11 / 05 / 2024

mhp istanbul milletvekili adayı Rasim Acar

mhp istanbul milletvekili adayı Rasim Acar

Şehir ve Bölge Plancısı Rasim Acar, MHP İstanbul Milletvekili Adayı oldu. Peki, Rasim Acar kimdir? Rasim Acar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Rasim Acar...

O kentteki yapıların yüzde 70'i acil dönüştürülmeli: Deprem için çok kritik bir şehir!

Tokat'ta geçtiğimiz günlerde yaşanan depremler halkı paniğe sürükledi ve evlerde hasar meydana geldi. MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Tokat'ın fay hatları için kritik bir noktada olduğunu belirtti ve acil olarak kentsel dönüşümü işaret etti. İşte Bulut'un o açıklaması...

Milletvekili açıkladı: İstanbul'da kentsel dönüşüm bu hızla devam ederse 4 milyon konut için 20 yıl gerekir!

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mustafa Gürban, Meclis'te yaptığı açıklamasında deprem bölgesindeki konutlar ve kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu. İşte Gürban'ın o açıklamaları...

Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, kiracılar için ucuz konut çağrısında bulundu!

2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri devam ediyor. Görüşmelerde söz alan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, deprem bölgesindeki kiracı vatandaşlara ucuz konut yapılıp teslim edilmesi gerektiğini belirtti.

'Adalet Bakanlığı personeline TOKİ'den ev verilsin' talebi: Milletvekili Meclis'te açıkladı!

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Adalet Bakanlığı bünyesinde çalışan personellerin taleplerini ve beklentilerini Meclis'te sıraladı. Bunların arasında TOKİ ile anlaşma yapılması da yer aldı. İşte ayrıntılar...

MHP'li Lütfi Kaşıkçı'dan Antakya için yeni bir imar planı talebi!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Antakya için yeni bir imar planı hazırlanmasını talep etti. MHP'li Lütfi Kaşıkçı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

YSK 2023 milletvekili sayısını il il peş peşe açıkladı! İstanbul Ankara İzmir ve diğer iller kaç milletvekili çıkaracak?

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) YSK il il milletvekili sayısını peş peşe açıklandı. Peki, İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer iller kaç milletvekili çıkaracak? İşte detaylar...

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir'den Mardin Yeşilli'deki kentsel dönüşüm projesine eleştiri!

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Mardin Yeşilli Belediyesi’nin Gül ve Tepebaşı mahallelerinde başlattığı kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaparak yıkımların hukuka aykırı olduğunu söyledi.

Asgari ücrete temmuzda zam geliyor! MHP’li Saffet Sancaklı açıkladı!

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, partisinin istişare toplantısında milyonları heyecanlandıracak açıklamayı yaptı. Sancaklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü ifade ederek asgari ücrete temmuz ayında zam geleceğini duyurdu.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın akıbeti TBMM'de!

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. MHP İstanbul Milletvekili Memet Bülent Karataş, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

İzmir Aliağa'daki hazine arazilerinde yer alan izinsiz yapılar mecliste!

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İzmir'in Aliağa ilçesine bağlı Kültür Mahallesi'nde hazineye ait bazı arazilerin üzerindeki izinsiz yapılara ilişkin soru önergesi verdi. 

İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti TBMM'de!

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, İzmir Büyükşehir Belediye Binasının depreme dayanıklılığına ilişkin soru önergesi verdi. 

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi! 

TBMM Genel Kurulu'nda konuşan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik eleştirilerde bulundu. 

AK Parti milletvekili Hasan Çilez'den Kanal İstanbul için tehdit iddiası! 

AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kanal İstanbul Projesi'ne girecek firmaları tehdit ettiğini dile getirdi. 

mhp istanbul milletvekili adayı Rasim Acar Haberi

mhp istanbul milletvekili adayı Rasim Acar

Rasim Acar kimdir?

Rasim Acar, 1976 yılında İzmir'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini İzmir'de bitirdi. 1993 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ)Yabancı Diller Bölümünde İngilizce Hazırlık Öğrenimi aldı. 1999 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlaması Bölümü'nden mezun oldu.


İş hayatına İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürlüğü'nde başladı. Burada üç yıl ulaşım planlaması üzerine çalıştıktan sonra kendi şirketini kurarak serbest şehircilik hizmetleri vermeye başladı. Yüksek lisansını, İTÜ Bilişim Enstitüsü'nde "İnşaat Yönetiminde Bilişim" Yüksek Lisans Programında "Afet Yönetimi" bitirme projesi ile 2003 yılında tamamladı. 2002 yılında Ulaştırma Proje Yönetim Ltd Şti.'ni, 2004 yılında Avrasya Enerji Yatırım A.Ş.'yi kurdu. 2006–2007 yıllarında BİLGE ADAM Gazetesi Genel Yayın Koordinatörlüğünü yürüttü.


2008, 2009 ve 2010 yıllarında Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nda 2 dönem...