09 / 05 / 2024

mehmet ay efecity

mehmet ay efecity

Yapı Teknik Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ay, “İstanbul’un ardından yatırımlarımızı İzmir’e doğru kaydırdık” dedi

Bakan Özhaseki açıkladı: Hatay'da her ay birkaç bin konut hak sahiplerine verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hatay'daki çalışmalar ile ilgili bilgi verdi ve her ay birkaç bin konutun hak sahiplerine verileceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Bakan Özhaseki açıkladı! 5 şehir için 0,69 faiz ve 180 ay vadeli kredi müjdesi geldi! İstanbul ve İzmir de dahil!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada  "İklim ve Afetlere Dayanıklı Şehirler Projesi" kapsamında İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Manisa ve Tekirdağ'da yüzde 0,69 faiz ve 180 ay vadeyle 2,5 milyon TL'ye varan kredi desteği verileceğini duyurdu. 

Bakan Özhaseki'den son dakika deprem konutu açıklaması: Her ay 10-15 bin konut dağıtacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde her ay 10-15 bin konut dağıtılacağını açıkladı.

Kilis'te ay sonuna kadar 1.045 adet deprem konutu teslim edilecek! Depremzedelere müjde!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kilis'teki 2 bin 340 deprem konutunun inşasını sürdürdüklerine dikkat çekti ve ay sonuna kadar 1.045 adet evi teslim edeceklerini açıkladı. İşte Özhaseki'nin o açıklaması...

Hatay'da ay sonuna kadar 7 bine yakın konut sahiplerine teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerden sonra Hatay'da yapımına başlanan 45 bin 186 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini, ay sonuna kadar 6 bin 979 evin hak sahiplerine teslim edileceğini dile getirdi.

Bakan Özhaseki Hataylılara müjdeyi verdi! 6 bin 979 deprem konutu bu ay sonuna kadar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hatay'da ay sonuna kadar, toplam 6 bin 979 deprem konutunun teslim edileceğinin müjdesini verdi. 

Bakan Özhaseki müjdeyi verdi: 6 ay içinde 100 bin civarında köy evini bitireceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 200 bin evin yapımına başladıklarını belirterek, 6 ay içinde 100 bin civarında köy evinin biteceğinin müjdesini verdi.

Bakan Özhaseki'den depremzedelere müjde! 200 bin konutta sona yaklaşıldı! 1 ay sonra teslimlere başlıyoruz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde 200 bin konutun yapımının yakın zamanda biteceğini belirterek, bir ay sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bölgeyi ziyaretleriyle birlikte vatandaşlara evlerinin teslim edileceğinin müjdesini verdi.

Bakan Şimşek resmen açıkladı! Emekli ve memur maaşlarından her ay tam 2 bin TL kesilecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, emekli ve memur aylıklarına 14 yıldır uygulanan sistemin sona ereceğini paylaştı. 2024’ten itibaren artık emekli ve memurların aylıklarından her ay kesinti yapılacak.

Nevşehir'deki kentsel dönüşüm projesindeki yıkım çalışmaları 8 ay sonrasına ertelendi!

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,  20 Temmuz ve İbrahim Paşa Mahallelerinde planlanan yıkım işlemlerinin, bölge sakinlerinin kış aylarında mağdur olmamaları için Haziran ayına ertelendiğini belirtti.

50 bine yakın konut gelecek ay hak sahiplerine teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Son yaşanan depremde 680 bin ev, 170 bin dolaylarında iş yerimiz yıkıldı, hasar aldı ve yıkıldı. 200 bin dolaylarında konutun inşasına başladık. Onları gelecek aydan itibaren her ay 40-50 binini teslim edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bakan Mehmet Özhaseki'den sevindirici haber: 1 ay içerisinde 50 bin konut teslim edilecek!

Dünya Şehirler Günü programında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki konut teslimlerine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Mehmet Özhaseki 1 ay içerisinde 50 bin kadar konutu teslim edeceklerini vurguladı.

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm mesajı! Önümüzdeki ayı işaret etti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm ile ilgili olarak yaptığı açıklamada önümüzdeki Ekim ayını işaret etti. İşte detaylar...

mehmet ay efecity Haberi

mehmet ay efecity


EVKA 5'te Yapı Teknik Mühendislik tarafından hayata geçirilmesi planlanan, 4 blok ve 132 daireden oluşan "Efecity" projesinin temelleri törenle atıldı. Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak başta olmak üzere çok sayıda davetlinin katıldığı törende konuşan Yapı Teknik Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ay, "İstanbul'un ardından yatırımlarımızı İzmir'e doğru çevirdik. Efecity ile İzmirlilerin hayatına renk katacak yeni bir pencere açıyoruz"...