14 / 05 / 2024

marmaris Beyaz Güvercin Oteli

marmaris Beyaz Güvercin Oteli

Radikal Gazete Yazarı Vedat Atasoy, Marmaris'in beton denize dönmesi ile ilgili açılan savaşta gönüllülerin kazanması hakkında Marmaris Çevre Gönüllüleri Başkanı Filiz Ersan ile konuştu. İşte o yazı!

Topkapı Beyaz Park Gümüşsuyu satışta! Yeni proje!

Beyaz İnşaat imzası taşıyan Topkapı'nın yeni prestij bölgesi Beyaz Park Gümüşsuyu avantajlı ödeme koşullarıyla satışa çıktı.

A101 22 Şubat 2024 aktüel kataloğunu yayımladı! Bu hafta A101'de beyaz eşyadan, gıdaya seçili ürünlerde indirim fırsatı!

A101'de bu perşembe günü birbirinden cazip seçili ürünlerde indirim fırsatı sunuluyor. 22 Şubat 2024 A101 kataloğunda yer alan beyaz eşyadan cep telefonlarına birçok üründe indirim var. 22 Şubat 2024 A101 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi.

Saydam1 İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saydam1 İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olcay Güvercin tarafından kuruldu.

ATO Başkanı Gürsel Baran: Reel sektörün mavi ve beyaz yakalı işçi bulamama sorunu var!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran yaptığı açıklamada reel sektör olarak dile getirdikleri ortak konuların başında beyaz ve mavi yakalı işçi bulamama sorununun bulunduğunu kaydetti.

Serenay Sarıkaya, Marmaris'te hem arsa hem yazlık ev arıyor! 10 milyon TL'yi gözden çıkardı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sık sık gayrimenkul yatırımlarıyla gündeme geliyor. Sarıkaya'nın yeni gözde yeri ise Marmaris Selimiye olurken, bu bölgeden de kısa zaman da bir arsa veya konut alacağı belirtildi. İşte detaylar...

Gıda, tekstil ve beyaz eşyada indirim furyası devam ediyor! Ticaret Bakanlığı indirim yapan firmaları tek tek açıkladı

Ticaret Bakanlığı indirim kampanyasına katılan firmaların isimlerini sektör ve şehir bilgiis ile internet sitesinde yayımladı. Gıda, tekstil ve beyaz eşyada indirim furyası devam ediyor! 246 firmanın olduğu liste belli oldu...

Küresel piyasalar fed’in güvercin mesajlarıyla primlendi!

Fed tutanaklarına göre yetkililer son faiz toplantısında para politikasının bir süre daha kısıtlayıcı kalması gerektiğini vurgularken, risklerin ise daha dengeli hale geldiğini belirttiler. Tutanaklarla birlikte Fed yetkililerinden de olumlu açıklamalar geldi.

Küresel piyasalar Fed’in güvercin mesajlarıyla rahatladı!

Fed Başkan Yardımcısı Philip Jefferson, artan tahvil getirilerini politika kararlarını verirken dikkate alacaklarını açıkladı. Fed’in faizde durma sinyali vermesi ile risk iştahı artarken hisse senetleri yükseliyor.

BİM’de mutfağını yenilemek isteyenler için fiyatlar dibi gördü! Ankastrede siyah set 4.500 TL, beyaz set 4700 TL...

BİM’in 26 Mayıs 2023 günü indirimin geleceği aktüel ürünler kataloğu müşterilere özel olarak paylaşıldı. Kataloğa bakıldığında ise ankastrede büyük indirim yapıldığı görüldü. 26 Mayıs’ta ankastrede siyah set 4.500 TL’ye, beyaz set 4700 TL’ye düşecek. İşte BİM fiyat listesi 26 Mayıs Cuma...

Migros sanal markette taze perşembe rüzgarı! Kırmızı et, beyaz et, peynir dibi gördü!

Migros Market sanal markette taze perşembe kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında Kırmızı et, beyaz et, peynir dibi gördü. İşte indirimli diğer ürünler ve fiyatı...

Dolara ilişkin nokta atışı tespitler yapmıştı! Şimdi de dolar alımı için en müthiş tarihi açıkladı!

Altın ve dolara ilişkin nokta atışı yorumlarıyla tanınan Usta Analist Fatih Tonguç, bu kez dolara dikkat çekti. Fed'in 'şahin' veya 'güvercin' pozisyonu aldığında neler yapılması gerektiğini söyledi.

Beyaz eşya alacaklar dikkat! Şok Markette indirimli beyaz eşya fırsatları için son 2 gün!

Evini yenilemek isteyenler, mobilyalarını tamamlamak isteyenler, bozulan beyaz eşyalarının yerine yenisi koymak isteyenler indirimli fiyatlar için son 2 gün!

Bosch yüzleri güldürdü! Beyaz eşyada büyük kampanya! İşte 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sevilen ve güvenilir beyaz eşya markası Bosch, şimdi bulaşık makinelerinde herkesin yüzünü güldürecek bir indirime imza attı. Peki, Bosch’da hangi bulaşık makinelerinde ne kadar indirim var? İşte Bosch indirimli bulaşık makineleri 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

marmaris Beyaz Güvercin Oteli Haberi

marmaris Beyaz Güvercin Oteli




Marmaris’i çok severim. Kızmak ve gitmemek için birçok sebep olmasına rağmen kıyamam bahtsız Marmaris’e. Dünyanın belki de en güzel kıyı coğrafyalarından birine sahip bu beldeye neler yapmadık ki... Ama gelin görün ki hâlâ çok güzel Marmaris. O beton denizini görmezseniz, işletmelerin kalitesini tartışmazsanız, hâlâ masmavi koylar ve tertemiz bir havayla kucaklar sizi. 


Türkiye ’nin turizmle tanışan ilk yerlerinden biri Marmaris. Bölgede 1960’ların ilk yarısında başlayan turizm, bugüne dek aralıksız sürdü. Ancak plansız yapılaşma ve kötü yönetimler, 50 yılda ömrünü tamamlama noktasına getirdi. Turizmle ilgili yapılabilecek tüm yanlışlar, maalesef burada yaşandı. Bir anlamda turizm tecrübesizliğimizin eseri Marmaris (Diğer bir bahtsız yer de Kuşadası). 


Sığlanın memleketi 


50 yıl öncesine dönelim… Neden Marmaris’e gelmişti ilk turistler? Sadece yeni bir ülke ve ucuz olması mıydı sebep?...