25 / 08 / 2024

Mega Dönüşüm

Mega Dönüşüm

Mega Dönüşüm Yapı Denetim Anonim Şirketi Ayşe Tuğba Kurt tarafından 300 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Eyüp'te kuruldu.

Kentsel dönüşüm konut piyasasını nasıl etkiledi? İstanbul'un deprem riski olan ilçelerinde kalem kalem konut fiyatları!

Endeksa mega kent İstanbul’un en eski ve deprem açısından en riskli mahallelerinde gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı. Peki kentsel dönüşüm konut piyasasını nasıl etkiliyor? İşte o analiz...

İstanbul’da dev kentsel dönüşüm başlıyor! İBB Meclisi’nden onay çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açıkladığı mega kent İstanbul’da başlatılacak olan kentsel dönüşüm seferberliğine meclisten bütün partilerin oybirliği ile onay çıktı.

İstanbul depremi kapıda! Megakentte sanayi dönüşümüne ihtiyaç var!

İstanbul Sanayi Odası (İSO),Başkanı Erdal Bahçıvan yaptığı açıklamada mega kent İstanbul’un sorunları arasında ‘trafik yoğunluğunun’ ilk sıralarda yer aldığına değinerek, 'kentsel' benzeri bir 'sanayi dönüşümü'ne ihtiyaç olduğunu söyledi.

İstanbul'da yüzyılın dönüşüm desteği 6 soruda tüm detaylarıyla!

Mega kent İstanbullular tarafından merakla beklenen kentsel dönüşüm desteğinin detayları belli oldu. Peki kentsel dönüşüm destekleri ne zaman verilecek, başvurular ne zaman başlayacak? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları...

İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı!

Mega kent İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı. Söz konusu projenin temel atma ve yıkım töreni Eyüpsultan'daki İslambey Mahallesi'nde yapıldı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm toplantısı: Mega kentte kaybedecek 1 dakika yok!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da gerçekleştirilen kentsel dönüşüm toplantısında önemli açıklamalarda bulundu ve mega kentte kaybedecek 1 dakikanın bile olmadığını belirtti. İşte Özhaseki'nin o açıklaması...

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Murat Kurum'dan dönüşüm açıklaması: 100 bin depo konut yapılacak, vatandaş 18 ay oturacak ardından yeni evine geçecek!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, kentsel dönüşüm kapsamında 100 bin sosyal konut yapılacağını belirtti. Bunların depo konut olacağını söyleyen Kurum, mega kentin dönüşümündeki detayları tek tek açıkladı...

İstanbul'da ilçe ilçe kentsel dönüşüm rakamları!

Yüz yılın kentsel dönüşüm projesiyle yenilenecek olan mega kent İstanbul'da hemen her ilçede çalışmalar devam ediyor. Peki İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Demir Han Tuncer, Muhsin Marangoz ve Murat Emrehan Gökçen ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da 6.500 konutluk dev kentsel dönüşüm start aldı! Mega kent için tarihi gün!

Mega kent İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde toplamda 6 bin 500 konutu ilgilendiren kentsel dönüşüm projesi için düğmeye basıldı. İşte Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

İzmir'deki ‘mega dönüşüm’ projesi mahkemeden 10'uncu kez ret yedi!

İzmir’de 11 sene önce başlatılan ve ısrarından vazgeçmeyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Karabağlar'da 16 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesini mahkeme 10'uncu kez iptal etti!

Kentsel dönüşüm başvuruları geriledi!

İnşaatta yaşanan kriz, kentsel dönüşüm çalışmalarını da doğrudan etkiledi. Büyük bir deprem riskinin olduğu mega kent İstanbul’un Avrupa yakasında, kentsel dönüşüm başvuruları 42 binlerden 19 bine kadar geriledi.

Mega Dönüşüm Haberi

Mega Dönüşüm

Mega Dönüşüm Yapı Denetim Anonim Şirketi Ayşe Tuğba Kurt tarafından  300 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Eyüp'te kuruldu.


Mega Dönüşüm Yapı Denetim Anonim Şirketi iş konusu;Can ve mal güvenliğini teminen imar planına ,fen,sanat ve sağlık kurallarına ,standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmaktadır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken  yapı denetim ve ilgili yasaların  amir hükümlerine aynen uyar.


Mega Dönüşüm Yapı Denetim Anonim Şirketi adres; Eyüp, Nişanca Mah, Cezmi Kasım Akar Çeşme Cadç...