07 / 05 / 2024

mal meydanı alt gelir 3. etap kura sonucu 114 konut

mal meydanı alt gelir 3. etap kura sonucu 114 konut

3 Kasım 2017 Malmeydanı 3. Etap Alt Gelir kura sonuçları bugün belli olacak. Projede yer alan konutların fiyatları 92 bin 246 TL ile 103 bin 642 TL arasında değişiyor.

Ünlü ekonomist dolara meydan okuyan altın için hedef fiyat vererek uyardı!

Ons altın 2 bin 353 dolar, gram altın 2 bin 421 TL ile rekor kırdı. Ünlü ekonomist David Rosenberg yaptığı açıklamada jeopolitik riskler ve küresel merkez bankalarının alımlarıyla birlikte ons altının 3 bin dolar hazırlığında olduğunu söyledi.

1942 yılında köprünün altında kalan Unkapanı Meydanı yükseltilmiş!

1942 senesinde Unkapanı Meydanı, köprünün yerine konulması sırasında 9 cm aşağıda kaldığı için yükseltilme kararı alınmış.

150 milyon dolara mal olan Meydan Ardıçlı konut projesinde teslimler başlıyor!

Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde inşa edilen 'Meydan Ardıçlı' projesinde geri sayım başladı. Proje kapsamında bin 681 konut ve 125 ticari ünite inşa edilecek. 

Uzmandan son dakika uyarısı: Alibeyköy tehdit altında! Baraj suları can ve mal kaybına neden olabilir!

Libya'da yaşanan sel felaketi, İstanbul'daki barajların dayanıklılığını gündeme getirdi. İSKİ Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanı Yasemin Taşçı, Alibeyköy'ün tehdit altında olduğunu söyleyerek, baraj sularının can ve mal kaybına neden olabileceğini söyledi.

Altın meydan okumaya geliyor! Kimse bu rakamları tahmin bile etmemişti! Bakın altın ne kadar olacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten altın fiyatları ile ilgili açıklama geldi. Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları haftaya hızlı girdi. Altın meydan okumaya geliyor! Kimse bu rakamları tahmin bile etmemişti! Bakın altın ne kadar olacak!

Gram altın Haziran ayında bu kadar olacak! Cüzdanını kapan herkes hemen şimdi kuyumcuya fırlayacak!

Altın yatırımcıları, ekonomistlerin altın fiyatına ilişkin yorumlarını yakından izliyor. Ünlü ekonomist Mert Başaran'dan çok tartışmalı bir iddia geldi. Başaran, altının Haziran ayında geleceğine dair rakamlar açıkladı.

Gram Altın 4 ay sonra bu kadar olacak! Cüzdanını kapan herkes hemen şimdi kuyumcuya fırlayacak!

Altına yatırım yapmak, ekonomistlerin altın fiyatlarına ilişkin tahminlerini takip eder. Ünlü isim Mart Başaran'dan çok tartışmalı bir iddia geldi. Başaran, altının 4 ay içinde geleceğine dair rakamları bildirdi.

Gram Altın 4 ayda bu kadar olacak! Çantasını alan herkes hemen şimdi kuyumcuya ışınlanacak! 

Altına yatırım yapmak, ekonomistlerin altın fiyat tahminlerini takip eder. Ünlü isim Mart Başaran`dan çok tartışmalı bir iddia geldi. Başaran, altının dört ay sonra geleceğine dair rakamları açıkladı. İşte ayrıntılar...

Borsa İstanbul'dan altında 'Sınırlama' kararı! Deprem sonrası yeni önlem!

Altın ithalatı mal mukabili ödeme şekli ile yapılmayacak. Konuya ilişkin açıklama yapan Borsa İstanbul AŞ Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Operasyonel Direktörlüğü, belirtilen koşulların sağlanmaması durumunda işlenmemiş altının Borsa saklama kasasına getirilmesi halinde ise iade prosed

Deprem altın piyasasını da vurdu! Altın ithalatı geçici olarak durdu

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depreminin ardından ekonomik olarak da zarar gören Ülke ekonomisinin zararını hafifletmek için  mal mukabili (vadeli) altın ithalatının geçici bir süreliğine durdurulması kararı alındı.

Gram altın 4 ay sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Cüzdanını alan hemen kuyumcuya ışınlanacak!

Altına yatırım yapan, ekonomistlerin altın fiyat tahminlerini izliyor. Ünlü isim Mert Başaran'dan çok tartışmalı bir iddia geldi. Başaran, altının dört ay sonra geleceği rakamı açıkladı. İşte ayrıntılar...

Gümüş altın ve dolara meydan okuyor! Gümüşte son dakika gelişmesi

Fed faiz kararının açıklanmasının ardından dolar yükselişe geçerken altın fiyatları düşmeye başladı. Gümüş ise altın ve dolara meydan okuyarak yukarı yönlü hareket ediyor. İşte gümüşte son dakika gelişmesi...

Altını olan gümüşe bir baksın! Gümüşü olan kazandı daha da kazanacak

Faiz kararı gümüşe işlemedi desek yeridir. Gümüş ayakta kaldı, kazanç sağladı. Gümüş faize meydan okuyarak, 1 ayda % 1,3 kazanç sağlayarak ayakta kaldı. Son 1 ayda altın yüzde 5’ten fazla değer kaybederken, gümüş yaklaşık yüzde 1.3 oranında yükseldi. 

mal meydanı alt gelir 3. etap kura sonucu 114 konut Haberi

mal meydanı alt gelir 3. etap kura sonucu 114 konut


Erzurum Palandöken Malmeydanı 3.Etap Alt Gelir projesinde 114 adet konut yer alıyor. Projedeki konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

3 Kasım 2017  Malmeydanı 3. Etap Alt Gelir kura sonuçları
3 Kasım 2017 Malmeydanı 3. Etap Alt Gelir kura sonuçları henüz açıklanmadı. 3 Kasım 2017  Malmeydanı 3. Etap Alt Gelir kura sonuçları açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Malmeydanı 3. etap alt gelir projesi için başvurular 16 Ekim-27 Ekim 2017 tarihleri arasında kabul edildi. Proje için peşinat tutarı 11 bin 70 TL ile 12 bin 437 TL arasında değişiyor.


2+1 konutların bulunduğu Malmeydanı 3. Etap Alt Gelir Grubu projesinde fiyatlar 92 bin 246 TL ile 103 bin 642 TL arasında farklılık gösteriyor.