17 / 05 / 2024

koruma zırhı modeli

koruma zırhı modeli

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde tüketicinin korunmasına yönelik düzenleme ihtiyaçlarının incelendiği toplantı gerçekleşti. Toplantıda, gayrimenkul alım sözleşmelerinin noterde yapılmasından tatil vaat edilenlere, telefon, internet aboneliğine kadar  bir çok konu değerlendirildi.

GYODER'in yeni konut modeli MIPIM'de tanıtıldı: Türkiye'de acil olarak bütünleşik konut politikası oluşturulmalı!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, GYODER Yeni Konut Modeli'nin ne kadar doğru bir çözüm önerisi sunduğuna dikkat çekerek, konut sorunu ile ilgili önerileri dile getirdi. İşte Çekici'nin o açıklaması...

Konut krizine yeni çözüm: Hisseli kiracılık modeli…

Merkez Bankası’nın Enflasyon Raporu’nda açıkladığı konut soruna çözüm önerileri birçok tartışmayı da beraberinde getirdi. Ekonomist Şenol Babuşçu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda TCMB’nın 5 maddelik konut krizine çözüm önerilerini sıraladı.

Ev sahiplerinden tarifeli kira modeli: Yıllık mı, aylık mı ödeme yapacaksınız?

Ev sahipleri, kiralık evler için şimdi de tarifeli kira modeli geliştirdi. Bu yöntem sayesinde ev sahipleri, hem peşin hem de aylık ödeme için tarife oluşturulabiliyor. İşte ayrıntılar...

Togg 2024'te kaç adet üretilecek? Togg kurasız satış tarihi belli oldu mu?

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’a sahip olmak isteyenler için açıklanan tarihte kurasız siparişler verebileceği kaydedildi. Buna göre, Togg’un SUV modeli T10X’in yanında gelecek sene sedan model için de düğmeye basılacağı açıklandı. Peki, kurasız Togg ne zaman satılacak? İşte haberin detay

Antakya Koruma Amaçlı İmar planı masada! Bina tasarımına kadar tüm detayları içeriyor!

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Vekili Birol İnceciköz, Antakya Koruma Amaçlı İmar Planı’nın istişare toplantısına katılarak, bölgenin tarihi ve kültürel kimliğinin mekanla birleştiği imar planı çalışmalarının, Türkiye Tasarım Vakfı işbirliğinde tamamlandığını açıkladı.

Kompakt ticaretin yıldızı Toyota Proace City ne kadar oldu? Ekim 2023 fiyat listesi

Ticari araç segmentinde yer alan Toyota, Proace City modeli ile kompakt ticaretin yıldızı olmaya aday. Peki Toyota Proace City ne kadar, kaç TL? İşte Ekim 2023 fiyat listesi...

GYODER’in Yeni Konut Modeli’nin finansmanının kaynağı belli oldu! Finansman nereden gelecek?

GYODER’in Yeni Konut Modeli’nin finansmanı emeklilik fonlarından gelecek. Konut sektöründeki problemine ‘kiralık konut üretme odaklı model’ ile çözüm önerisi getiren Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), modelin finansmanı için yabancı emeklilik fonlarıyla masaya oturdu.

Samsung Galaxy S24 ve S24 Plus: Yeni tasarım ve özellikler hakkında sızıntılar!

Samsung'un son amiral gemisi modeli olan Galaxy S24'ün tasarımı sonunda gün yüzüne çıktı. Yeni Galaxy S24, iPhone'a benzeyen zarif bir tasarımla karşımıza çıkacak.

Chatarra Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chatarra Metal Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berna Esperansa Öğütveren ve Ceyda Zırh Özer ortaklığında kuruldu.

Babalar Günü'nde Leapmotor'dan T03 alımlarında şık jest: ''Babaları baba yapan anneler''e tektaş yüzük hediye!

Leapmotor, Türkiye pazarına sunduğu son teknolojik araçlarıyla dikkat çeken yüzde yüz elektrikli araç üreticisi, Babalar Günü'ne özel bir kampanya düzenliyor. Şirket, T03 modeli satın alan müşterilere "babaları baba yapan tüm annelere" tektaş yüzük hediye edecek.

Kia Picanto’da şaşırtan fiyat! Hayatınızı kolaylaştıracak Kia Picanto’nun yeni fiyatı belli oldu!

Otomobil almak isteyen ancak hangi marka ve model otomobil alacağına bir türlü karar veremeyen kişiler için Kia’nın Picanto modeli adeta hızır gibi yetişiyor. Picanto’nun fiyatını merak edenler için yeni fiyatı belli oldu. Picanto’ya haziran ayı kapsamında sadece 12 bin TL zam geldiği görüldü.

Kira sorunu için İspanya modeli yolda! Ev sahipleri bu habere çok üzülecek!

Aniden artan enflasyon ve kira sorunları yeni tartışmaları da beraberinde getirdi. Ev sahipleriyle kiracıları karşı karşıya getiren kira sorunuyla ilgili çözüm önerileri de sunuldu. Bunlardan bir tanesi de  "İspanya modeli"...

KVKK’dan önemli uyarı! “Seçmen kaydınızı sorgulayın” mesajı gelirse açmayın!

Kişisel Verileri Koruma Kurulu (KVKK) tarafından yaklaşan seçimlere yönelik önemli uyarı geldi. “Seçmen kaydınızı sorgulayın” şeklinde gelen şüpheli sms ve e-posta mesajlarına karşı dikkatli olunması istendi.

koruma zırhı modeli Haberi

koruma zırhı modeli

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında gerçekleşen toplantıda tüketicinin korunmasına yönelik düzenleme ihtiyaçlarının incelendiği toplantı gerçekleşti. Toplantıda,gayrimenkul alım sözleşmelerinin noterde yapılmasından telefon, internet aboneliğine kadar  bir çok konu değerlendirildi.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen toplantıda, kredi sözleşmeleri, tüketicinin e-ticaret uygulamaları ve mesafeli sözleşmelerde ortaya çıkan mağduriyetlerini ve uyuşmazlık durumunda Tüketici Hakem Heyetleri'ne başvurusu sırasındaki bürokrasiyi azaltmak için düzenlenen çalışmaya yönelik detaylar incelendi.

Toplantıdan elde edilen bilgiye göre hazırlığı yapılan düzenlemeler arasında özellikle fatura, ev alma ve abonelikte tüketiciye dönük 'koruma zırhı' önlemleri bulunuyor.

Cayma hakkı konuşuluyor

Gayrimenkul alım sözleşmelerinin noterde gerçekleşmesinden tatil vaat edilenlere, internet ve telefon, aboneliği gibi konularda değişiklik de söz konusu pakette bulunacak.

Tüketicinin cayma hakkına yönelik kolaylıklar da yapılacak düzenlemede yer alacak.

Ev fiyatları...