07 / 05 / 2024

Malatyanın gelişimi açısından yapılan yatırımlar

Malatyanın gelişimi açısından yapılan yatırımlar

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, kentin son 12 yılda yatırım cenneti haline geldiğini belirterek, Malatya'nın 2014'te toplamda 3 milyar 955 milyon liralık yatırım aldığını bildirdi.

İnşatta, demir yerine fiberglass rebar kullanılmalı iddiasına ünlü mühendisten çarpıcı açıklama! İki kat daha güçlü...

İnşaat demiri, inşaat sektörünün olmazsa olmaz malzemeleri arasında geliyor. İnşaatın sağlamlığı açısından büyük öneme sahip malzemenin yerine alternatif malzemeler ortaya çıkmaya başladı. Bunlardan biri de fiberglass rebar  yani cam elyaf donatı. Peki bu malzeme demirin yerine kullanılabilir mi?

İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren geliyor! Bakan Uraloğlu yeni gelişmeyi açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu merakla beklenen Ankara ve İstanbul arası hızlı tren projesi ile ilgili olarak yeni gelişmeyi açıklayarak, proje çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Yabancı yatırımcı açısından hukuk sistemi önemli midir?

Yabancı yatırımcılar gündemden düşmezken İktisatçı akademisyen, Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi, TCMB eski Başekonomisti Hakan Kara resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Yabancı yatırımcı açısından hukuk sistemi önemli midir?" diye sordu. İşte o paylaşım...

İtalyan gazeteciden çarpıcı açıklama! Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlası Türkiye'de!

Yabancılara en az 400 bin dolar değerinde gayrimenkul satın alarak verilen Türk vatandaşlığı dünya basınına da yansıdı. İtalyan gazeteci ve sosyolog Marco D'Eramo Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlasını Türkiye'nin yaptığını açıkladı.

Türkiye’nin en kalabalık mahallesi açıklandı: Nüfus açısından 4 şehirden daha büyük! 

Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesine bağlı Bağcılar Mahallesi'nin nüfusu, son 10 senede gelişen kentleşmenin yanı sıra verimli tarım arazilerinin de imara açılmasıyla beraber hızla yükseldi. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bolat'ın yaptığı indirim çağrısında kartopu etkisi! İş dünyasından destek yağıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat'ın yaptığı "indirim çağrısına" iş dünyasından destek çığ gibi büyüyor.

Yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir tek tek belli oldu! Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Yıkıcı deprem bakımından Türkiye'nin en güvenli önde gelen illeri" diyerek, güvenilir şehirleri tek tek sıraladı. İşte yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir...

Diyarbakır'da ağır hasarlı beş bin 459 binada son dakika gelişmesi! Yarısından fazlası yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'da 5 bin 459 ağır hasarlı bina ile ilgili yıkım çalışmaları devam ediyor. Son dakika gelişmesine göre Diyarbakır'da depremlerden etkilenen binaların yarısından fazlası yıkıldı.

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

Türk-İş Temmuz 2023 açlık ve yoksulluk sınırı verilerini açıkladı! Yoksulluk sınırı 38 bin TL’ye dayandı

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) tarafından Temmuz 2023 açlık ve yoksulluk sınırı verileri açıklandı. Yoksulluk sınırı 38 bin TL’ye dayandı.

Doları olan duymadım demesin! İslam Memiş'ten çarşamba ve perşembe gününe dikkat uyarısı geldi!

Ekonomi uzmanı İslam Memiş, dolar açısından Çarşamba ve Perşembe günün öneminden bahsetti. İşte detaylar!

Konut sektöründe deprem ve seçim etkisi: Sektörün gelişimi için yeni adımlar gerekli!

Gayrimenkul sektörünün deprem ve seçim sebebiyle durağan bir süreç geçirdiğine dikkat çeken KONUTDER’in yeni Başkanı Ramadan Kumova, sektörün gelişimi için yeni enstrümanlar gerektiğinin altını çizdi.

İşte, otomobilde en gözde modeller! Yakıt tüketimi, fiyat/performans ve yatırım açısından en favori araçlar hangisi?

Şikayetvar Türkiye genelinde 43 marka ve 995 otomobil modeline ilişkin tüketicilerin memnuniyet seviyesini araştırdı. 50 bini aşkın kullanıcı ile yapılan anket sonucu ile sürücülerin tasarım, yakıt tüketimi, fiyatı, performansı ve çeşitli kriterler açısından en gözde olan modeller ortaya çıktı.

Malatyanın gelişimi açısından yapılan yatırımlar Haberi

Malatyanın gelişimi açısından yapılan yatırımlar

Milletvekili Şahin, "Milletimiz ilk kez Cumhurbaşkanını kendisi seçti. Bu seçimlerde de kirli ittifaklar sahneye kondu. AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdiği Sn. Recep Tayyip Erdoğan karşısında 14 parti tek bir aday üzerinde ittifak yapsa da milletimiz yüzde 52'lik oy oranıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan üzerinde ittifak yaptı. Sn. Ahmet Davutoğlu AK Parti Genel başkanlığına seçildi ve Cumhurbaşkanımız tarafından 62. hükümeti kurmakla görevlendirildi.



ÇÖZÜM SÜRECİ 

Şehit cenazelerinin olmadığı, toplumsal barışın sağlandığı, milli birlik ve kardeşliğin tesis edildiği bir Türkiye hedefi ile kronikleşmiş bazı meselelerin çözülmesi, terörün sonlandırılması için yürütülen çalışmalar belli ölçüde sonuç verse de; çözüm sürecinden rahatsız olan bazı çevreler çeşitli provokasyonlara kalkıştı ancak; milletimiz buna prim vermedi.



2014 YILI YATIRIMLARI 

Projelerin toplam tutarı: 3 milyar 955 milyon liradır. 2014 ödeneği 1 milyar...