29 / 04 / 2024

maliye bakanı batman ziyareti

maliye bakanı batman ziyareti

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Batman Bölge Hastanesi'nin yatak kapasitesinin yeni bölümlerinin açılmasıyla 350'ye yükseleceğini vurgulayarak, kısa süre sonra 300 yataklı Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin temelini atacaklarını söyledi....

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Borsa bir oyun alanı değildir!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Borsa'nın sağlıklı işlemesi, firmaların sağlıklı finansmana erişiminin en önemli itici gücü olacağını belirterek'' Borsa bir oyun alanı değildir'' dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek’ten çok konuşulacak açıklamalar! ‘3 yıla azalacak’

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bakanlıklar ve yerel yönetimlerin yenilenebilir enerji ve su verimliliğine yönelik finansman ihtiyaçlarını karşılama konusunda köprü görevi gördüklerini söyleyerek, " Dünya Bankası ile toplam tutarı 895,7 milyon avro olan kredi anlaşması imzaladık” ifadelerini

Son Dakika Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Togg fabrikasını ziyaret etti

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır , Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un üretim tesisine ziyarette bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bankalara seslendi: O dönem artık geride kalmalı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, para politikalarında sadeleşme ve sıkılaşma adımlarının devam edeceğini belirterek özel bankalara sadece tüketici kredilerine odaklandığı dönemi geride bırakmalarını söyledi. 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yardımcıları belli oldu! İşte Bakan Yardımcıları...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yardımcıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gerçekleştirilen atama kararları Resmi Gazete’de yayınlandı.

Bakan Şimşek açıkladı! Refah artışını sağlayacak yola devam!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bankalar ve TÜSİAD ile yaptığı görüşmeden sonra açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Bakan Şimşek iş dünyası ve bankacılar ile ne konuştu? İşte görüşmelerin perde arkası!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bugün TÜSİAD ve Türkiye Bankalar Birliği üyeleri ile bir araya geldi. Bakan Şimşek, her iki görüşmede de tarafların mevcut duruma ilişkin tespit ve önerilerini dinlerken, yeni döneme ilişkin hedeflerini paylaştı.

Dolar çıldırdı, zirveden zirveye koşuyor! Bakan Şimşek konuştu!

Mehmet Şimşek, Hazine ve Maliye Bakanı olarak yemin edip göreve başladıktan sonra sosyal medyada ilk mesajını paylaştı. Şimşek, açıklamasını Türkçe olarak yayımlayarak, "Önceliğimiz güvenilir bir program tasarlamaktır" ifadelerini kullandı.

Piyasaları neler bekliyor? Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek hangi adımları atacak?

Piyasanın umutla fiyatladığı Mehmet Şimşek'in, yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde Hazine ve Maliye Bakanı şeklinde görev alacağı açıklandı. Piyasalarda dikkatler artık uygulanacak politikaya odaklandı. İşte uzman isimlerin açıklamaları...

Bakan Şimşek yeni haritayı belirledi! Peki şimdi ne olacak?

Türkiye’nin yeni Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek makro finansal istikrar ve fiyat istikrarın sağlanacağını ifade etti. Bakan Şimşek’in ifadelerinin ardından milyonlarca vatandaş gözünü gelecek yeni haberlere çevirdi. İşte tüm detaylar...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in en zor üç sınavı!

Yeni kabinenin belli açıklanmasının ardından Mehmet Şimşek’in, Hazine ve Maliye Bakanı olması kesinleşti. Bakan Şimşek’in Merkez Bankası, TÜİK ve SPK’ya yapacağı başkan atamaları, kendisine ve güven duyulması istenen programın ilk sınavı olacak.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve atanan Mehmet Şimşek kimdir? Mehmet Şimşek kaç yaşında, evli mi? İşte ayrıntılar...

Bakan Nebati: Ülkemiz yıllık bazda en yüksek büyüyen ikinci ülke olmayı başarmıştır

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya hesabından, TÜİK tarafından açıklanan birinci çeyrek büyüme rakamlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

maliye bakanı batman ziyareti Haberi

maliye bakanı batman ziyareti


Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti'nin Türkiye'nin istihdam sorunun çözdüğünü belirterek, "Türkiye, küresel krizden sonra 4.7 milyon vatandaşına aş, iş bularak dünyada neredeyse istihdam rekoru kırdı" dedi.


Başbakan Yardımcısı Bülent Arıç ile Batman Alyans Düğün Salonu'nda AK Parti İl Teşkilatı Toplantısına katılan Bakan Şimşek, Batman'da AK Partili belediye başkan adayının seçilmesi durumunda ilin büyük bir değişim geçireceğini belirterek, partililerden bunun vatandaşlara anlatılmasını istedi.


Şimşek, Batman Bölge Hastanesi'nin yatak kapasitesinin yeni bölümlerinin açılmasıyla 350'ye yükseleceğini vurgulayarak, kısa süre sonra 300 yataklı Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin temelini atacaklarını söyledi.


Batman Üniversitesi'nde 6 bin 800 öğrenicinin öğrenim gördüğünü, bunun ildeki esnafa büyük katkısı olduğunu kaydeden Şimşek, üniversite kampüsünün yapıldığını dile getirdi. 


 Aralık ayı sonunda Batman'a 15 bin kişilik stadyumun yapımına başlanacağını işaret eden Şimşek,...