18 / 07 / 2024

Köşk ilçesi nerede

Köşk ilçesi nerede

Köşk Belediye Başkanı Rifat Kadri Kılınç, iki önemli projeyi kısa sürede hayata geçireceklerini belirterek, "Köşk, proje ilçesi olacak" dedi.

İstanbul'un kirası en pahalı ilçesi 51 bin 591 TL ile Sarıyer oldu! 

İstanbul'da kirası en yüksek ve en düşük olan ilçeler belli oldu. Kirada en pahalı ilçe Sarıyer olurken, kirası en düşük ilçe de Arnavutköy oldu. Peki vatandaşlar kiralarla ilgili neler söyledi? İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

TÜİK Türkiye'nin en kalabalık ilçesini açıkladı! Tam 57 ili geride bıraktı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Türkiye'nin en kalabalık ilçesini açıkladı. Açıklanan verilere göre Esenyurt ilçesi, ülkenin en kalabalık ilçesi oldu. İşte konu ile ilgili detayları...

Fındık bahçesi almak isteyenlere müjde! Trabzon’da fındık bahçesi satılacak!

Trabzon ili Arsin ilçesinde fındık bahçesi satılacak. Açık artırma usulüyle satılacak arsa için geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

Borcuna en sadık il belli oldu! Bu ilde yaşayanlar borcunu yakından takip ediyor...

Ülke genelinde takipteki alacakların toplam nakdi krediye oranına kıyasla borcuna en sadık il resmen belli oldu.

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt...

İstanbul'un Esenyurt ilçesi, 977 bin 489 nüfusuyla listede Türkiye'nin en kalabalık ilçesi olarak birinci sıraya yerleşti. Esenyurt nüfus olarak 57 ili geride bıraktı. İşte haberin ayrıntıları...

Kahramanmaraş Pazarcık'ta 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhalesi 24 Ekim'de! 

Kahramanmaraş Pazarcık Belediyesi, Kahramanmaraş ili, Pazarcık ilçesi, Menderes, 15 Temmuz, Evri Taşbiçme ve Bağdın-ı Sağır mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü 3 ve 10 yıllık süreyle kiraya veriyor. Peki kiralama bedelleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

İki büyük ilçe belediyesi 246,5 milyonluk gayrimenkul satışı için düğmeye bastı!

Bursa’da iki büyük ilçe belediyesi seçim öncesi gayrimenkullerini satışa çıkardı. Osmangazi ve Mustafakemalpaşa belediyelerinin mülkiyetindeki arsaların satışı için düğmeye basıldı.

Yazlık ilçede arazi sahibi olmak isteyenlere müjde! Çeşme'de 1.559 metrekarelik arazi satılıyor! 

Çeşme Belediyesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Germiyan Mahallesi'nde yer alan araziyi satıyor. Peki Çeşme Germiyan'da yer alan arazinin fiyatı ve geçici teminat bedeli ne kadar? 

O ilde 5 adet fındık bahçesi ve 1 arazi 8 taksitle satışa sunuldu! Son dakika Eylül fırsatı! 

Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ordu ili, Altınordu ilçesinde yer alan 5 adet fındık bahçesi ile 1 araziyi KDV'den ve emlak vergisinden muaf, 8 taksitle satıyor. Peki Ordu'da yer alan fındık bahçeleri ile arazilerin fiyatları ne kadar? 

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta imar sorunu patladı! Kentsel dönüşümü engelliyor!

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta 11 senede 3 bin 937 yapının yerinde dönüşümü yapılırken, bazı mahallelerde imar sorununa bağlı parselasyon işlemlerinin tamamlanamaması bölgedeki yapıların dönüşümünü engelliyor.

Kocaeli Gölcük'te 18 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 15 Haziran'da! 

Kocaeli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Hisareyn rezerv alanındaki 18 adet iş yerini satıyor. Peki Kocaeli Gölcük'te yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Çanakkale Ayvacık'ta 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi, Bektaş Köyünde yer alan 14 bin metrekarelik turizm tesis alanlı arsayı satıyor. Peki Çanakkale Ayvacık'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

TOKİ kura takvimi belli oldu! TOKİ kura sonucu nasıl ve nereden sorgulanır? 1-7 Aralık il il kura çekiliş takvimi

TOKİ 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında üçüncü etap kura takvimi belli oldu. Peki, TOKİ kura sonucu nasıl ve nereden sorgulanır? 1-7 Aralık il il kura çekiliş takvimi...

Köşk ilçesi nerede Haberi

Köşk ilçesi nerede

Köşk ilçesi için nezih bir meydan çalışması başlattıklarını ifade eden Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, "İlçemiz halkının, mahalle sakinlerinin ve çarşı esnafımızın hoşça vakit geçirebileceği, sosyal ve kültürel aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri bir meydan projesini başlattık ve hayata geçireceğiz. Köşk İlçe Meydanı Projesi için çalışmalarımız başladı, yerinde incelemelerimiz gerçekleştirerek raporlarımızı hazırladık. Köşk İlçe Meydanı Projemiz yer olarak; Soğukkuyu Mahallesi Kuzeykozanoğlu Sokak Küçük Park'tan başlayarak eski belediye binasının olduğu alan, çarşı camii karşısı şelale park, 75. Yıl Cumhuriyet Meydanı ve alt kısımda yer alan 75. Yıl Cumhuriyet Parkı ile Belediye Sosyal Tesisleri Alışveriş Merkezine kadar 4321 m²'lik alanı kapsayarak iki mahallemizin(Soğukkuyu ve Çarşı Mahallesi) projesi şekilde olacak ve tüm Köşk Halkımızın Hizmetine sunulacak" diye konuştu.

"Belediye Hizmet Binası ve Çok Amaçlı Salon...