18 / 07 / 2024

mersin çamlıyurt sitesi yangını

mersin çamlıyurt sitesi yangını

Mersin’nin Toroslar ilçesi Arpaçsakarlar Bağcılar Mahallesi'nde yer alan Çamlıyurt Sitesi çevresindeki otlarda başlayan yangının ağaçları tutuşturması sonucu alevlerin ulaştığı 3. ve 5. kattaki evler zarar gördü...

1957 yılında Topkapı veya Yenikapı'ya üniversite öğrencilerine yurt sitesi planı!  

1957 yılında İstanbul Üniversitesi öğrenci birliği, öğrencilerin yurt konusunu tekrar gündeme getirmiş ve konuyla ilgili bazı kararlar alınmış. İşte ayrıntılar...

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

2023 TOKİ Mersin müstakil arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

2023 TOKİ Mersin İlk Evim Arsa kura çekilişi tüm hızıyla devam ederken, TOKİ Mersin ilinde Anamur, Aydıncık, Çamlıyayla, Erdemli, Gülnar, Mut, Silifke Tarsus ilçelerinde müstakil arsa kurasını 13 Nisan Perşembe günü çekildi. Peki, TOKİ Mersin müstakil arsa kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte merak

Mersin, Çamlıbel Millet Bahçesi ile canlanacak!

Mersin'de bir zamanlar sahip olduğu hareketliliğiyle kent ekonomisinin kalbi niteliğindeki Çamlıbel mahallesi, Marina Projesi ve Millet Bahçesi ile eski günlerine kavuşacak.

Mersin Yenişehir'in galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi projesi TBMM'de!

Mersin'in Yenişehir ilçesine bağlı Çiftlikköy Mahallesinde tarım arazisine yapılacak galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mersin'de dublörlü tapu dolandırıcılığı yaptıkları iddia edilen zanlılar yakalandı!

Mersin'de, yurt dışında yaşayan kişinin 2 dükkanını sahte kimlik ve "dublör" kullanarak başkalarına sattıkları öne sürülen suç örgütüne yönelik yapılan ikinci operasyonda yakalanan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Mersin Mezitli sanayi sitesi inşaatı yeniden gündemde!

Mersin Mezitli'de yapılacak sanayi sitesinin inşaatı meclis toplantısında yeniden gündeme alındı. 

Mersin'de dublörlü tapu dolandırıcılığı: 5 tutuklu!

Mersin'de, yurt dışında yaşayan bir kişinin 2 dükkanını sahte kimlik ve "dublör" kullanarak başka kişilere sattığı ileri sürülen 8 kişiden 5'i tutuklandı.

Mezitli’ye 350 milyon liralık yeni sanayi sitesi!

Mersin’in merkez Mezitli ilçesinde 350 milyon liralık yatırımla yeni bir sanayi sitesi yapılıyor. Yeni kurulacak sitenin bölge için bir cazibe merkezi haline gelmesi planlanıyor.

Mersin'deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesi için proje çalışmalarına başladıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Mersin'e yakışır bir marina, park, yaşam alanı olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

Mersin Anamur'da bir istinat duvarı yurt binasının üzerine devrildi! 

Mersin'in Anamur ilçesinde istinat duvarı yurt binasının üzerine çöktü. Olay sonrası yurtta bulunan 40 öğrenci tahliye edildi ve başka yurtlara yerleştirildi...

Mersin Sinap Kalesi için restorasyon talebi!

Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde metruk halde bulunan Sinap Kalesi'nin restore edilmesi isteniyor.

Tuzla Çamlıkent Sitesi'nin tapu sorunu çözüldü!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 18 senedir ruhsat ve tapu sorunu bulunan Çamlıkent Sitesi sakinlerinin de tapu sorununu çözdü. 

mersin çamlıyurt sitesi yangını Haberi

mersin çamlıyurt sitesi yangını


Apartman çevresindeki otlarda başlayan yangının ağaçları tutuşturması sonucu alevlerin ulaştığı 3 ve 5. kattaki evlerde zarar oluştu.


Merkez Toroslar ilçesi Arpaçsakarlar Bağcılar Mahallesi Çamlıyurt Sitesi çevresindeki otlar, henüz belirlenemeyen nedenle yanmaya başladı. Rüzgarın etkisiyle site yakınındaki ağaçları da saran alevler, D Blok'ta 3 ve 5. katlara kadar ulaştı.


Sitedeki evler boşaltılırken yangın, itfaiye ekilerince sördürüldü.


Evlerde zarara yol açan yangının çıkış nedeni...