30 / 04 / 2024

Kozağaç Zermeram telefon numarası

Kozağaç Zermeram telefon numarası

Konya Zermeram Residence fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Birinci etap teslimlerinin 2019 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede peşinde yüzde 20 indirim uygulanıyor.

Konya Zermeram görselleri!

Ödeme planı kapsamında 48 ay vade farksız taksit yapılan Zermeram Evleri 300 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. İşte Konya Zermeram görselleri...

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Koza Altın Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için start verdi!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon Araklı'da yeni bakır madeni açmak için start verdi. 

Koza Altın, Trabzon Düzköy'de yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon'da yeni altın ve daha 5 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın, Adana Pozantı'da yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Adana'da yeni altın ve daha 4 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

ŞOK’ta 4’lü kahve takımı 219 TL’ye, 5 parça banyo seti 199 TL’ye, Koza dokuma halı 799 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta 18 Ekim-24 Ekim tarihlerinde hangi ürünlerin indirime gireceği belli oldu. Buna göre, 4’lü kahve takımı 219 TL’ye, 5 parça banyo seti 199 TL’ye, Koza dokuma halı 799 TL’ye düştü. İşte 18 Ekim 2023 Çarşamba ŞOK fiyat listesi...

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın Artvin'de yeni cevher madenleri açıyor!

Cevher Maden sayısını her geçen gün arttıran Koza Altın İşletmeleri Artvin'de yeni maden ocakları açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın, Trabzon'da yeni cevher madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için düğmeye bastı. 

Öğrencilere vergisiz telefonda son dakika! Hangi markalar var, açıköğretim öğrencileri vergisiz telefon alabilecek mi?

Öğrencilere vergisiz telefonda son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki öğrencilere vergisiz telefonda hangi markalar var, açıköğretim öğrencileri vergisiz telefon alabilecek mi?

Koza Altın düğmeye bastı! 20 günde üçüncü altın ocağını açmak için başvurdu! 

Borsa İstanbul'da işlem gören Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) cevher madeni sayısını artırıyor. Son olarak Erzurum ve Gümüşhane'de maden ocağı açmak için ÇED başvurusu yapan şirket, Nevşehir için harekete geçti.

Koza Altın harekete geçti! O kentte yeni altın ocağı açıyor: Beş yılda 506.250 ton cevher hedefi!

Türkiye'nin önemli maden şirketlerinden Koza Altın İşletmeleri A.Ş., yeni bir altın madeni işletmesi için ÇED onayı aldı. Bu kapsamda senede 101.250 ton, ayda 8437,5 ton ve yaklaşık günde 324,5 ton cevherin üretilmesi planlanıyor.

Kozağaç Zermeram telefon numarası Haberi

Kozağaç Zermeram telefon numarası

Zermeram Konya Konutları 800 milyon lira yatırım bedeline sahip. Dairelerin 2+1'den 6,5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje 320 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 


Konya Zermeram Residence fiyatları kat ve cephelerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Seha Yapı imzası ile yükselen projede 1.077 tane daire, 36 tane villa, 14 tane dubleksi ve 9 tane yalı yer alıyor. 


Zermeram Evleri Konya Meram Kozağaç'ta hayata geçiriliyor. Yüzde 25 peşinatta kalan bedel için firma bünyesinde 48 ay 0 faiz imkanı sağlanan projenin 353 konutluk ilk etabının 2019 yılında tamamlanması öngörülüyor. 


3 etaptan oluşan Zermeram Kozağaç'ta fitness, seyir terası, sauna, golf sahası, meyve bahçeleri, yürüyüş yolları, spor alanları, çarşı, alışveriş merkezi ve yüzme havuzu gibi sosyal yaşam alanları mevcut. 


Konya Zermeram Residence fiyatları 295 bin TL'den başlıyor,...