30 / 04 / 2024

Kılıçoğlu Talat Kılıç Biyografisi

Kılıçoğlu Talat Kılıç Biyografisi

Kılıçoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç kimdir? İşte, Kuriş Kule, Hukukçular Towers, Vizyon Konutları, Emirgan Su Villaları, Kılıçoğlu Danış Towers ve Kılıçoğlu Danış İş Merkezi projelerini hayata geçiren Kılıçoğlu İnşaat’ın patronu...

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Eski Habipler ve Malkoçoğlu Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Eski Habipler Mahallesi, 6164 Parsel ve Bir Kısım Tescil Harici Alan ile Malkoçoğlu Mahallesi Muhtelif Parselleri Kapsayan Alana İlişkin Askı İtirazları Kapsamında Hazırlanan 1/5000 NİP Ve 1/1000 UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

İzmir depreminde yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı sanıklarına 22.5 yıl hapis istemi!

İzmir'de meydana gelen deprem sırasında yıkılan ve 11 kişinin ölümüne sebep olan 7 kişinin ise yaralandığı Yağcıoğlu Apartmanı ile ilgili yargılanan sanıklar için 22.5 sene hapis cezası istendi.

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken için lüks daire satın aldı! 

Sunucu Ece Erken ile aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'e lüks daire satın aldı. Kesenin ağzını açan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, daire için 9 milyon TL ödedi. 

Sultangazi Malkoçoğlu Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda! 

Sultangazi ilçesi, Malkoçoğlu Mahallesi, 688 ada, 2 parsel, 743 ada, 1 parsel ve 688 ada, 1 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Kenan İmirzalıoğlu: Batı ülkelerinin durumuna düşmememizin sebebi, sağlık yatırımları!

Sevilen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu,  kovid-19’a karşı verilen mücadele için yaptığı açıklamada, sağlık alanında yapılan yatırımlara övgü yağdırdı. 

Kemal Kılıçdaroğlu: Saraçoğlu'na sahip çıkıyorum!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankara’nın merkezinde yer alan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca restorasyonuna başlanılan tarihi Saraçoğlu Mahallesi’yle ilgili CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüştü. Kılıçdaroğlu, 10 yıl yaşadığı Saraçoğlu Mahallesi'ne sahip çıktığını söyledi.

Nevşehir Kıratlıoğlu Mahallesi’ne dönüşüm müjdesi!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kıratlıoğlu Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin 2020 yılı Mart ayında başlayacağını ve bölgenin Nevşehir’in en gözde merkezlerinden olacağını söyledi.

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

Kılıçoğlu Talat Kılıç Biyografisi Haberi

Kılıçoğlu Talat Kılıç Biyografisi


Talat Kılıç kimdir?


Talat Kılıç, 1970 yılında Kırşehir’de dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Lise eğitiminin ardından kardeşleri ile birlikte dede mesleği olan kuyumculuk sektöründe ticaret hayatına başladı. 


Kılıç, 1995 yılında baba mesleği olan müteahhitlik işini de devam ettirerek aile şirketinde ticari hayatına devam etti. Şu ana kadar yurt içinde ve yurt dışında 3.000’in üzerinde konut ve 1000’in üzerinde ofis ve iş yeri tamamlayan, yurt içi ve yurt dışında inşaat, gayrimenkul, kuyumculuk, kağıt ve kimya sektörlerinde faaliyet gösteren Kılıçoğlu Group ve Senatör Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini sürdürmektedir.


Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Kılıç, sivil toplum kuruluşu olarak, 350 seçkin sanayici ve iş adamının üye olduğu, kısa adı TAGİD olan Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği’nin de...