02 / 05 / 2024

Kuştur Kuşadası toplantı

Kuştur Kuşadası toplantı

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuştur Kuşadası Turizm 24 Ekim' de genel kurul toplantısı yapacak.

Kuşadası Belediyesi'nden karavancılara 34 bin metrekare arsa!

Kuşadası Belediyesi karavan turizmi için yatırım yaptı. Belediye, Kuştur’da karavancılar için 34 bin metrekarelik arsa kiraladı... 

Kuşadası Belediyesi'nden imar barışı bilgilendirme toplantısı!

Kuşadası Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İmar Barışı ile ilgili olarak bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Kuşadası Belediyesi'nden 700 TL kira yardımı!

Kuşadası Belediye Meclisi, 2017 yılının ilk toplantısını yaptı. Belediye Meclisi’nde, 2014 yılında yaşanan toprak kaymasında evleri zarar gören Mücella Emgin, Dergah ve Özgün siteleri sakinlerine yapılan kira yardımının 2017 yılı boyunca 700 TL olarak sürdürülmesine karar verildi.

Kuşadası Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Kuşadası Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Güzelçamlı Mahallesi Düğün Salonu’nda yapıldı. Toplantıda Kuşadası Belediyesi Kapalı Pazaryeri’nde Pazar günleri de pazar kurulmasına karar verildi.

Kuşadası Belediyesi'nden taşınmazlarla ilgili önemli karar!

Kuşadası Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan toplantısı Kuşadası Belediyesi Davutlar Hizmet Binası’nda yapıldı. Kuşadası Belediyesi’ne ait 49 adet taşınmaza ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun oylanması oldu.

Kuşadası Tarık Akan Parkı tamamlandı!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan ve Kuşadası Belediye Meclisi Ekim Ayı toplantısında alınan karar ile 16 Eylül'de yaşamını yitiren Türk sinemasının önemli oyuncularından Tarık Akan'ın ismi verilen parkın yapımı tamamlandı.

Kuşadası'na Tarık Akan Parkı!

Kuşadası Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı, restorasyon ve çevre düzenleme projesi tamamlanarak 7 Eylül’de ziyarete açılan Güvercinada’da yapıldı.

Kuşadası'nda imara açılması istenen yeşil alana red kararı!

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 6 ay önceki toplantısında da reddedilen ve yeniden gündeme getirilen Kuşadası ilçesindeki yeşil alanın konut alanına dönüştürülmesi talebi oybirliğiyle reddedildi.

Aydın Kuşadası'nda kentsel sorunlar çözülecek!

Aydın Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Mahallelerde yaşanan sorunların ele alındığı toplantıda, alt yapı, yol yapımı ve çevre bilinci oluşturma konularında önemli kararlar alındı.

Kuşadası Belediyesi 2015 faaliyet raporu kabul edildi!

Kuşadası Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi’nde yapıldı. Toplantıda 2015 yılına ait Kuşadası Belediyesi faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

Kuşadası'na TOKİ müjdesi!

AK Parti milletvekilleri Mustafa Savaş ve Mehmet Erdem'in Kuşadası'nda partililerle bir araya geldiği toplantıda Kuşadası'nın sorunları ve başkanlık sistemi konuşuldu. Erdem, Kuşadalılara TOKİ müjdesi verdi.

Kuştur Tatil Köyü işletmesi Kuştur Kuşadası Turizm'in!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Playformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre, Kuştur Kuşadası Turizm Kuştur Tatil Köyü işletecek.

Kuşadası Limanı imar planına karşı yöntem arayışı!

Kuşadası Belediyesi’nde, Bayındırlık ve İskân Bakanlığı tarafından onaylanan Kuşadası Limanı imar planı ile ilgili olarak itiraz süresinin sonuna yaklaşılması nedeniyle bir toplantı düzenlendi.

Kuştur Kuşadası toplantı Haberi

Kuştur Kuşadası toplantı

Kuştur Kuşadası Turizm tsrafından yapılan açıklama şöyle;


24/10/2014 Tarihinde yapılacak olağanüstü genel kurul toplantısına ilişkiin SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri ve SPK tebliğleri gereğince Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında görüşülecek gündem maddelerine ilişkin açıklanması gereken olağanüstü genel kurul bilgilendirme dökümanı ekte ve şirketimizin internet sitesinde yatırımcıların bilgisine sunulmuştur, ayrıca nama yazılı pay sahiplerine posta ile iadeli taahütlü olarak...