04 / 05 / 2024

Konya Yeni Hızlı Tren Garı

Konya Yeni Hızlı Tren Garı

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altınyaldız, Konya ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İzmir için yeni hızlı tren hamlesi! İzmir-Denizli YHT çalışmasında son dakika gelişmesi!

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, İzmir'in turizm potansiyelinin artması için İzmir Denizli arasında hızlı tren çalışmasının bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğine vurgu yaparak önemli açıklamalarda bulundu.

İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren geliyor! Bakan Uraloğlu yeni gelişmeyi açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu merakla beklenen Ankara ve İstanbul arası hızlı tren projesi ile ilgili olarak yeni gelişmeyi açıklayarak, proje çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Çin'de yeni konut fiyatları 3 yılın ardından en hızlı yükselişi yaşadı!

Çin'de Ocak ayında yeni konut fiyatları,  hükümet destek tedbirlerinin etkisiyle Ağustos 2021'den bu yana en hızlı aylık yükselişini yaşadı. Peki Çin'de konut piyasasını neler bekliyor? İşte ayrıntılar...

Çin'de konut fiyatlarında son 9 yılın en hızlı düşüşü yaşandı...

Çin'de konut fiyatlarında azalma devam ediyor. Bu kapsamda, yeni konut fiyatları, Şubat 2015 yılından bu yana en hızlı aylık düşüşü kaydettiği açıklandı.

Emlak vergisi ödemelerinde yeni sistem! Tüm işlemler güvenli ve hızlı yapılacak!

Keşan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Eylem Akdemir, akıllı vezne uygulaması ile emlak vergilerinin artık daha kolay ve hızlı ödeneceğini belirtti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi! Ankara ile Çorum arası 1.5 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Delice-Çorum Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin (YHT) 2024 yılında ihale edileceğini söyleyerek müjdeyi verdi. Yeni yüksek hızlı tren hattı ile Ankara il Çorum arasın 1.5 saat olacak.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

Bu şehirlerde yaşayanlar hızlı trene kavuşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu geçtiğimiz ay hızlı tren gelecek illerin bildirdi. Bakan Uraloğlu, 12 ilde Yüksek Hızlı Tren hattının faaliyette olduğunu bildirdi. Kısa bir süre zarfında hayata geçirilecek bu yeni projelerin detayları da belli oldu.

Euro yeni haftaya hızlı başladı! Euro/TL bugün ne kadar? 2 Ekim euro kaç lira? Euro kurunda son durum 

Yeni haftanın başlamasıyla döviz kurları da yakından takip edilmeye devam ediliyor. Dolar/TL kuru 27,50 TL'den işlem görürken euroda haftaya hızlı başladı. Peki 2 Ekim Pazartesi euro ne kadar? Euro kurunda son durum.

Zamların ardı arkası kesilmedi: Hızlı tren biletlerine dev zam geldi!

TCDD, Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine zam haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte zamlı yeni tarife...

Türkiye yüksek hızlı tren ağıyla şehirleri birbirine bağlıyor: Hangi illere yeni hatlar geliyor?

Yüksek hızlı tren ağı 41 şehri kapsayacak şekilde genişletilecek. Resmi duyurunun ardından ulaşımda yaşanan bu gelişme tüm Türkiye’ye duyuruldu. İşte bu gelişmeyi bekleyen iller ve oluşturulması planlanan YHT hatları ve süresi hakkında detaylar haberin devamında yer alıyor...

Bakan Uraloğlu'ndan yeni hızlı tren müjdesi: Ankara-İstanbul arası mesafe 80 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu,  Ankara-İstanbul arasını 80 dakikaya düşürecek yeni bir hızlı tren projesinin olduğunu açıkladı.

TCDD Yüksek Hızlı Tren biletlerine zam yaptı! İşte güncel zamlı YHT bilet fiyatları...

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Yüksek Hızlı Tren (YHT) bilet fiyatlarında yeni bir zamma gitti. İşte zamlı YHT bilet fiyatları...

Konya Yeni Hızlı Tren Garı Haberi

Konya Yeni Hızlı Tren Garı

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altınyaldız, Konya ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya Milletvekili Altunyaldız başta olmak üzere İl Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Özkaya, Uğur Erdoğan ile yazılı ve görsel basın mensupları katıldı.

Konya’yı denizle buluşturmayı önemsediklerini anlatan Milletvekili Altunyaldız, Alacabel Tüneli’nin temel atma törenini gerçekleştirdiklerini söyledi. Lojistik Köy Projesi’ni bu bağlamda çok önemsediklerini söyleyen Altunyaldız, “Bu proje ile birlikte Konya, şehrimizde üretilen tüm ürünler için bir üretim, toplama ve dağıtım merkezi haline gelecek. Lojistikte başarılı olan ülkeler daha rekabetçi olur ve ekonomik başarıları artar. Dolayısıyla 1 Aralık’ta ihaleye çıkıyoruz. 200 Milyon TL’ye mal olacak bu yatırımın Konya’yı rekabette ileriye taşıyacağını düşünüyoruz....