03 / 05 / 2024

Kira beyanı son tarih

Kira beyanı son tarih

Geçen yıl içinde kira geliri elde eden mükelleflerin, bu gelirlerini beyan etmeleri için tanınan süre bugün doluyor. Kira geliri beyannameleri internet üzerinden de verilebilecek..

Kira beyan sistemi hatalı mı?

Bugün 2014 yılı gelirleri ile ilgili olarak verilecek beyannameler için son gün. Kira gelirlerini beyan edecek olan mükellefler Gelir İdaresi Başkanlığı’nın sağladığı kolaylıktan faydalanarak hazır beyan sisteminden vergi matrahlarını vermeye çalışıyor.

Kira beyanında son 9 gün!

Kira gelir vergisinde ilk taksit ödemelerinden önce vergi dairesine beyanname veriliyor. Kira beyannameleri, 25 Mart 2015 tarihine kadar veriliyor. Buna göre kira beyanında son 9 gün bulunuyor...

Kira beyanı için son 12 gün!

2014 takvim yılı içerisinde gayrimenkul kira geliri elde edenler için, gelir vergisi beyanname verme süresi 25 Mart 2015 tarihinde sona erecek..

Kira beyannamesinde son gün bugün! Hazır kira beyannamesi 2024: Kira gelir beyannamesi nasıl verilir?

Kira ve ücret kazancı gibi geçtiğimiz sene gelir elde edenlerin beyanname verme süresi bugün bitiyor. Peki kira gelir beyannamesi nasıl verilir? İşte merak edilenler...

Kira geliri bu rakamı aşanlar 9.562 TL vergi ödeyecek! Kira beyanı nasıl verilir? İşte kira gelir vergisi hesaplama 2024

2023 yılı içerisinde konut kira geliri toplam 21 bin Türk Lirası'nı aşanların beyanname vermesi gerekiyor. Kira beyanı nasıl verilir? İşte kira gelir vergisi hesaplama 2024!

Konut sitesinde oturanlar dikkat! Ortak alanların kira gelirleri de beyan edilmeli!

Konut sitelerinde mülkü olan binlerce kişiyi ilgilendiren bir son dakika gelişmesi paylaşıldı. Konut sitelerinde ortak alanların kira gelirleri de beyan ediliyor. İşte detaylar...

Evi ve iş yeri kirada olanlar dikkat: Kira beyan sınırı 2023 ne kadar? Kira vergisi hesaplama 2024!

Geçtiğimiz yıl konut ve iş yerinden kira geliri elde eden binlerce gayrimenkul sahibi, 'kira beyan sınırı 2023 ne kadar?' sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte kira vergisi hesaplama 2024!

Emlak beyannamesinde son gün 1 Nisan! Kira geliri elde edenler dikkat! Unutanlara kira bedelinin yüzde 5'i kadar ceza!

Türkiye genelinde 7 milyona yakın kira geliri elde eden mükellef bulunuyor. 2023 yılına ilişkin yıllık gelir vergisinin beyanı ve ilk taksitlerinin ödemesi için son tarih ise 1 Nisan olarak belirtildi. Kira geliri elde edenler dikkat...

Kira gelir vergisi için son 6 gün! 2023 yılı kira geliri nasıl hesaplanır ve nasıl beyan edilir? 

Tapu sahiplerini oldukça yakından ilgilendiren gelir vergisi beyanname verme süresi için artık son 6 güne girildi. Pek çok kişi de kira gelirini nasıl hesaplayacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. İşte merak edilen detaylar...

Kira beyannamesi son gün ne zaman? Hazır kira beyannamesi 2024! Evi olanlar hemen baksın!

Geçtiğimiz sene konut ve iş yerinden kira geliri elde edenler için beyan dönemi 1 Nisan'da sona erecek. Peki kira beyannamesi son gün ne zaman? Hazır kira beyannamesi 2024!

Kira gelir vergisi için son 13 gün uyarısı! Nasıl hesaplarım, nasıl beyan ederim 2024?

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren gelir vergisi beyanname verme süresi 1 Nisan 2024 tarihi itibarıyla resmen doluyor. Peki kira geliri nasıl hesaplanır, kira geliri nasıl beyan edilir 2024?

Kira beyannamesi ile ilgili merak edilenler 10 soruda tüm detaylarıyla!

Milyonlarca konut ve iş yeri sahibi, kira beyanı ile ilgili detayları araştırıyor. Beyan dönemi bugün başladı. İşte kira beyannamesi ile ilgili merak edilenler 10 soruda tüm detaylarıyla...

CHP'li Tekin'den kira yorumu! İstanbul’da kira bedeli son 2 senede yüzde 304 yükseldi!

CHP'li Gürsel Tekin sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, İstanbul'daki kira fiyatlarını paylaştı. Tekin, "Son 2 yılda İstanbul’da kira bedeli yüzde 304 arttı" dedi.

Uzun zaman sonra bir ilk: Konutta satış zorlaştı, kiralar düştü!

Türkiye'de konut ve kira fiyatları son iki sende uçuşa geçti. Ancak son dönemde kira fiyatlarında bir ilk yaşandı. Bu kez kiralar için artış değil düşüş haberi geldi.

Kira fiyatları son 4 senede resmen 8'e katlandı! Büyükşehirlerde artış oranı yüzde 700'e geldi! 

Türkiye genelinde kira artış oranlarını karşılaştıran İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce yaşanılan konut krizinin düşünüldüğünden daha derin olduğuna dikkat çekerek, Nisan 2019 - 2023 döneminde büyükşehirlerdeki kira bedelinde ortalama artış oranının yüzde 697 olarak gerçekleştiğini söyledi. 

Ev ve iş yeri sahipleri dikkat! Kira geliri beyanında son 5 gün kaldı! Bu tarihe kadar beyanname vermeyene ceza var!

Türkiye genelinde milyonlarca gayrimenkul sahibini ilgilendiren ve 1 Mart'ta başlayan beyan döneminde son 5 güne girildi. Peki kira geliri beyannamesi nasıl verilir? 

Kira beyanı son tarih Haberi

Kira beyanı son tarih

Geçen yıl içinde kira geliri elde eden mükelleflerin, bu gelirlerini beyan etmeleri için tanınan süre bugün doluyor. Kira geliri beyannameleri internet üzerinden de verilebilecek. Maliye ayrıca 60 yaş ve üzerindeki mükellefleri de ziyaret ederek beyannamelerini evde alacak.

Geçen yıl içinde kira geliri elde edenlerin, bu gelirlerini beyan etmeleri için süre bugün doluyor. 1 Mart'ta başlayan yıllık gelir vergisi beyan dönemi 25 Mart'ta bitiyordu. Ancak Maliye bu tarihi 31 Mart'a uzattı. 2014 yılında konut ve iş yerlerini kiraya vererek gelir elde eden kişilerden, konut kira geliri için istisna tutarı olan 3 bin 300 lirayı aşanlar ile iş yeri kira geliri için stopaja tabi kira gelirinin beyan sınırı olan brüt 27 bin lirayı, stopaj yapılmayanlarda ise beyan sınırı olan bin 400 lirayı...