacak Proje dahilinde yapımı tamamlanan rusubat tutucu tersip bendi sayesinde de Kösen...