02 / 05 / 2024

Küçükçekmece yeni cemevi

Küçükçekmece yeni cemevi

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ''Küçükçekmece Kent Meydanı olarak bilinen iki noktada da çalışmalarımız var. Atatürk Mahallesi’nde de çalışmalar yapılıyor. Henüz bir proje oluşturmadık. Önce tapu probleminin çözülmesi gerekiyor.''dedi.

Ihlamur Konakları Büyükçekmece ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de hayata geçirilen Ihlamur Konakları ön talep topluyor. Ihlamur Konakları'nda 161 konut ve 34 dükkan yer alıyor. 

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Büyükçekmece'deki ölüm villalarında şok eden gerçek! 36 villa fazladan yapılmış!

Büyükçekmece’deki ölüm villaları dosyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Söz konusu ölüm villalarında 36 villanın fazladan yapıldığının bilgisine ulaşıldı. 

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

Küçükçekmece'ye 397 yeni konut ve 9 ticarethane geliyor! Karlot İnşaat'tan dev proje! 

Karlot İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece'de 397 konut ve 9 ticarethaneli yeni proje inşa edecek. Söz konusu projede ÇED süreci başladı. Projenin 295 milyon 636 bin 955,30 TL'ye mal olması öngörülüyor. 

Avrupa Konutları Ata satışa çıktı! Artaş'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de hayata geçirdiği Avrupa Konutları Ata satışa çıktı. Projede 413 adet konutun yanı sıra 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece projesine Dağ Mühendislik imzası!

Planlı kentleşmeye örnek teşkil eden, iz bırakan projelerin mimarı olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Küçükçekmece Gölü kıyısında hayata geçireceği yeni semtin 1. etap 1. kısım ihalesini Dağ Holding aldı.

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

Avrupa Konutları Esentepe projesini Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat Küçükçekmece projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje Avrupa Konutları Ata adıyla yükselecek.

Demir Grup'tan Büyükçekmece'ye yeni proje!

Demir Grup, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yeni bir projeye başlamak için kolları sıvadı. Toplam 52 bin metrekarelik arazide inşa edilecek proje 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Eşbah İpekyolu: Eşbah Küçükçekmece projesinin adı belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı'nın yeni projesinin adı belli oldu. İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de inşa edilecek proje Eşbah İpekyolu adını taşıyor...

Küçükçekmece'ye yeni kentsel dönüşüm planı!

Küçükçekmece'deki Fatih Mahallesi'nin yeni kentsel dönüşüm planları düzenlendi. 3. derece arkeolojik sit alanı olan ve riskli alan ilan edilen mahallede daha önce iptal edilmiş plandaki inşaat alanı azaltıldı.

Küçükçekmece yeni cemevi Haberi

Küçükçekmece yeni cemevi

Küçükçekmece Belediye Başkanı Ak Parti'li Temel Karadeniz, 15 Temmuz'un Türkiye için bir milat olduğunu söyledi. Halkalı Meydanı'nın isminin '15 Temmuz Şeref Meydanı' olacağını açıklayan Başkan Karadeniz ile Küçükçekmece'nin değişen çehresi ve projeleri konuşuldu.


Küçükçekmece’de neler oluyor? 


Küçükçekmece 762 bin resmi nüfusuyla İstanbul’un en büyük ilçesi. İstanbul’un alan olarak en büyük ilçesi değil ama nüfus olarak en büyük yeri. Çok yoğunluk var ve bu ister istemez bazı sorunlar oluşturuyor.


Ama bizim göreve geliş sebebimiz, problemleri çözmeye çalışmak. Mesela şu anda İstanbul, Küçükçekmece ve bütün ilçeler otopark problemi yaşıyor. Bunun kısa vadede çözülemeyeceğini kabul etmek gerekiyor.


3 tane kapalı otopark projemiz var. Bu kapalı otoparkların üst tarafında kapalı pazar yerlerimiz yapılıyor. En üst tarafında ise yeşil alan ve spor alan düzenlemesi yapılacak. 


Tüm bu yaptıklarımız çözüme...