29 / 04 / 2024

Mega Cıty Emlak Acentalığı Anonim Şirketi adresi

Mega Cıty Emlak Acentalığı Anonim Şirketi adresi

Mega Cıty Emlak Acentalığı Anonim Şirketi, Resul Kantarkıran Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 75 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Arnavutköy, Arnavutköy Merkez Mahallesi' nde kuruldu.

Emlakçılar ve ev almak isteyenler arasında sıkı pazarlık başladı! 

Sürekli olarak artış gösteren konut fiyatlarına paralel şekilde emlakçı komisyonları da yükseldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre 4 milyon TL'lik bir evin satışında komisyon tutarı 200 bin TL'ye dayanınca, alıcılarla emlakçılar arasında da sıkı pazarlık başladı

Donald Trump hakkında emlak dolandırıcılığı davası: Kapanış konuşmaları yapıldı!

New York'ta ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki emlak dolandırıcılığı davasında kapanış konuşmaları yapıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Emlak uygulaması kullanıcıları dikkat! Kullanıcıların bilgileri çalındı!

Emlak uygulaması kullan binlerce kişinin kullanıcı verileri sızdırıldı. Uzmanlar, bu tür uygulamalar üzerinden kullanıcıların hassas bilgilerinin çalınması konusunda uyarıda bulundu.

Zekeriya Yapıcıoğlu: Kişinin oturduğu konutundan emlak vergisi alınmamalı!

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Meclis'te emlak vergisi ile ilgili çarpıcı bir önerisini sundu. İşte o açıklamalar...

Emlak sektöründeki dolandırıcılara dikkat! Başınız ağrıyabilir!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen emlak sektöründe sık sık dolandırıcılık vakalarının yaşandığını dile getiren Antalya Emlakçılar ve İş Takipçiler Oto Galerisi Esnaf Odası Başkanı İsmail Çağlar, emlakçıları uyardı.

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Teymur tarafından kuruldu.

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

Dynamıc Global Cıty Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dynamıc Global Cıty Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nicolai Bingenheimer taarfından kuruldu.

Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı! 

Emlak Konut GYO’nun 6 Şubat depremlerinin yıktığı Adıyaman’da inşa edilecek olan kalıcı konutlar için düzenlediği 3 ihalenin sonuçları açıklandı. Buna göre, Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı. 

Ev alacaklar dikkat! Emlak dolandırıcılarının son yöntemi pes dedirtti! 

Kendisini emlakçı olarak tanıtan dolandırıcıların yeni yöntemi pes artık dedirtti. ''Mesai bitti'' yalanıyla günde 5 kişiyi dolandırıyorlar.

A-a Turzi̇m Ti̇c.emlak İnş.elektri̇k Elektroni̇k Mobi̇lya Bi̇lgi̇sayar İth. İhr.sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kuruldu!

A-a Turzi̇m Ti̇c.emlak İnş.elektri̇k Elektroni̇k Mobi̇lya Bi̇lgi̇sayar İth. İhr.sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kağıthane'de Hüseyin Narmanlı tarafından kuruldu!

Batı Cıty Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Cıty Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Rıhab Ayed, A.S.A.A.S., Mohsin Amahrouch ve Fouzıa Marzoukı ortaklığında kuruldu.

Cılbıroğlu İnşaat Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cılbıroğlu İnşaat Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Asuman Sağlam ve Mustafa Sağlam ortaklığında kuruldu.

Mega Cıty Emlak Acentalığı Anonim Şirketi adresi Haberi

Mega Cıty Emlak Acentalığı Anonim Şirketi adresi

Mega Cıty Emlak Acentalığı Anonim Şirketi, Resul Kantarkıran Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 75 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Arnavutköy, Arnavutköy Merkez Mahallesi'nde kuruldu. 


Mega Cıty Emlak Acentalığı Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi...