29 / 04 / 2024

kiğilı çin büyüme

kiğilı çin büyüme

2014'te yüzde 22 büyüyen Kiğılı, bu yıl gözünü yurtdışına dikti. Çin'de iki olan mağaza sayısını yıl sonunda dörde çıkarmayı planladıklarını söyleyen CEO Suerdem, "300 milyon zenginin yaşadığı Çin, bizim için çok cazip bir pazar" dedi

Kiğilı Çin'de 5 yılda 500 mağaza açmayı hedefliyor!

Kiğılı CEO'su Hilal Suerdem, Çin'de ilk etapta 1 sene içinde 50, 5 sene içinde de 500 mağaza hedeflediklerini söyledi. Buerdem, bu mağazaların yüzde 75'i franchise olacağını kaydetti.

Türkiye ekonomisi 2023'ün 3. çeyreğinde yüzde 5,9 büyüdü! En fazla büyüme inşaatta!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK tarafından açıklanan resmi rakamlara göre Türkiye ekonomisi 2023 yılının 3. çeyreğinde beklentilerin üzerinde yüzde 5,9 büyüme kaydetti. En fazla büyüme inşaat sektöründe görüldü...

EBRD, Türkiye'nin büyüme tahminini revize etti! ABD’ye göre dolar ne zaman 30 TL olacak? Hemen bakın!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Mayıs ayında yüzde 2,5 olarak açıkladığı Türkiye'nin GSYH büyüme tahminini 2023 yılı için yüzde 3,5’a yükseltti. Bank of America ise dolar/TL kurunun son çeyrekte 30 TL’yi göreceğini tahmin etti.

Son dakika! OECD, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütünün (OECD) Haziran ayında 2023 yılı için yüzde 2,7 şeklinde açıkladığı küresel ekonomide büyüme tahminini 3 şeklinde revize ederken, Türk ekonomisine yönelik büyüme beklentisini ise yüzde 3,6’dan 4,3'e çıkarttı.

Fitch Ratings'ten Türkiye’ye ilişkin şoke eden büyüme tahmini!

Fitch Ratings'in raporunda, Türkiye ekonomisinin 2023’ün 2'nci çeyreğindeki beklenenden daha güçlü büyümesinden sonra 2023’e ilişkin ekonomik büyüme tahmininin yüzde 2,5'ten yüzde 4,3'e yükseltildiği ifade edildi.

TOKİ Kırklareli projesi için büyük gün geldi! Sadece tek bir ilçeye 256 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırklareli projesi için büyük gün geldi. İşte TOKİ Kırklareli projesi ile ilgili detaylar...

Moody's, Türkiye ekonomisi için büyüme tahminini yükseltti!

Moody's, Türkiye ekonomisi için bu yıla ilişkin büyüme tahminini yüzde 2,6'dan yüzde 4,2'ye ve gelecek yıl için yüzde 2'den yüzde 3'e yükseltti.

Çin için büyüme beklentileri kötüleşiyor! Bankalar önlem için hangi kararı aldı!

Ekonomistler Çin’in büyüme tahminlerini aşağı yönlü revize etmeye devam ediyor. Çinli bankalar ise büyümeyi desteklemek için mevduat faizlerinde ilave indirimi masaya yatırdı.

TOKİ İzmir 2023 projesi için büyük gün geldi! O ilçedeki tam 614 konutluk yeni projesi kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projesi için büyük gün geldi... O ilçedeki tam 614 konutluk yeni projesi kaçırmayın... İşte TOKİ İzmir projesi ile ilgili detaylar...

Standard-Poor's küresel ekonomik büyüme tahminini 2,9'a çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard-Poor's (S&P), küresel ekonomik büyüme tahminini 2023 yılı için yüzde 2,7'den yüzde 2,9'a çıkardı.

Fitch raporunda 'enflasyon' vurgusu: 2023 küresel büyüme tahminini açıkladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, küresel ekonomiye ilişkin büyüme beklentisini 2023 yılı için yüzde 2'den yüzde 2,4'e yükseltti.

Merkez Bankaları sıkılaştırma yolunda: Fitch, 2023 küresel büyüme tahminini yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, 2023 için küresel ekonomideki büyüme beklentisini yüzde 2'den yüzde 2,4'e yükseltti. İşte ayrıntılar...

Dünya Bankası, Türk ekonomisine ilişkin büyüme beklentilerini revize etti!

Dünya Bankası, Türkiye ekonomisine ilişkin büyüme tahminini bu yıl için, 2023 başında yüzde 2,7 olarak tahmin ederken, ekonominin ilk çeyrekte dirençli kalmasının etkisiyle yüzde rakamı 3,2'ye yükseltti.

AB, Türkiye için büyüme tahminini ve enflasyon oranını açıkladı

AB Komisyonu'nun "Avrupa Ekonomik Tahminleri 2023 İlkbahar" raporu yayımlandı. AB Komisyonu raporunda Türkiye ekonomisinin 2023 ve 2024 yıllarındaki büyüme ve enflasyon rakamları belli oldu.

kiğilı çin büyüme Haberi

kiğilı çin büyüme

Türkiye'de erkek giyim sektöründe rekabet artarken fiyatların sabit kalması, kârlılığı düşürdü. Bu durumu artıya geçirmek isteyen sektör oyuncuları, gözünü alternatif pazarlara dikti. Erkek giyim sektörünün önde gelen isimlerinden Kiğılı 2014 yılını yüzde 22'ye yakın bir büyümeyle kapatsa da rotasını büyük bir potansiyelin olduğu Çin'e çevirdi. Şirketin CEO'su Hilal Suerdem, Türkiye'de 225 mağazayla hizmet verdiklerini belirterek, "Son bir yıldır yurtdışı yatırımlarımıza ağırlık verdik. 300 milyon zenginin yaşadığı Çin'i rotamıza aldık" dedi. Son dönemde klasik çizginin dışına çıkarak gençler için özel bir koleksiyon sunduklarını belirten Suerdem ile yeni yatırım planlarını ve sektörü konuştuk. 


 Yurtdışı yatırımlarınız nasıl şekilleniyor? 

Yurtdışında 16 tanesi Kiğılı Corner olmak üzere 21 mağazamız bulunuyor. Bu yıl Çin'de iki yeni mağaza açmayı planlıyoruz. Bu ülkenin potansiyeli hem bizim hem de sektörümüz...