09 / 05 / 2024

Kızılyer sümer imar planı

Kızılyer sümer imar planı

ODUNPAZARI Belediye Meclisi'nde, Kızılyer olarak bilinen Sümer ve Vişnelik mahallelerindeki tarım vasfını kaybetmiş arazilerle ilgili 1/1000'lik imar planları oybirliği ile kabul edildi.

1936'da İzmir'de Kız Sanat Enstitüsü için 27 bin metrekarelik arsa alınmış!

1936 yılında İzmir'de bulunan Kız  Sanat Enstitüsü'ne talebin fazla olmasından dolayı 27 bin metrekarelik arsa daha satın alınarak ek bina yapılacakmış.

Kızının arkadaşının evine sığınan anne: Kadıköy'deki evimde 5 bin TL'ye oturan kiracım, şimdi Maldivler'de tatilde!

Konut kiralarında yaşanan yüzde 25 sınırı sebebiyle mağdur olan bir ev sahibi, uygun ev bulamadığı için kızının arkadaşının evine sığındığını, kiracısının ise Maldivler'de tatilde olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Şehir plancısından imar planlarındaki sisteme isyan! Artık kazanan siyaset değil, planlama olmalı!

Şehir plancısı Feriha Binici Mazı, Kıbrıs'taki imar planlarının hazırlanmasından daha çok yürürlüğe girmesinde zorluklar yaşandığını belirterek ''Artık kazanan siyaset değil, planlama olmalı'' diyerek isyan etti.

BİM'de kız/erkek çocuk mont 299 TL'ye, kase 11 TL'ye, fanlı ısıtıcı 329 TL'ye düştü! BİM Cuma aktüel ürünler kataloğu

BİM'in indirimli aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı. Bu kapsamda BİM kataloğunda kız/erkek çocuk mont 299 TL, kase 11 TL, fanlı ısıtıcı 329 TL fiyatıyla satışa çıktı.

ABD Eski Başkanı Trump'ın kızı Ivanka Trump, emlak dolandırıcılığı nedeniyle hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, babasının, "emlak sektöründe senelerce birçok kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili New York'ta süren dava duruşması için mahkeme binasına geldi.

Kızılbük GYO hisselerinde manipülasyon için sözleşme imzalanmış: İşte borsa tarihine geçen büyük oyun!

Borsa İstanbul’da küçük yatırımcının birikimlerini “fiyat oyunlarıyla” eriten manipülatörlerin aralarında imzaladığı yazılı sözleşme imzalandı. Mehmet Ali Ilıcak ile Bilal Turgut'un Kızılbük GYO hisseleri için yaptığı spekülasyon anlaşması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

İBB'den 100. yıla özel İstanbullulara müjde: Vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar sınırsız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)  Cumhuriyetimizin 100. yılına özel, vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar 11 bin noktada sınırsız internetin sınırsız olacağını açıkladı.

Sümer Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak!

Capella İnşaat tarafından Eskişehir'de inşa edilen Sümer Evleri'nde satışlar devam ediyor. Sümer Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Kız Kulesi'nin imar planları açılıştan sonra geldi! Planda neler yer alıyor? 

İstanbul’un simgelerinden Kız Kulesi’nin imar planları, restorasyonun bitirilip açılışının yapılmasından sonra hazırlandı ve itirazlar için askıya çıkarıldı. İşte ayrıntılar...

İstanbul'un simgesi Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor! İşte öncesi ve sonrası!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından orijinal malzemeler kullanılarak gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları tamamlanan İstanbul'un sembol yapılarından Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyarete açılıyor.

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Çalık Grubuna bağlı Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası konumundaki Aktifbank'ın Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer kimdir? Kaç yaşında?  Serdar Sümer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Sümer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Sümer`in hayatına dair merak edilenler.

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin ÇED sürecinde son durum!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi, Marmaris Kızılkum'da inşa ediliyor. Kızılbük GYO, projenin ÇED süreci ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Emekli promosyonunda yarış kızıştı, süre uzatıldı! Bankalar peş peşe açıkladı! ING, Vakıf Bank, TEB, Akbank...

Emekli promosyon başvurusunda bankalar arası yarış kızıştı. Bazı bankaların emeklilere sunduğu kampanya sona ererken bazı bankalar ise süreyi uzatma kararı aldı. Peki hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor 2022? İşte emekli promosyonu 2022 miktarı...

Kızılyer sümer imar planı Haberi

Kızılyer sümer imar planı

ODUNPAZARI Belediye Meclisi'nde, Kızılyer olarak bilinen Sümer ve Vişnelik mahallelerindeki tarım vasfını kaybetmiş arazilerle ilgili 1/1000'lik imar planları oybirliği ile kabul edildi. 2015 yılı sonlarında yaklaşık 73 hektarlık bölgeyi kapsayan alanla ilgili 1/5 binlik imar planı Büyükşehir Meclisi'nde kabul edilmişti. 


1/1000'lik planların da Büyükşehir Meclisi'nden kabul edilmesi sonrasında, bölgedeki tarım vasfını kaybetmiş arazilerin yapılaşmaya açılabileceği kaydediliyor. Meclis toplantısında ayrıca grup başkanları, Alman parlamentosunda sözde Ermeni soykırımı ile ilgili alınan karan kınadıklarını belirtti. 


2 Eylül Gazetesi


Haber Son Dakika'da şu şekilde yer aldı


Odunpazarı Belediyesi Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısında, Kızılyer Mevkin imar planına ilişkin İmar Komisyon Raporu kabul edildi.


Meclisin 13'üncü birleşim 1'inci oturumu Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt başkanlığında gerçekleştirildi.


Gerçekleştirilen meclis toplantısında 11 adet gündem maddesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi....