07 / 05 / 2024

MasterChef Güzide Mercan yeni ev

MasterChef Güzide Mercan yeni ev

'MasterChef Türkiye' programı ile adını duyuran Güzide Mertcan, 7 milyon TL değerindeki villasını satmıştı. Mertcan, yeni evine taşındı…

Güzide Meltem Kökden kimdir? Güzide Meltem Kökden nerelerde görev almıştır?

Güzide Meltem Kökden ne iş yapar? Hangi görevlerde bulunup çalışmıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Güzide Meltem Kökden hakkında merak edilen tüm ayrıntılar...

Güzide Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Güzide Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirket Zeytinburnu'nda 16 milyon 801 bin 747 TL sermaye bedeli ile Mustafa Mertcan tarafından kuruldu.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları yarından sonra satışta! Yeni proje!

Vesen Yapı imzası taşıyan Mercan Tuzla Vesen Yalıları yarından sonra gerçekleştirilecek lansmanla görücüye çıkıyor. Proje İstanbul’un en sıra dışı ve iddialı projesi olarak hayata geçiyor.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor!

Denize sıfır konumuyla İstanbul’un en özel markalı konut projeleri arasında yer alan Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor.

Gssg Mühendislik Endüstriyel Ürünler Pazarlama Ve Teknik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gssg Mühendislik Endüstriyel Ürünler Pazarlama Ve Teknik Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Güzide Sertbaş tarafından kuruldu.

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Güzide Mertcan: Çok üzgünüm ama ev bizim!

Geçtiğimiz günlerde yeni evinin detaylarını takipçileriyle paylaşan MasterChef'in eski yarışmacısı Güzide Mertcan evine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Güzide Mertcan'ın yeni evi dikkat çekti!

2019 MasterChef Türkiye üçüncüsü Güzide Mertcan, daha önce 7 milyon TL'lik villasıyla günlerce konuşulmuştu. Olay yaratan villayı satma kararı alan Mertcan, yeni evinin kapılarını açtı. "Sizlere eski büyük evimi sattıktan sonra, satın alarak tadilatını yaptırdığım yeni evimi göstermek istedim" dedi.

Göksel Mercan Yapı'nın konkordato davasında yeni gelişme!

Göksel Mercan Yapı İnşaat mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi şirket hakkında yeni bir karar verdi. 

MasterChef Güzide Mertcan yeni evine taşındı!

'MasterChef Türkiye' programı ile adını duyuran Güzide Mertcan, 7 milyon TL değerindeki villasını satmıştı. Mertcan, yeni evine taşındı…

MasterChef Güzide Mertcan lüks villasını sattı!

Güzide Mertcan MasterChef Türkiye yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyurmuştu. YouTube kanalında gelen soruları yanıtlayan Mertcan, evini sattığını açıkladı...

Güzide Mertcan'dan, 7 milyon liralık villasıyla ilgili açıklama!

Tv8'de yayınlanan fenomen yarışma programı 'Masterchef'de yarışmacı olan Güzide Mertcan, sosyal medyada eviyle gündeme oturdu. 7 milyon TL'lik evde yaşayan Güzide Mertcan, Instagram'da eviyle ilgili sorulan soruya cevap verdi...

MasterChef Güzide'nin villası 8,5 milyon TL'ye satılmayı bekliyor!

7 milyon TL'lik villasını 4 yıldır satmaya çalıştıklarını anlatan Güzide Mertcan, Türkiye'de yaşanan olaylardan dolayı lüks villasını satamadıklarını söyledi.

MasterChef Güzide Mercan yeni ev Haberi

MasterChef Güzide Mercan yeni ev

MasterChef  Güzide Mertcan, 7 milyon TL değerindeki villasıyla günlerce konuşuldu. Ardından lüks villasını satışa çıkaran Mertcan, taşındığı yeni evini tanıttı.

Milliyet’te yer alan habere göre; MasterChef'te bu sezon yarışan ve son dört isim arasında olmayı başaran Güzide Mertcan, yarışma haricinde lüks villası ile gündeme gelmişti.

Daha önce Mertcan'ın 7 milyon TL değerindeki lüks villası olay olmuştu. Villasını satan Güzide Mertcan, hayranlarına yeni taşındığı evini tanıttı.

Yarışmanın ardından sosyal medya fenomeni haline gelen Güzide, helikopter pisti dahi bulunan villa sitesinden bir apartman dairesine taşındığını açıkladı.

Güzide Mertcan, yeni evi için şunları söyledi:

"Ben ilk kez şehir merkezinde oturuyorum. Hep dağ taşta oturdum. Başakşehir'de de en ücra noktadaydım, dağ başıydı şehre yakın değildim. Hayatımda ilk kez şehir içinde bir yerde oturuyorum."