02 / 05 / 2024

Kentsel Dönüşüm Erdoğan Bayraktar

Kentsel Dönüşüm Erdoğan Bayraktar

Erdoğan Bayraktar, ilkim değişikliği ve çevre sorunlarıyla ilgili, 'Biz Türkiye olarak kim ne yaparsa yapsın, insanların geleceğini ilgilendiren bu ortak problemi çözmek için üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz' dedi...

Erdoğan Bayraktar: Şehirlerimizin fotoğrafını değiştireceğiz!

Bakanlığının kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin Diva Business Dergisi'ne açıklamalar yapan Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşüm çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, "Hedefimiz yaşanılır çevre ve marka şehirler" diye konuştu..

Erdoğan Bayraktar: Kentsel dönüşümde kaynak sıkıntısı olmayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar: Ulaslararası Yatırımcıların Kentsel Dönüşümde Yatırım Yapmak İstemelerinden Memnuniyet Duyduğunu İfade Edere ; “ Bizimle çalışan yatırımcıların başı tavana vurur ” dedi...

Her bölgeye en az 12 tip yöresel mimari projesi yapılacak!

Erdoğan Bayraktar: "7 bölgenin de yöresel mimarisini hazırlayıp, her bölge için en az 12 tip proje yapıp vereceğiz. Güneydoğu Anadolu'da başladık yapıyoruz." diye konuştu.

Erdoğan Bayraktar çevre anlaşmaları imzalamak üzere Pakistan’a gidiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar yarın kentsel dönüşüm ve çevre konularında anlaşmalar imzalamak üzere Pakistan’a gidiyor. 10 Eylül salı günü başlayacak olan program, 12 Eylül Perşembe günü sona erecek...

Kentsel dönüşüm projesi 200 sektörü canlandıracak!

Türkiye'deki riskli binaların yıkımına devam edilen Kentsel dönüşüm projesi kapsamında 200 sektörün ekonomik anlamda canlanacağı tahmin ediliyor...

Kentsel dönüşüme faiz sübvansiyonu geliyor!

Erdoğan Bayraktar: "Dönüşüm yaptığımız bölgelerde ihtiyaç sahiplerine ev kirası yardımı yapacağız" dedi

Erdoğan Bayraktar: Kentsel dönüşüme 8 elle sarılmalıyız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, “Evlerin salaş, binalar kaçak..Yollarımız, ulaşımımız kötü. Böyle olursa gelişmiş bir ülke olabilir miyiz? Bu nedenle dönüşüm işine 8 elle sarılmalıyız” dedi...

Erdoğan Bayraktar: 20 milyon konutun 5 milyonu dayanıklı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi hakkındaki kanuna ilişkin, ''Bu yasanın yanına rant kelimesini getirmek, bu yasayla birlikte rant ifadelerini kullanmak çok büyük haksızlıktır'' dedi

Kentsel dönüşüm 700 noktada törenle başlayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, afet riski altındaki alanların dönüşümünü, Türkiye’nin 700 noktasında Başbakan’ın da katıldığı bir törenle aynı anda başlatmak istediklerini söyledi

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar: Kentsel dönüşüm ülkemizin geleceği ve acilen bitirilmeli!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, depremin Türkiye’nin gerçeği olduğunu belirterek, kentsel dönüşümdeki yetersizliklere dikkat çekti. Bayraktar Kentsel dönüşüm ülkemizin geleceğidir ve acilen bitirilmelidir'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'daki kentsel dönüşümü merkezi yönetim ve yerel yönetimle sürdüreceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve dönüşümün kararlı bir şekilde sürdürüleceğinin altını çizdi.

Kentsel dönüşümde tarihi an için geri sayım başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul’un kentsel dönüşüm planını bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı programda açıklayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayder Yaylası'ndaki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde teftiş etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'deki Ayder Yaylası'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde teftiş etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem ve kentsel dönüşüm konusunda bombayı patlattı! Detayları peş peşe açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası katıldı. Erdoğan, "81 ili deprem bölgesi olarak görüp çalışmalarımıza devam etmeliyiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul başta olmak üzere deprem riski yüksek yerlerdeki kentsel dönüşümü hızlandırıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa Meydanı'nda Kentsel Dönüşüm Projeleri Anahtar Teslim ve Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pendik'e kentsel dönüşüm müjdesi: Orta ve Dumlupınar'da 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı!

Cuumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik ilçesi kapsamında kentsel dönüşüm ile ilgili de yeni müjdeleri verdi. Orta ve Dumlupınar mahallelerinde 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı.

Erdoğan Bayraktar'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Bir dönem Toplu Konut İdaresi Başkanlığı görevini de yürüten Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bayraktar, kentsel dönüşümün ana hedefinin tüm Türkiye’yi salaş, kaçak ve afet riski taşıyan binalardan kurtarmak olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kentsel dönüşüm projelerini hızlandırıyoruz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de gerçekleştirilen açılış töreninde yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşüm projelerini hızlandırarak ülkemizi depremlere karşı hazırlama çalışmalarını da kararlılıkla sürdürüyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm teşekkürü!

Üsküdar Burhaniye, Kirazlıtepe ve Ferah mahallelerinin sakinleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kentsel dönüşüm teşekküründe bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı! 

Burhaniye Şehriban Hatun Camii'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burhaniye sakinlerine kentsel dönüşüm için çağrıda bulundu.

İzmir'deki kentsel dönüşüm bir an önce yapılmalı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Engin Uğur Ağır, bugünkü köşesinde İzmir'deki kentsel dönüşümü kaleme aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kirazlıtepe ve Küplüce kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kirazlıtepe ve Küplüce'de yaşayanlara çağrıda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bütün bu güzelliklerin tam manasıyla neticelenmesi buradaki kentsel dönüşümün tamamlanmasına bağlı. İstanbul'a da bu yakışır" dedi.

Kentsel Dönüşüm Erdoğan Bayraktar Haberi

Kentsel Dönüşüm Erdoğan Bayraktar

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının ev sahipliğinde ATO Congresium’da düzenlenen 3. Sanayi Şurası'nın bakanlar oturumunda, küresel ısınma ve çevre sorunlarının dünyanın en önemli sorunları olduğunu belirterek, bu sorunların sanayi ve tarımı etkileyen özelliği de düşünülerek kapsamlı olarak ele alınması gerektiğini savundu.


Bugün çevre sorunları ve iklim değişikliğinin dünyanın en önemli gündemi olduğuna dikkati çeken Bakan Bayraktar, artan küresel sorunları nedeniyle Birleşmiş Milletler nezdinden Çevre ve Kalkınma Komisyonu'nun kurulduğunu, bu komisyonla kalkınma ve çevrenin birlikte ele alınmaya başladığına dikkati çekti.


İklim değişikliği ve çevre sorunlarına düzenlen uluslararası organizasyonlarla çözüm arandığını anımsatan Bakan Bayraktar, şunları kaydetti:


"Ülkemizde elektrik tüketiminin 10 yıl içerisinde 2 kat artacağı öngörülüyor. Bu doğrultuda yeşil enerjiye ağırlık vermeliyiz. Kyoto Protokolü konusunda bazı ülkelerin isteksiz...