03 / 05 / 2024

Kirliliğe dikkat çekmek

Kirliliğe dikkat çekmek

Kirliliğe dikkat çekmek için Bodrum'da 20 bin kapakla balık maketi yapıldı. Çevre kirliliğine dikkati çekmek için 20 bin pet şişe kapağı kullanılarak yapılan maket, bir saatte tamamlandı.

Remzi Özdemir, 'Görülmemiş barınma krizi geliyor' diyerek uyardı: Konuta erişim artık hayal!

Ekonomi yazarı Remzi Özdemir, gayrimenkul piyasasında yaşanan hareketliliğe dikkat çekerken, yaşanacak krize de vurgu yaptı. İşte, Remzi Özdemir’in piyasayla ilgili yaptığı o değerlendirme...

Gram altında her dediği tek tek çıkan İslam Memiş'ten yeni uyarı geldi! Bu tarihe dikkat!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki gerginliğe dikkat çekti ve yatırımcıların gözdesi gram altında temmuz ayında öngördüğü zirve için de rakam verdi.

Ekonomist Mert Başaran net konuştu! Dolar yıl sonunda tam bu kadar olacak! Doları olanlar dikkat!

Ünlü ekonomist Mert Başaran dolar kurundaki yükselişe dikkat çekerek ne kadar yükselse de  enflasyon altında kaldığını belirtti.

Konut satışlarındaki düşüş kira bedellerini yükseltti!

Son iki yıldır konut satışlarında düşüşe dikkat çeken İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün konut alanların olmadığı sürece kira fiyatlarında artışların devam edeceğini belirtti. 

İslam Memiş'ten altın için rekor sinyali! Net tarih belli oldu! Yatırımcılar şimdiden gardınızı alın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki hareketliliğe dikkat çekerek rekor siyalini verdi. Altın için rekor tarihini açıklayan Memiş yatırımcıları uyardı.

Ünlü ekonomistten, saç tıraşından enflasyon hesabı!

Dolar ve altının yükselişi devam ederken, çarşı pazardaki zamların da sonu gelmiyor. Giderek artan fiyatlara dikkat çekmek isteyen ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez reel enflasyonu anlatmak için saç tıraşı hesabı yaptı.

Gaziantep milletvekilinden baklava kredisi talebi!

Gaziantep İyi Parti milletvekili Mehmet Mustafa Gürban yüksek fiyatlara dikkat çekmek için X sosyal medya hesabından ironik bir paylaşım yaptı. Vatandaşın yiyebilmesi için boş baklava da çare olmayınca milletvekili Gürban bankalardan baklava kredisi istedi!

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü emlak piyasasındaki kirliliğe savaş açtı! 

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi  emlak sektöründeki, bilgi kirliği ve hatalı ilanlara karşı kampanya başlattı. İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi Başkanı Ulvi Özcan emlakçılar ve bilinçli tüketicilerden destek istedi. 

Memur emeklilerinden maaş isyanı: Aylıklarımız kiraya yetmiyor!

Ankara'da Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) bünyesinde faaliyet gösteren Emekli Memur-Sen üyeleri, emeklilerin yaşadığı geçim sıkıntısına dikkat çekmek için Ulus'ta basın açıklaması gerçekleştirdi.

Emlak ve otomotivde dikkat çeken düşüş! Bakan Bolat rakam verdi!

TBMM Genel Kurulu’nda bakanlığının 2024 bütçe görüşmelerinde konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, emlak, otomotiv ve kiralardaki düşüşe dikkat çekti. 

Özgür Demirtaş'tan borsa açıklaması: Küçük yatırımcıları incittiler!

Borsadaki hareketliliğe dikkat çeken Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabı X'ten ''Küçük yatırımcıları incittiler!'' açıklaması yaptı. Paylaşımının altına yapılan yorumlar ise tansiyonun yükselmesine neden oldu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Japon deprem uzmanından 5 kente tüyler ürperten uyarı geldi: Marmara için de 7.9 büyüklüğünde dedi! SON DAKİKA!

Fay hatları çeşitli bölgelerde kırılmaya devam ederken, Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Marmara ve İzmir'e dikkat çekerek uyarılarda bulundu. İşte Japon deprem uzmanının o açıklamaları...

Euro için tehlike çanları çalıyor! Hatice Kolçak büyük krizi açıkladı! Hazır olun...

Dolar, altın yatırımı ile ilgili tahminleri ile yatırımcıya seslenen altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak euro kurunda başlayan tehlikeye ve petroldeki yükselişe dikkat çekerek büyük krizi açıkladı.

Kirliliğe dikkat çekmek Haberi

Kirliliğe dikkat çekmek

Bodrum'da çevre kirliliğine dikkati çekmek için 20 bin pet şişe kapağı ile balık maketi yapıldı.


Yönetmen Harun Özakıncı'nın öncülüğünde bir grup, ülke genelinde atık pet şişelerin kırmızı, mavi ve yeşil kapaklarını toplayıp Kabakum Plajı'na getirdi.


Vatandaşların görebileceği bir noktada kumsala ressam ve heykeltıraş Rıfat Koçak'ın yardımıyla balık resmi çizen grup, daha sonra resmi kapaklarla maket haline getirdi. Yaklaşık 20 bin pet şişe kapağının kullanıldığı maket, bir saatte tamamlandı.


Harun Özakıncı, gazetecilere yaptığı açıklamada, çevre kirliliğine işaret etmek için Bodrum'da "İnaf Gari" adında film çekeceklerini söyledi. 


Filmde kullanmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından atıkların toplandığını belirten Özakıncı, şöyle konuştu:


"Türkiye'nin birçok bölgesinde toplanan atıklar Bodrum'a getirilerek burada biriktiriliyor. Toplanan atıklardan balık, karga, şahin, zürafa gibi birçok hayvanın maketi yapılacak. Bu kapsamda ilk maketimizi yaptık. Pet...