30 / 07 / 2024

Mehmet Çok

Mehmet Çok

Furkan Hazır Beton İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Çok tarafından 500 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Sultangazi, Cebeci Mahallesi, 2806 Sokak'ta kuruldu.

CHP Milletvekili Gürsel Erol, Bakan Mehmet Özhaseki’ye fahiş kira artışlarını sordu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yurttaşların son dönemlerde en çok şikayetçi olduğu konu olan ve gündemden düşmeyen kira artışlarını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye sordu. 

Ünlü avukattan çok konuşulacak kira paylaşımı! 

Sürekli olarak artış gösteren kira bedelleri gündemden düşmezken Avukat Mehmet Fatih Özer'den de yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. İşte Avukat Özer'in o kira paylaşımı....

Mehmet Şimşek'ten ev sahibi olmak isteyenlere müjde!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada işsizlik oranı, büyüme, enflasyon ve bütçe açığında hedefleri 2024, 2025 ve 2026 tutturacaklarını dile getirerek, "Enflasyonu tek haneye indirdiğimizde, siz çok daha rahat bir şekilde konut alabileceksiniz" diye konuştu.

Çok katlı binalardan kaçanlar çelik ev alıyor! Çelik evlere talep gittikçe yükseliyor!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, vatandaşın çok katlı evlerden kaçtığını ve çelik evleri tercih ettiğini açıkladı.

Bakan Mehmet Özhaseki’den deprem konutlarına ilişkin çok konuşulacak açıklama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki Sanayi ve Ticaret Odası Başkanları ile buluştu. Özhaseki, “Çabamız ve elimiz deprem bölgesinde. Tüm gücümüzle, hep beraber kentlerimizi en kısa sürede eskisinden daha güvenli ve daha güzel hale getireceğiz” dedi.

Yüksek ev ve kira fiyatlarını çözecek yol haritası çizildi: Bakan Mehmet Şimşek tek tek anlattı! 

Türkiye'de son iki senede kira ve ev fiyatları uçtu. Bu konuda harekete geçen hükümet yürürlüğe girecek birçok konu için harekete geçti. Bakan Mehmet Şimşek, fahiş kira ve konut fiyatlarındaki artışın kalıcı çözümü için alınacak önlemleri anlattı.

Faizlerde ‘şok’ iddia: Mehmet Şimşek’e faizleri 2 ayda yüzde 20’ye çıkarma izni verildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in iki ay içerisinde faizleri yüzde 20’ye, hatta gerekmesi durumunda yüzde 40’lara kadar çıkarılabileceği ileri sürülüyor. Siyasi kulislerde bunun için Şimşek’in gerekli onayları aldığı konuşulurken, piyasalar TCMB’nin atacağı adımları merakla bekliyor.

Borsada ‘Mehmet Şimşek’ coşkusu! Endeks yeniden 5 bin puanı aştı! İşte en çok kazandıran hisseler!

Yeni kabine heyecanı ve Mehmet Şimşek’in yeniden ekonomi yönetimine geçeceğine ilişkin haberler borsayı coşturdu. Borsa İstanbul BIST 100 endeksi yüzde 3’ün üzerinde kazançla uzun bir aranın ardından yeniden 5 bin puanın üzerine tırmandı.

Borsadaki düşüşler sonrası ünlü isimden yatırımcıya çok önemli çağrı geldi! Mutlaka okuyun çok şaşıracaksınız!

Borsa İstanbul’da birkaç gündür üst üste yaşanan düşüş, özellikle yeni giren küçük yatırımcıda büyük endişe yaratırken, ekonomist Mehmet Aşçıoğlu’ndan çok önemli uyarı geldi.

Bu haber vatandaşı çok sevindirecek! Dev marketlerden peş peşe indirim müjdesi geldi!

Aşırı zamlar nedeniyle, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un, kısa süre önce, ulusal zincir marketlerin üst yöneticileri ile bir araya gelerek asgari ücret zammının ardından etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunması sonrası Şok, Migros ve CarrefourSA peş peşe indirim ve fiyat sabitleme kampanyaları ya

Ünlü borsa spekülatörü Mehmet Mustafa Gürban kripto para mağduru oldu!

SPK tarafından çok kez ceza alan borsa spekülatörü Mehmet Mustafa Gürban, kripto para borsası Sitemcoin'e parasını kaptırdığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu.

Mehmet Nuri Ersoy'dan Ege Turizm Merkezleri Çeşme etabı açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezleri Çeşme etabında çok önemli etapları tamamladıklarını, 10 ay içinde projelerin tamamlanacağını belirtti. 

Mehmet Kalyoncu, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

GYODER’in Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu seçildi. GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Gayrimenkulde bireysel alışkanlıkların daha iyi incelendiği, teknoloji ve tasarımın uyumunun çok daha önemli hale geldiği bir dönemdeyiz'' diye konuştu.

Mehmet Çok Haberi

Mehmet Çok

Furkan Hazır Beton İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Çok tarafından 500 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Sultangazi, Cebeci Mahallesi, 2806 Sokak'ta kuruldu.


Furkan Hazır Beton İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Hazır beton tesisleri kurmak,işletmek,kiralamak,kiraya vermek ve bu tesislerde hazır beton,kum,çakıl, kireç,diğer inşaat ve hazır beton malzemeleri üretimini yapmak. Üretilen mamullerin dahili ve harici pazarlamasını yapmak. 2.Prefabrik konut yapı inşaat tesisleri ve fabrikasyon tesisleri kurmak inşaat malzemeleri imalatı tesisleri kurmak inşaat malzemeleri alım satımı gerektiğinde ithalatını ihracatını yapmak. 3.Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların,kamu iktisadi teşebbüsleri,iktisadi devlet teşekkülleri,karma bütçeli daireler,mahalli idareler, belediyeler,yapı kooperatifleri,özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan,yol,altyapı,üstyapı,inşaat,hafriyat,elektrik,tesis at,doğalgaz, kanalizasyon,peyzaj,dekorasyon ve restorasyon işlerinin yeniden yapımı veya onarımı ihalelerine katılmak,teklif...