07 / 05 / 2024

MASFED Başkanı Aydın Erkoç

MASFED Başkanı Aydın Erkoç

Bütünüyle seçimler ve hükümet arayışları ile geçirilen 2015’te artan siyasi istikrarsızlığın da etkisiyle olumsuzlukların büyüdüğü ekonomiye, seçim sonuçları pozitif etki yaptı.

İkinci el otomobil güvenli ödeme sistemi eksik çıktı!

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Başkanı Aydın Erkoç, ikinci el otoda getirilen güvenli ödeme sisteminin bazı eksiklikleri bulunduğunu belirtti.

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

MASFED: Otomobil piyasasına topyekün tedbir alınmalı! 

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Aydın Erkoç,  Türkiye’de üretilen araçlar için bazı teşvik ve desteklerin sağlanması için topyekün önlem alınması gerektiğine vurgu yaptı.

AK Parti, İBB Başkan adayını pazar günü açıklayacak: Kulislerde konuşulan isim Murat Kurum! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti'nin İBB Başkan Adayını Pazar günü açıklayacaklarını duyurdu. AK Parti kulislerine göre, partinin İstanbul adayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Murat Kurum olacak...

İkinci el otomobilde beklenti 6.8 milyon!

MASFED Genel Başkanı Aydın Erkoç ikinci el otomobil pazarı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Ekim'den sonra Kasım ayında da daralma sürdü; 2.el otomobil pazarının 6.8 milyon bandında olacağını öngörüyoruz” dedi.

İstanbullular, TCMB Başkanı Erkan'ın yüksek kira açıklamasına ne dedi? Ucuz ev var mı, yok mu?

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, İstanbul'daki evlerin kira bedellerinin yüksekliği sebebiyle ev tutamadığını ve annesinin yanına yerleştiklerini açıkladı. Peki İstanbullular, TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın kira isyanına ne dedi? İşte o açıklamalar...

TÜRK-İŞ Başkanı Atalay'dan asgari ücrete zam açıklaması! Atalay tepki gösterdi...

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2024 asgari ücreti için ilk toplantısını 11 Aralık 2023'te gerçekleştirecek. TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay ise yeni asgari ücret için açıklamalar yaptı. Atalay, "Sen zammı ver, ertesi gün fiyatları artır. Bu sürdürülebilir değil" diye tepki gösterdi. İşte haberin detayl

Aydın'da 535 bin TL'den başlayan fiyatlarla iki gayrimenkul satılıyor! 

Aydın Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Aydın Efeler'deki 21 zeytin ağacını havi bağ ve incir bahçesi   satıyor. Peki ihale ne zaman? İşte ayrıntılar...

İMO Kocaeli Şube Başkanı Akgün: ‘Kentsel dönüşümün önü açılsın’

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, kentsel dönüşüm kanuna ilişkin yaptığı açıklamada, “İstanbul depreminde büyük bir felaket yaşamamak ve depremin çevre kentlere etkisinin daha fazla büyümemesi açısından zaman kaybetmeden kentsel dönüşümün önünün açılması lazım” dedi.

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

ABD Eski Başkanı Trump'ın kızı Ivanka Trump, emlak dolandırıcılığı nedeniyle hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, babasının, "emlak sektöründe senelerce birçok kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili New York'ta süren dava duruşması için mahkeme binasına geldi.

Tüketici Konfederasyonu Başkanı uyardı! Efsane Günler, Black Friday indirim kampanyalarında sahte linklere dikkat!

Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu birçok firmanın indirim yaptığı şu günlerde internet sitelerinden alışveriş yapan vatandaşlara gönderilen sahte linklere karşı güvenlik uyarısında bulundu.

Nazilli Belediyesi, Aydın'da iş yeri satacak!

Aydın İli Nazilli Belediye Başkanlığı, Aydın Nazilli'de yer alan dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu dükkanın satış ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

MASFED Başkanı Aydın Erkoç Haberi

MASFED Başkanı Aydın Erkoç

Bütünüyle seçimler ve hükümet arayışları ile geçirilen 2015’te artan siyasi istikrarsızlığın da etkisiyle olumsuzlukların büyüdüğü ekonomiye, seçim sonuçları pozitif etki yaptı. 1 Kasım sonrası siyasi istikrar algısının güçlenmesi ile moral bulan iş dünyasında ileriye yönelik olumlu beklentiler arttı.


Ekonomik gelişimin temel şartı olan siyasi istikrarın artık sağlandığını işaret eden iş dünyası temsilcileri, artık ekonomiye odaklanma zamanı geldiğini belirtiyor, yeni hükümetin ekonomide yapısal sorunları çözecek reformlara ve konjonktürel risklere karşı önlemlere yoğunlaşmasını istiyor.


İş dünyası temsilcilerinin seçim sonrası ekonomiye ilişkin beklenti ve yeni hükümetten talepleri şöyle:


-TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı:  “Şimdi ekonomiye odaklanma zamanı”….


1


-ASİAD Başkanı Eda Ersoy: “Yeni hükümetten beklentimiz, önceliği reformlar olan yeni bir dönem”



-MASFED Başkanı Aydın Erkoç: “Önümüzdeki dört yılda büyük bir kalkınma hamlesi bekliyoruz”…



-TÜGİAD Ankara...